Ciekawe czy faule innych zawodników min. słynne łokcie radovica z legii tez będa mialy dluzsze zycie niz zagrania Sadloka...spyru pisze:Dla Sadloka mecz we Wronkach się jeszcze prawdopodobnie nie skończył. I może słusznie, bo takie faule nie powinny przechodzić bez echa. Tak czy owak mecz z Koroną trzeba wygrać.
[15 kolejka] Ruch Chorzow - Korona Kielce
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Dokladnie... mnie ino wk***i.. jeszcze kartk dla Straki na 20 metrze gdzi ebyl zachaczony chyba o kolano a tyn ciu** dol mu żółto kartka tez odnos ludzie z zarzadu mogli by sie domagac zeby zostala anulowana ta kartka za co on ja dostol za to ze byl faulowany a sedzia myslol ze on udaje ? jeb** zaniedugo tyn siejewicz sie znajdzie we wrocku !Scypion pisze:Ciekawe czy faule innych zawodników min. słynne łokcie radovica z legii tez będa mialy dluzsze zycie niz zagrania Sadloka...spyru pisze:Dla Sadloka mecz we Wronkach się jeszcze prawdopodobnie nie skończył. I może słusznie, bo takie faule nie powinny przechodzić bez echa. Tak czy owak mecz z Koroną trzeba wygrać.
ale ok nie rozmywomy juz tematu

- kodak1920
- Kontakt:
Apropo tego Faulu Sadloka na Gancarczyku to se go obadalem parae razy i ja tam widzialem ze sadlok go nie tyknol wogole
Moim zdaniem pokazowa Gancarczyka...
Dziwnie że grał później cały czas a tu sie wczoraj okazuje,ze ma pęknięcie...
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/1,916 ... czyka.html 47 sek. i se w tym momecie przypauznijcie

Moim zdaniem pokazowa Gancarczyka...
Dziwnie że grał później cały czas a tu sie wczoraj okazuje,ze ma pęknięcie...

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/1,916 ... czyka.html 47 sek. i se w tym momecie przypauznijcie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chyba trochę schodzimy z tematu... Temat Sadloka już był przewałkowany w "Lech-Ruch".
Na ten moment bardziej mnie martwi nieobecność Sobiecha, ja się trochę gubie w kwestiach regulaminowych - rozumiem, że pauzuje jeden mecz?
Na ten moment bardziej mnie martwi nieobecność Sobiecha, ja się trochę gubie w kwestiach regulaminowych - rozumiem, że pauzuje jeden mecz?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
ja sie tylko obawiam zeby zabardzo nieprzejoł sie tym sadlok i przestał interweniowac wslizgami bo dosc dobrze to robi ale jak sobie weznie to do serca to moze odpuszczac-jest to młody synek i było widac ze we wronkach fest tym sie zmartwiłkoller pisze:Jakby niy to że Sadlok je już reprezentantem Polski to by dostoł z mety czerwono ... a tak przeszło trocha płazym
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gdyby za korki na wyskości kolana była ewidentna czerwona to powinien ja tez dostać Garncarczyk bo jego korki były na tej samej wysokosci, został trafiony w stope a nie kolano, dodatkowo na tej samej wysokosci była piłka. To była walka o piłkę i Sadlok blokował piłkę a nie atakował kolano Garncarczyka. Faul był ale słusznie nie na czerwoną. Nikt z Lecha nawet się jej nie domagał.fuhr pisze:ewidentna czerwona - korki na wysokosci kolana
-
- Kontakt:
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Ruch-n ... 1,725.htmlHKSADIK pisze:Mnie ciekawi co innego-wie ktos moze,czy Niedzielan trenuje juz z zespolem?
tyle, że przegląd sportowy to marne źródło informacji
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Szeryf w ubiegłym sezonie ściął Balaża, a wcześniej Bosackiego i chyba dodatkowych kar nie dostał, tylko żółte. A że Gancarczyk ma słabe kości przez pobyt na wschodzie i prowadzenie odpowiedniego
trybu życia to jego problem.
Dziwne, że z tą nogą jeszcze potrafil grać. Jak mi pękła kość piszczelowa to zaraz się przewracałem. Co prawda miałem wtedy 4 lata
, ale nie wiem czy przy pęknięciu da się chodzić, a co dopiero biegać Brawa dla lekarzy Lecha 

Dziwne, że z tą nogą jeszcze potrafil grać. Jak mi pękła kość piszczelowa to zaraz się przewracałem. Co prawda miałem wtedy 4 lata

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
iósz niebendemLutz pisze:A ty moló internetowy co sie sam wypowiadosz ??

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1