Dlaczego na Ruch chodzi sredno 3 tys kiboli a na lech 12tys
-
- Kontakt:
Wojtek zapomnioł jeszcze o jednym powodzie. Ludzie bojom sie łazić na szpile. Wiynkszość z nich na takich imprezach łod dukszego czasu już niy uczestniczyła a opiyrajom sie yno na doniesieniach mediów. Wydarzynia ze 3 maja ino ich utrwaliło w tym przekonaniu i jo osobiście rozumowaniu takiego pasywnego piknika sie niy dziwia. Szczególnie jazda w banie w tyn dzień wele stadionu i wlatujonce ze szkłym tuczonych szyb hasioki do środka na tych potyncjalnych kibiców. To ich piyrońsko zachynci do łażynio na szpile...
Pyrsk!
Pyrsk!
- vinc84
- Kontakt:
dobrra dajcie se spokoj z waszym pisaniem to byl nie wypal z tym tematem. Ja poprostu mam doswiadczenie ze ludzie ktorzy kiedys chodzili na szpile wola teraz inne rozrywki np pire. nie upieram sie ze jest to jedyny powod, byc moze tak naprawde nigdy nie byli z niebieskiimi,
patton gdyby kazdy myslal tak jak ty to nie pisalbym tego tematu
spookooo!!!
patton gdyby kazdy myslal tak jak ty to nie pisalbym tego tematu
spookooo!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
WojtekO pisze:Panowie i Panie, według mnie jest kilka przyczyn, dla których ludzie nie chodzą na Ruch, postaram się wymienić te najgłówniejsze:
1. Brak sukcesów drużyny, mało kto przyjdzie po ciężkim tygodniu pracy oglądać nędze odgrywaną na boisku.
2. Beznadziejna infrastruktura stadionu, poczynając na estetyce (sypiący się beton, wszędzie wyrastająca trawa), poprzez kulejącą gastronomię (kto był na meczach bundesligi wie o czym mówię) a kończąc na komforcie oglądania spotkań (trybuny nieprzystosowane do montowania krzesełek, pochyłość trybun).
3. Brak jakichkolwiek działań marketingowych mających na celu przyciągniecie kibiców na stadion.
4. Prezes i jego świta niszcząca Ruch od kilku lat i nie potrafiąca dowodzić takim sławnym liniowce jakim jest RUCH.
5. Brak mody na piłkę nożną, ludzie wolą iść do kina, na koncert, do knajpy.
Ameryki tym na pewno nie odkryłem, ale wymieniłem chyba główne problemy.
Teraz trzeba się zastanowić co powinniśmy zrobić żeby było lepiej a nie wiecznie pisać jak jest źle.
W pkt 1,2 i 4 kibice nie zrobią prawdopodobnie nic,
pkt 3i 5 są uzaleznione od pkt 1, beda wyniki, będzie frekwencja
najwiecej możemy jednak zrobic w pkt 6 który wymienił raden, czyli ograniczeniu chamstwa i chuliganerki na trybunach. To już jest zalezne tylko od nas samych. Moda na pozytywny doping i koniec z hasłami przemocy na fanach jeszcze do Chorzowa nie dotarła, ale gdzie indziej już jest.
Zamiana każdego takiego hasła na proste słowo NIEBIESCY, zamiana kazdego buldoga na fanie na jedną literę R, powórt do dopingu sprzed lat, oto moje propozycje. Jeżeli to połaczy się z zakazem wstepu na płytę i do klubu pewnych osób to chuliganerka wyniesie sie ze stadionu. Jak ich nikt nie bedzie chołubił, szybko znikną ze stadionów.
ciekawe co ty chcesz ograniczac i w jaki sposob :lol: :lol: :lol: ( w jakim ty swiecie zyjesz )gerhat
najwiecej możemy jednak zrobic w pkt 6 który wymienił raden, czyli ograniczeniu chamstwa i chuliganerki na trybunach. To już jest zalezne tylko od nas samych. Moda na pozytywny doping i koniec z hasłami przemocy na fanach jeszcze do Chorzowa nie dotarła, ale gdzie indziej już jest.
Zamiana każdego takiego hasła na proste słowo NIEBIESCY, zamiana kazdego buldoga na fanie na jedną literę R, powórt do dopingu sprzed lat, oto moje propozycje. Jeżeli to połaczy się z zakazem wstepu na płytę i do klubu pewnych osób to chuliganerka wyniesie sie ze stadionu. Jak ich nikt nie bedzie chołubił, szybko znikną ze stadionów.
przemoc na fanach :lol:
zadne flagi nie beda zmieniane

chuliganerka wyniesie sie ze stadionu :lol: :lol: :lol: hahaha ZEJDZ NA ZIEMIE

- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
szkoda, ze niektorzy tu madrujacy maja po nascie lat i nie pamietaja atmosfery panujacej na tym stadionie w latach 80-tych.
Ja sie juz pierdolnolem w leb, a teraz niech to zrobia .............. .
Wtedy chuliganerka tez byla, ale dymow na stadionie nie robila. Byly fany 20 do 30 tys ludzi, bylo larmo, byl spiew, byl doping, byla gra, byla radosc, bylo NIEBIESKO.
Niemam 15 lat i wiem co pisze.
Ja sie juz pierdolnolem w leb, a teraz niech to zrobia .............. .
Wtedy chuliganerka tez byla, ale dymow na stadionie nie robila. Byly fany 20 do 30 tys ludzi, bylo larmo, byl spiew, byl doping, byla gra, byla radosc, bylo NIEBIESKO.
Niemam 15 lat i wiem co pisze.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
marcyk jo nie szukom ich akceptacji bo wiadomo ze to ich świat. Jak nie będą akceptowani przez klub, zawodników i kibiców którzy przychodzą zobaczyć piłkę a nie szowinizm to bedzie ich coraz mniej, a to czy oni beda w białymstoku czy nie wogóle nikogo nie obchodzi poza jakimis rankingami hols.
Wówczas może doczekamy się czasów które my pamietamy, gdzie trybuny będą pełene i bedzie doping, oczywiście to musi iśc w parze z innymi sprawami.
Wówczas może doczekamy się czasów które my pamietamy, gdzie trybuny będą pełene i bedzie doping, oczywiście to musi iśc w parze z innymi sprawami.
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z przyjemnością musza przyznać Gerhatowi racja, chociaż w wielu kwestiach się różnimy. Jo jest tyż za pozytywnym dopingiem i eliminowaniem wszelkich form agresji ze wszystkich stadionów, włącznie z prowokacyjnymi zachowaniami i flagami. Utopia. Może jednak niy. Warto spróbować. Cel - 20tyś ludzi na Ruchu i walka o najwyższe miejsca. Wtedy będą sponsorzy, kasa, infrastruktura. Zapamiyntejcie sie roz na zawsze że udziałowiec (sponsor) klubu to nie jest ktoś kto chce podarować Ruchowi pora milionów albo wyprać brudno kasa. To może być tylko i wyłącznie inwestycja która musi przynieść korzysci. Jakie - większe niż dają banki, w postaci zwrotu z inwestycji, pozyskania terenów, wzrostu sprzedaży produktów, tworzenia wizerunku firmy, itd.....I niy pomoże w tym opinia najlepszych hooliganów w Polsce.
A propos celu. Czy ktoś wie jakie cele sobie założyl zarząd klubu na ten rok, jaką przyjął strategię? Warto by było się rozliczyć i pokazać co zostało zrealizowane i jak daleko jesteśmy od założeń. Mom nadzieja że tako informacja po wygranych barazach się ukaze...
PS. Szkoda że Mariusz nie jest Prezesem.
A propos celu. Czy ktoś wie jakie cele sobie założyl zarząd klubu na ten rok, jaką przyjął strategię? Warto by było się rozliczyć i pokazać co zostało zrealizowane i jak daleko jesteśmy od założeń. Mom nadzieja że tako informacja po wygranych barazach się ukaze...
PS. Szkoda że Mariusz nie jest Prezesem.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Co prosze! Mozesz to do jasnej cholery teraz wytlumaczyc! Marudzenie. A moze ty marudzisz!
Zastanow sie co piszes..
Ze q jestes prezesem stowarzyszenia to masz prawo do wydawania takiej opini ?
Ales mnie zdenerwowal. Ludzie ! Zwolennik wybrykow, dewastowania itd.
Nie bylo wysokich plotow, sektorow . A kibicow bylo co nie miara. Zawodnicy bardzo byli przywiazani do Klubu.
Zastanow sie co piszes..
Ze q jestes prezesem stowarzyszenia to masz prawo do wydawania takiej opini ?
Ales mnie zdenerwowal. Ludzie ! Zwolennik wybrykow, dewastowania itd.
Nie bylo wysokich plotow, sektorow . A kibicow bylo co nie miara. Zawodnicy bardzo byli przywiazani do Klubu.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niestety nie dorastamy do Ciebie wojtek :lol: ,
ale twoje wpisy sa bardzo konstruktywne, podajesz gotowe rozwiązania, które wogóle nie budzą kontrowersji i same się realizują. Dzieki nim w nowym sezonie na Cichej zasiądzie 20.000 widzów, stowrzyszenie liczy 2.000 członków i właśnie kibice zaczęli budować nowy stadion na zgliszczach spalonego UM. Rogala to ch... i reszta nic nie wie i niech siedzi cicho.
Aż dziw bierze, że masz siły walić w klawiaturę i zniżać się do naszego poziomu.
ale twoje wpisy sa bardzo konstruktywne, podajesz gotowe rozwiązania, które wogóle nie budzą kontrowersji i same się realizują. Dzieki nim w nowym sezonie na Cichej zasiądzie 20.000 widzów, stowrzyszenie liczy 2.000 członków i właśnie kibice zaczęli budować nowy stadion na zgliszczach spalonego UM. Rogala to ch... i reszta nic nie wie i niech siedzi cicho.
Aż dziw bierze, że masz siły walić w klawiaturę i zniżać się do naszego poziomu.