[5 kolejka] Ruch Chorzów - Legia W. g. 17:00 12.09 Cicha 6!
- MBR-200
- Kontakt:
Re: [5 kolejka] Ruch Chorzów - Legia W. g. 17:00 12.09 Cicha
Te karty kibica powinny być wyrabiane za darmo, albo za rzeczywisty koszt ich wyrobienia. Tylko w ten sposób nie byłoby problemów z frekwencją. Ta banda kretynów znowu postanowiła "zarobić" kasę, tylko problem w tym, że już po dwóch meczach są w plecy. Osobę odpowiedzialną za całą strategię wprowadzenia KK powinni powiesić za jaja/jajniki. Jeśli na Legie przychodzi 6,5 tys. ludzi, to aż strach myśleć ile będzie przy mniej atrakcyjnych rywalach.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??
-
- Kontakt:
http://www.ruchtv.pl/?str=home,36" onclick="window.open(this.href);return false;
3FLEKI ZOSTAJA U NOS I GROMY DALEJ
3FLEKI ZOSTAJA U NOS I GROMY DALEJ

Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
BINGO!jugador pisze:A kogo to obchodzi , ze jestesmy 3 druzyna w kraju aktualnie.To juz nowy sezon , nowe nadzieje i nowe rozdanie.
Ludzie chca miec takiego Niedzielana na , ktorego "sie chodzi" a nie wieczna gadke o wylawianiu nowych talentow.
Przeciez jak sie obserwuje ile bramek ma juz Wtorek to czlowieka niemal nie podupi ze zlosci , ze go oddalismy jak ostatni idioci.
Mamy zerowy marketing , zdecydowanie najdrozej na GS ! , zarzad nas kilka razy oklamal od konca poprzedniego sezonu.
Mam wrazenie , ze aktualna frekwencja wcale nie jest taka zla patrzac tak obiektywnie.Oczywiscie jak na nasz potencjal jest beznadziejna.

To jest efekt zamknięcia drogi na mecz dla tzw. pikników - ludzi z ulicy. Dziadek czy facet idący 2,3 razy na mecz NIE WYROBI żadnej karty. Zgadzam się, że mu się nie chce. Przyłazi pod kasy, a tam dostaje w łeb informacją o jakiejś obowiązkowej karcie i 15 zł więcej.MBR-200 pisze:TJeśli na Legie przychodzi 6,5 tys. ludzi, to aż strach myśleć ile będzie przy mniej atrakcyjnych rywalach.
Po prostu nie dorośliśmy jeszcze do poziomu karnetów czy obowiązkowych kart wstępu. Tzn. dorośliśmy - ale te 7 tys.
Potrzeba czasu i WY-NI-KÓW!
Również reklama meczy kuleje - dzień przed meczem i w Chorzowie w niektórych miejscach brak plakatów....Bynajmniej nie zostały zerwane. A w innych miastach?
SORKI za OT
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
"Fachowcy" od marketingu i zarządzania, dowodzeni przez super prezeskę, po raz drugi w historii jej rządzenia, doprowadzili do znacznego spadku wysokiej frekwencji, wypracowanej przez piłkarzy na boisku, niestety inne techniki przyciągania kibiców na stadion, ekipie "Sobstyl" są nieznane albo źle przez nich rozumiane, oderwani od "chorzowskiej" rzeczywistości nie są w stanie tego ogarnąć swoimi gorolskimi móżdżkami 

PSYCHO FANS SŚ
- MBR-200
- Kontakt:
grhoak pisze:"Fachowcy" od marketingu i zarządzania, dowodzeni przez super prezeskę, po raz drugi w historii jej rządzenia, doprowadzili do znacznego spadku wysokiej frekwencji, wypracowanej przez piłkarzy na boisku, niestety inne techniki przyciągania kibiców na stadion, ekipie "Sobstyl" są nieznane albo źle przez nich rozumiane, oderwani od "chorzowskiej" rzeczywistości nie są w stanie tego ogarnąć swoimi gorolskimi móżdżkami
Podobno człowiek inteligentny uczy się na błędach.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a ja sie nie zgodze z opinia , ze kibic Ruchu to kibic sukcesu - sukces oczywiscie tak podwyzsza frekfencje i przyciaga pewne 'grono' ludzi na stadion, ale tu zdecydowanie kuleje marketing, ktorego nie ma w klubie - chyba ze te kilka bilbordow to mistrzostwo swiata:)))) jezeli klubem kieruja ludzie ktorzy nie znaja realiow kibicowskiego swiata tak bedzie dalej - i to samo tyczy sie tez niektorych pracownikow klubu - klub to nie hipermarket.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Witom ludzie zrozumcie ze tu niy jest problem 15zl za KK tylko problem jest w tym ,ze q..a momy w klubie 2 (slownie dwie ) maszynki do wyrobiania KK . i 6 kas do doladowan przed szpilym jest 21 wiek ludzie przyzwyczaili sie do wygody i pierdzielom stac 2 godz po KK lub 2 godz po doladowanie qqq tak niy moze byc . wczoraj byl moj znajomy na szpilu i wloz w 10min 2 polowy a byl godz przed meczem . zaznacza od razu ze jezdzi z wodzislawia i nie mo czasu i checi by jechac 70km dzien wczesnij by doladowac kk , a doadowac przez net moze nie potrafi pra? a miol pech ze stanol sie w tyj kolejce co wyrobiali tyz kk i powiedziol ze pierdzieli tako organizacja i na nastypny szpil na pewno juz niy przyjedzie . kozdy che isc na szpil stanac w kasie 10 min a niy 2 godz . kaj jest problem ??????? trzeba 10 razy wiecej maszynek i 3 razy tyla kas aby to obsluzyc jak nalezy . ale po co kibicow majom w dup...e przeca w naszym klubie pracuje 5 osob (piec) po pani prezes musi zarabiac 25 tys i nie ma kasy przy wziasc wiecej osob do sprzedazy i marketingu > i tu jest problem .na gorniku zaczeli sprzedowac KK na 1 tydzien przed ligom i co dalo sie ???????? sprzedali ponad 10tys kk w tydzien . myslicie ze tam mileli 2 maszynki ?? do KK i 2 osoby do sprzedazy ????? taki h.. dom sie leb uciac ze pzrynajmnij 10 osob i 10 maszynek sie tym zajmowalo .co z tego ze mogymy miec niy dugo i 15 tys kk wyrobionych jak przed szpilym niy do sie ich doladowac, qq to niy czasy komuny ze kozdy pzryszol na szpil bo niy bylo nic innego , teraz trzeba dbac i starac sie o kibica ( bo kozdy 1 kibic to skarb do klubu ) , a my ich jak na razie zniechecomy i odstraszomy od stadionu.kozdy 1 kibic moze kiedys zabrac kumpla na szpil i juz jest 2 itd... pra ? ktos kiedys przeprowadzil ankieta .... ze kozdo dobro wiadomosc o jakims zdazeniu statystyczny ankietowany przekoze 2 osobom , a kozdo zlo wiadomosc statystyczny ankietowny przekoze 10 osobom . i tu momy sedno naszej wczorjszej frekfencji . moze ktos z klubu to przeczyto i weznie sie to do serca . co do wczorajszego szpilu wiekie dzieki za 3 pkt . do calyj dtuzyny i trenerow ( kierym nasz "zarzad" sprzedol pol zespolu ) chociarz dodom ze tak slabej legii nie widziolech na ciechej przez 35 lot hehe . ale zwyciezcow sie nie ocenio ) brawo RUCH .. ach i jeszcez jedno 6,5 tys 7 tys ludzi ??? kaj wyscie tyla widzieli bo jak do mnie to byla gora 4tys plus 1 tys legi . na prostyj 1tys na mlynie zawyzom 1 tys, dziesiona 1 tys TG OKOLO 600 i jedynka 400 tyla bylo kibicow. a niy 7tys wstyd domnie jak i wstyd do klubu my chcymy stadionu na 30 tys heheheh taki jak na zaglebiu czy koronie w zypelnosci styknie . pozdro do wszystkich niebieskokrwistych , moze dodom jezsce jedna zecz ludziska jak zarzad mo to w du*** to moze my jeszcze roz sprezymy sie i kozdy na nastypny szpil niech weznie 1 osoba i wtedy bydymy miec przyzwoito frekfencja .MBR-200 pisze:Te karty kibica powinny być wyrabiane za darmo, albo za rzeczywisty koszt ich wyrobienia. Tylko w ten sposób nie byłoby problemów z frekwencją. Ta banda kretynów znowu postanowiła "zarobić" kasę, tylko problem w tym, że już po dwóch meczach są w plecy. Osobę odpowiedzialną za całą strategię wprowadzenia KK powinni powiesić za jaja/jajniki. Jeśli na Legie przychodzi 6,5 tys. ludzi, to aż strach myśleć ile będzie przy mniej atrakcyjnych rywalach.
-
- Kontakt:
z tego co wiem to szczewa maja ta karta za polowa mnij kasy?!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przynajmniej 2 zestawy do wyrabiania powinny byc mobilne, w przynajmniej kilku miejscach w miescie ludzie nie mający neta powinni miec możliwosc doładowania karty i liczyc na pomoc sprzedającego.
Punkty powinny byc oznaczone w widoczny sposób.
Tylko tyle i aż tyle.
Punkty powinny byc oznaczone w widoczny sposób.
Tylko tyle i aż tyle.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z tego co ja wiem Lech i Legia dostawały je gratis do biletuJoJeJo pisze:z tego co wiem to szczewa maja ta karta za polowa mnij kasy?!
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
[quote="a co do kibiców no co zrobic trzeba wyjsc do ludi jak ludzie nie chcą przyjsc do ciebie.
[/quote]
No wlasnie...ale skoro nasz zarzad ma to w du*** to jest jak jest.
Czesc winy ponosza te sku... karty,najpierw jedne,potem drugie a po awansie z drugiej (wtedy) ligi mozna było utrzymac ja na poziomie 10 tys .
DCo do aspektow sportowych to cieszy wygrano.
Dobrze ze graja jak graja bo My zamiast przejechac po nich 4,5-zero to musieli my martwic sie o wynik do konca ale wiadomo jak u nos ze skutecznoscia
edit:
W Zabrzu np: karty połowe tansze ale jak sie chce zarabiac na nich to potem frekwencja jest jaka jest i traci sie duzo wiecej.
"łakomy dwa razy..."
[/quote]
No wlasnie...ale skoro nasz zarzad ma to w du*** to jest jak jest.
Czesc winy ponosza te sku... karty,najpierw jedne,potem drugie a po awansie z drugiej (wtedy) ligi mozna było utrzymac ja na poziomie 10 tys .
DCo do aspektow sportowych to cieszy wygrano.
Dobrze ze graja jak graja bo My zamiast przejechac po nich 4,5-zero to musieli my martwic sie o wynik do konca ale wiadomo jak u nos ze skutecznoscia
edit:
W Zabrzu np: karty połowe tansze ale jak sie chce zarabiac na nich to potem frekwencja jest jaka jest i traci sie duzo wiecej.
"łakomy dwa razy..."
Niebieski od uRodzenia
- ŻoRski
- Kontakt:
mulan pisze:z tego co ja wiem Lech i Legia dostawały je gratis do biletuJoJeJo pisze:z tego co wiem to szczewa maja ta karta za polowa mnij kasy?!
a z tego co ja wiem to przy takich cenach biletów jak na legii i amice to RUCH też mógłby rozdawać KK gratis do biletu. Z każdym nowym systemem są na początku problemy, ale kto chce ten sobie bez problemu w kilka min. KK wyrobi, ja wyrabiałem dokładnie 3 min. z zakupem tej nowej gazetki i doładowałem od razu na Ruch-Widzew w klubie, co za problem?
ŻORY&PABIANICE&MADRYT
-
- Kontakt:
Mecz sredni cieszy zwyciestwo i bramka Grzyba. Sadlok fatalnie na lewej obronie Stawarczyk tez jakos nie pewnie ale mimo tego na zero z zadku
Grodzicki dzisioj wyjebiaszczo, Dobrze Lisowski, reszta normalnie czyli srednio cieszy fakt ze wystarczyło to na Legie ale grając w 11 na 10 dac sie tak zepchnącv do obrony to raczej nie zadobrze 
co do frekwencji to wina nie jest po stronie działaczy ino kibiców ponad 6 tygodni na wyrobienie KK i co i gówno w FC poszło 200 KK czyli jednym słowem wstyd mimo ze mieli mozliwosc spotkania z graczami i wyrobienie KK u siebie.

co do frekwencji to wina nie jest po stronie działaczy ino kibiców ponad 6 tygodni na wyrobienie KK i co i gówno w FC poszło 200 KK czyli jednym słowem wstyd mimo ze mieli mozliwosc spotkania z graczami i wyrobienie KK u siebie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A Niedzielan gro jak z nut, to trza mieć nie za dobrze pod deklem żeby taki manewr je***ć, pozbyć sie Niedzielana że niby sie czyści tym zagraniem sprawa nowych kontraktów Sobiecha i Sadloka a potym ich dwóch tyż opylic. Trza było być ewidentnym slepcem żeby nie widzieć że ubiegłoroczny sukces jest w dużej mierze powodowany faktem pojawienia sie w drużynie Andrzeja, ktoś powie że cało runda wiosenno my grali bez niego i było dobrze, ja było dobrze ino to była już siła rozpedu. Olszar zaś 60-70 minuta złaźi ciekawe czy sie doczekom że kiedys zagro pełne 90 min. Zajac żenada, wyjście z kontrą w 2 połowie i aż spokojny Fornalik nie strzymoł i go zaroz zmienił, chop mo przeszło 30 lot a czasym zachowuje sie na boisku gorzej niż jakiś junior. po lekku wracomy do sytuacji z sezonu 2008/09 kaj najlepszym strzelcem był Wojciech Grzyb jakby wykorzystoł ta 100 z poczatku 2 połowy to z 3 torami fest by odskoczył od peletonu a tak jest ino na czele. Fajnie że Wojtek ciulo tory ino żeby czasym sie nie powtórzyła sytuacja z tego sezonu co najlepszym snajperym naszyj drużyny był... co do frekwencji powiem tyla ze trza mieć naprowdy dupny talynt żeby w przeciągu 2-3 miesiecy doprowadzić do spadku o połowa...
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- jabolgo
- Kontakt:
Pisałem to już 10 razy napisze jeszcze raz:
1. Dlaczego nie można było poświęcić rewersu KK na reklamę jakiejkolwiek firmy co pozwoliłoby rozdać je za darmo.
2. Dlaczego nie można było dać możliwość wyrobienia KK przez internet i późniejszego jego odbioru w klubie [weryfikacja danych] lub wysyłki kurierem odpłatne [weryfikacja danych jak np. ma to miejsce w mBanku]
1. Dlaczego nie można było poświęcić rewersu KK na reklamę jakiejkolwiek firmy co pozwoliłoby rozdać je za darmo.
2. Dlaczego nie można było dać możliwość wyrobienia KK przez internet i późniejszego jego odbioru w klubie [weryfikacja danych] lub wysyłki kurierem odpłatne [weryfikacja danych jak np. ma to miejsce w mBanku]
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.