Ruch Chorzów vs Legia Warszawa 21.11.2008 Godz.20:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Jak zakonczy sie mecz RUCH-Legia

1.wygrana niebieskich
75
72%
2.remis
14
13%
3.wygrana 9ości
15
14%

Liczba głosów: 104

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#61 Post autor: ObeRschlesien » 21 lis 2008, o 23:11

Można napisac ze sedzia ch** bo zapewne spalonego nie było i sie jebli i to fest ale czy elwer byl za daleko to stwierdzic ale jak gwizdnoł to musi byc brama Panie Grzyb teraz sie juz nie strzelo elwrow po ziemi ino ciulo po gornych rogach a jak po zimi ciulosz to to mo byc dupniecie w bal a nie podanie i to jeszcze w takim szpilu z Legia ja pi***ole .
To samo ta seta w 2 polowie nei wiem kto to miol Balaz nei wiem nei widziolech ale ku*** jak takie cos nei idzie wdupic , a jak juz wdupili to im c*el gwizdze spalonego PORAŻKA ! co do zawodników dzis to nie ktorym chyba faktycznie sie nie chce lotac bo jesli chop leci do przodu a nazot juz nie to oczym tu godac i albo Kicaja wdupi na pomoc tam kaj jego miejsce albo go posadzic na lawce z Wisla i w 2polowie moze go wpuscic .... fajnie bylo na trybunach ale nie tak mialo sie skonczyc na boisku :zdegustowany: wkurwiony Bogas to mało powiedziane .... :/ ch***ia .
Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, o 23:15 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#62 Post autor: grzej » 21 lis 2008, o 23:11

To, że piłkarze mają takie umiejętności a nie inne wiedzieliśmy nie od wczoraj, to jest ta sama drużyna.

Kto ustawia wolnego Adamskiego na lewej obronie, a w środku pomocy jest obrońca Baran, defensywny pomocnik Szeryf i napastnik Ćwielong, każdy z nich w tym meczu nie podał ani jednej prostopadłej piłki. Kto im tak kazał grać, że w pierwszej połowie Szeryf z Baranem nie przekraczali swojej połowy boiska, a do ataku wychodziliśmy 3 zawodnikami. Balaz na skrzydło dostał 2-3 piłki, prawe skrzydło nie istniało, bo Zając chyba nie wiedział na jakiej gra pozycji. Nasza taktyka była taka: 3 podania w obronie i długa piłka do przodu, może od kogoś się odbije i jakoś będzie.
A to co stało się pod koniec kiedy zamienili się pozycjami Baran z Sadlokiem było potwierdzeniem, że w środku były dwa przecinaki i jeden co robił kółka. Sadlok w końcu próbował podawać prostopadłe piłki.
Pietrzak ustawił ich defensywnie licząc, że coś wpadnie to sieci, ale jak się marnuje takie sytuacje to nie można wygrać meczu..

pi***ole umiejętności Naszych zawodników bo są one po prostu słabe, ale od trenera wymagam odpowiedniego ustawienia i taktyki, a nie liczenie na to, że może się uda, a może się nie uda
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#63 Post autor: cisiu » 21 lis 2008, o 23:12

bramka obciązo konto noszego tormana na 100%, ta brama padła z 4 metra...najpjyrw torman wyloz a potym sie cofnoł take zachowanie jest skazane na niyskuteczno obrona i to sie sprawdzo w 100 procyntach;// ale ogólnie pora interwyncji dobrych, tak poza tym szkoda bo 1 pkt mog być....
Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, o 23:13 przez cisiu, łącznie zmieniany 1 raz.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

19aRtuR20
Kontakt:

#64 Post autor: 19aRtuR20 » 21 lis 2008, o 23:12

a jo powiem tyla, ze przez to jestech zwolennikiem pilkarzy ze Slonska i z gór
to stad sa ludzie z charakterem, Baszcz.......Gorawski tez moze wziac gra na siebie(ino mie nie jezdzie za Gorawskiego ;) )

Ślonski charakter, wola walki i bydzie dobRze :)

Awatar użytkownika
seba7802
Kontakt:

#65 Post autor: seba7802 » 21 lis 2008, o 23:12

Pretensje do Zająca ? Przeca ten chop latoł jak gupi na ataku , żeby juz za chwila być na obronie.
Pewnie ze spierdolil ta sytuacja, ale zawsze sie zdaza, a jo pytom wiela ich bylo? malo jak hu*.
Cwieląg dobra gra jak dawno nie.
Adamski spierdolil kazda akcje.
itd...
" Nie zgranie(nie rozumienie sie na boisku przez pilkarzy) zespołu które ma miejsce po tylu meczach, nie mając wcale złych piłkarzy jest tylko i wyłącznie spowodowane błędami trenera"
Oczywiscie mozna zarzucic kazdemu cos.
Ale nie o to chodzi.
Liczymy na lepszy efekt wystepu z wisła. Bo powiem szczerze , przegralismy troche dlatego, ze mielismy pecha.
NA ZAWSZE RUCH CHOORZÓW!!!!

Kris KLZ
Kontakt:

#66 Post autor: Kris KLZ » 21 lis 2008, o 23:13

red woRkers pisze:tak jak tydzien temu powiedzial to trener Chojancki jesli w zespole jest slabych 4 zawodnikow to nie jest to druzyna na ekstraklase :/
nic dodac nic ujac...panie Klimek niech pan powaznie sie przypatrzy naszej druzynie i duzo zainwestuje w transfery jesli Ruch mo zaczac cos grac,bo ci co teroz lotaja po boisku to nie bardzo... brakowalo dzis Brzyskiego,ktory tyz duzo wnosi w naszo gra,no ale powinnismy byc przygotowani na takie cos

[ Dodano: Pią 21 Lis, 2008 ]
cisiu pisze:tak poza tym szkoda bo 1 pkt mog być....
3 pkt tyz mogly byc
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

Awatar użytkownika
seba7802
Kontakt:

#67 Post autor: seba7802 » 21 lis 2008, o 23:20

Kris KLZ pisze:
red woRkers pisze:tak jak tydzien temu powiedzial to trener Chojancki jesli w zespole jest slabych 4 zawodnikow to nie jest to druzyna na ekstraklase :/
Nie wątpliwie to cel każdej drużyny żeby wyeliminować najsłabsze ogniwa.
Wiec komentowanie coś tak oczywistego to żenada

Moim zdaniem Ruch nie zasłużył na porazke, co oczywiście nie zmienia faktu że mioł wygrać.
Żal mi jak hu*.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, o 23:22 przez seba7802, łącznie zmieniany 2 razy.

memp
Kontakt:

#68 Post autor: memp » 21 lis 2008, o 23:20

Rzadko się wpisuje na forum... ale musze to napisać... Cała ta beznadziejna sytuacja ma korzenie w zarządzie (baba z Dąbrowy prezesem :wstyd: ), potem w polityce transferowej, bo jak zaś słysza, że momy ściągać 4 zawodników z 3 ligi to mnie krew zalewo!!! Potem w trenerce. Pietrzak to żaden trener. Drużyna przez cały sezon nie ma swojego stylu, 3, 4 podania w obronie i dup do przodu bal na Jezierskiego (160cm), Ćwielonga (160cm) czy Zająca (170cm).... Ambicją samą nie wygra sie meczu... Padlina i jeszcze raz padlina. Na cały mecz mieliśmy 3 sytuacje - elwer, Zając do pustej i brama ze spalonego!! NA CAŁY MECZ!!! Nie da się wygrać meczu nie strzelając karnego... proste? Zawsze Grzyb strzelał w lewy róg, czyli prawy bramkarza, dzisiaj strzelił w drugi i mamy po meczu

Jeszcze chciałbym nawiązać do naszego dopingu... Otóż, rozumiem to całe zamieszanie w Legii i zrozumiałbym jakbyśmy tam 2-3 razy zaśpiewali "Piłka nożna dla kibiców"... ale to co było dzisiej to była przesada... Jeszcze ino brakowało: "Jest nas dwóch, Legia - Ruch"... :wstyd: :wstyd: :wstyd: Jakoś im te całe zamieszanie z ITI nie przeszkadzało, żeby nam burdel zrobić z kasami (przypominam, grafiti, (L) wszędzie itp.) a my ich teraz wielce wspieramy... bo mają problemy :/ przesada

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#69 Post autor: ObeRschlesien » 21 lis 2008, o 23:24

memp tyz otym myslolech ale juz nie chciolech pisac o tych kasach i Legi ale jak juz napisoles to dopisz ino tyla ciekawe jak one byda jutro wygladały KASY ? i ten GRAF ?

a i jeszcze jedno na 90 minut podaja ze widzów
7 tyś a na Onecie 10 tyś ???? :zdziwko:
nagłówek na wp.pl Ekstraklasa: niemoc Legii przełamana! Jest nowy lider! Hanysy po siedmiu latach uległy Gorolom
Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, o 23:31 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

chorzowski_rsl
Kontakt:

#70 Post autor: chorzowski_rsl » 21 lis 2008, o 23:26

bogas1985 pisze:
chorzowski_rsl pisze:wyszlo jak zawsze!niestety ale tyz w dwoch ostatnich meczach z Wisła i Śląskiem ugromy 0 punktow
I wyladujemy kajs na 13 placu. Tego im zycza, bo moze ktos w koncu pojdzie w tym klubie po rozum do glowy i zrobi cos z ta druzyna, bo ja na to patrzec juz nie umia. Ja osobiscie nie widza roznicy miedzy byciem sredniakiem w Ekstraklasie a gra w II czy III lidze. Ruch ma tylko walczyc o MAJSTRA. Inaczej na ch** mi ta cala ich gra.

Jestem fest wkurwiony.
i tak bydzie
NRŚL GANG

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#71 Post autor: grzej » 21 lis 2008, o 23:27

?!?!?! pisze:memp tyz otym myslolech ale juz nie chciolech pisac o tych kasach i Legi ale jak juz napisoles to dopisz ino tyla ciekawe jak one byda jutro wygladały KASY ? i ten GRAF ?
Oby to się nie okazały prorocze słowa...

19aRtuR20
Kontakt:

#72 Post autor: 19aRtuR20 » 21 lis 2008, o 23:29

chorzowski_rsl pisze:
bogas1985 pisze:
chorzowski_rsl pisze:wyszlo jak zawsze!niestety ale tyz w dwoch ostatnich meczach z Wisła i Śląskiem ugromy 0 punktow
I wyladujemy kajs na 13 placu. Tego im zycza, bo moze ktos w koncu pojdzie w tym klubie po rozum do glowy i zrobi cos z ta druzyna, bo ja na to patrzec juz nie umia. Ja osobiscie nie widza roznicy miedzy byciem sredniakiem w Ekstraklasie a gra w II czy III lidze. Ruch ma tylko walczyc o MAJSTRA. Inaczej na ch** mi ta cala ich gra.

Jestem fest wkurwiony.
i tak bydzie
DOBRA DOBRA - ROZUMIA ZLOSC - JO TYS MOM CZASAMI CZORNE MYSLI, ALE CICHO MI SAM :!:
W DWOCH NASTYMPNYCH MECZACH MAJA BYC 4PKT I TYLA

WIARA WIARA WIARA WIARA WIARA
RUCH RUCH RUCH

jaki Ruch mo sens bez wiary :!: :?: bo do mie zodnego.....isc na mecz i myslec wiela przegromy - wiem ze to niy wyglondo ciekawie - alw cza wierzyc ze w koncu sie obudza

mie ino ciekawi czemu adams na lewy a Nykiel na lawce :wstyd:

widac jak brakuje nom Brzytwy i mimo wszystko Nowackiego.....

WIARA
NADZIEJA
RUCH
Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, o 23:31 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 1 raz.

Pavlique
Kontakt:

#73 Post autor: Pavlique » 21 lis 2008, o 23:37

Znaleźli się q..wa kibice, jeźli chcecie wymagać łod grajków to zacznijcie łod siebie, a niy pi***olenie ło p. prezes, Grzybku, Jezierskim, i aż dziwne ze jeszcze ni ma jazdy a jakze po Ćwielongu...
A kaj byli kibice Ruchu jo sie pytom, ilość żałosno a doping to jest śmiych na sali a niy doping co dzisioj było.
AI takech se pomyśloł, że jak na WDŚ niy dej Pon Boczku bydzie w czasie szpilu 0:1 to nos szczewa zmiażdżom dopiyngiym; uderzmy się w pierś i sami se odpowiedzmy na pytani czy Ruch to richtig my...
Bo jezeli wymagomy łod grajków to zacznijmy wymagać łod sia...
A co do szpilu to zając niy szczelił tyj sety w II połowie; niy wiym czy boł spolony Grziba w łostatnij minucie, a brama - ciekawe fto przy ekach mioł dekowach tego czinjamę?
No i tak mi sie zdo że grajki chyba grali przeciw Balazowi w I połowie ani razu niy poszoł bal na lewo strona mimo iż kilka razy aż sie prosiło a chop boł niy dekowany...
tela i na Wiśle MUSI byc być lepij!!!
I'm a man who walks alone

memp
Kontakt:

#74 Post autor: memp » 21 lis 2008, o 23:41

Pavlique... Na Legii było tyle kibiców, na ile zasługuje drużyna. To jest normalne, że jeśli drużyna gra słabo, jest zimno, piątek, późno itd. to pikniki Ci nie przyjdą. Zwłaszcza, że na Ruchu nigdy nie było tłumów. Nie było sezonu, żeby nos po 10tys łaziło regularnie i długo jeszcze nie będzie, bo większość to kibice sukcesu i ładnej pogody.

A co do meczu jeszcze raz... to marudzimy, pomarudzimy jeszcze jutro, ale i tak przyjdemy na Wisła :D

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#75 Post autor: Ama » 21 lis 2008, o 23:49

Z całym szacunkiem Grzybek dej się spokój wszystko my dzisiej widzieli , Adamski dzięki bardzo aha i do tych co jechali po Pepku gratuluje jedyny synek co dzisiej walczyła i coś próbowoł reszta po niżej komentowania pomoc u nos praktycznie nie istnieje tyle w temacie oczywiście po Grzybie nikt nic złego nie powie śmiechu warte Pyrsk !!!!!!!!

Pepe +
Pilarz +
Sadlok +

Trocha za mało niestety na słabo (strasznie słabo) grająco Legia !
Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, o 23:55 przez Ama, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

ODPOWIEDZ