Ruch Chorzów - Cracovia Kraków piątek 12.09.08 godz 20.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#61 Post autor: vinc84 » 12 wrz 2008, o 22:26

taki Ruch chca widziec walczacy do konca, choc pilkarze nie ustrzegli sie wielu bledow to widza pewno poprawa w grze, bardzo dobre zmiany trenera, z nadzieja patrza w przyszlosc,
ale tyz zaroz nie byda wychwalol Pietrzaka po jednym szpilu.
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#62 Post autor: blue blood » 12 wrz 2008, o 22:26

piyrwszo polowo wyrownano moze lepszo koncepcja gry miala craxa chociaz nic z tego niy wynikalo,w drugij polowie jakby inny Ruch my oglondali i to za sprawom modych pilkarzy a przedewszystkim Sobczaka widac ze synkowi sie bardzo chce niy bylo do niego straconych bali a co do reszty druzyny to poprawnie z malym wyjontkiym moze Nowackiego czeba bylowczesnij sciongnonc z boiska bo widac ze synek jeszcze jest daleki od formy ale nojwarzniyjsze 3 pkt byle tak dalij pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#63 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 12 wrz 2008, o 22:28

Dla mnie gra NIEBIESKICH dzisiaj wygladała dobrze. Kurcze strasznie mnie zaskoczył zajebistą grą Brzytwa oraz Szeryf :padam:

Na Cichej powoli rodzi sie nowy Ecik! Mówie o Sobczaku który ma bardzo dobrą głowe nie do picia ino do strzelania :P

Wiem że zaraz polecą gorzkie słowa w moja strone ale na minus Kicaj :zdegustowany:

Ruch jednak potrafi grac piłke milą dla oka , krotkie podania z wyjściem na pozycje superrrr ;)

10 pkt mamy i za ch*** ich nie oddamy :D

Awatar użytkownika
ch-R

#64 Post autor: ch-R » 12 wrz 2008, o 22:33

Nie wiem co to był za Ruch ale to był inny Ruch niz ten z ostatnich szpili. Trocha za wczas zeby opiniowac ale dało sie wyczuc juz w pierwszych minutach ze to je inno gra.

Teroz trocha o kibicach , szczególnie w pierwszej polowie , czy teraz tak bydzie wygladol doping ? Młyn swoje , Ruda swoje , Siemce i Klimzowiec swoje , Dziesiona swoje ?
Czyste Dolby Digital 5.1
W 2 polowie bylo super :]
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Gała1920
Kontakt:

#65 Post autor: Gała1920 » 12 wrz 2008, o 22:41

panowie jak bydymy miec takich bramkarzy przciwnikow jak cabaj to momy majstra w kieszeni, cytat ze szpilu z 10 "widza drugo barcelona, momy serduszka ino jakiego scolariego brak " :P :P :P :] :D :rotfl: :D
[b]Moja Jedyna Miłość to NIeeebiescy ....[/b]

--Marek--
Kontakt:

#66 Post autor: --Marek-- » 12 wrz 2008, o 22:44

z wyniku jestem zadowolony ale z dopingu na dziesionie to nie bardzo tam śpiewało może 30 % ludzi reszta to przedłużenie prostej same pikniki nawet reki nie mogą wyciągnąc do klaskania albo usiąśc i zaśpiewać pare razy "więc wstań" tam trzeba kogoś żeby to poprowadził bo dzisiaj to była żenada

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#67 Post autor: Anmael » 12 wrz 2008, o 22:47

najwazniejsze ze nasz synek strzelil gola - Artur Halemba jest z Ciebie dumna :)
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#68 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 12 wrz 2008, o 22:49

Czyżby 3 trener opuścił swoją drużyne?! Tym razem Ruch miał w tym swoj wkład :D

A to co sie dzieje na forum Cracovi łooooo dzieje sie dzieje :P

bluefil
Kontakt:

#69 Post autor: bluefil » 12 wrz 2008, o 22:50

jugador pisze:Ale sie wkoorwilem ...

Dzisiaj pierwszy raz nie wszedlem na mecz swojej kochanej druzyny na Cichej

Kooorwa mac ! To jest skandal

Gwizek sedziego a przed kasami co najmniej 1 tys osob

chodzilem jak bylo 1 tys na stadionie ale takie cos pi***ole
Nic sie nie martw. Ja wszedlem w 42minucie po 1,5h stania w kolejce... :zly:

To jest jakas tragedia. Panie i panowie w poniedzialek wszyscy dzwonimy do klubu i prosimy o rozmowe z prezes - pewnie bedzie zajeta ale nie poddawac sie! Trzeba jej wreszcie wytkumaczyc, ze Ruch to fankluby i ludzie nie maja czasu jechac w tygodniu po bilety!!! Zawsze bedzie raja przed meczem! Dlaczego majac 4 kasy X dwa okienka w kazdej mamy otwarte tylko dwa okienka!!!! Od 19, kiedy jest najwiekszy natlok powinno byc 8 okienek otwarte. Skoro chce im sie spisywac nipy, sripy i inne pesele to niech otworza dosc kas. Co bedzie z Jaga jak bedzie 10tys??????

A do tych wszystkich madrali co sie tu produkuje ze mamy nienarzekac!!! O czym wy bezmozgi piszecie!! My sie cofamy z tym wchodzeniem, widzialem ludzi odchodzacych od kas, a stadion pusty!!! To skandal. My pracujemy, nie mamy czasu byc 2h przed meczem. Ja bylem prawie godzine i okazalo sie, ze nie widzialem prawie calej pierwszej polowy. Za mna bylo jeszcze kilkadziesiat osob. Nie mowie juz o tym, ze jak stalem 3m od kasy to za mna byla masa ludzi, oczywiscie cwaniaczki tak kombinowaly bokami, ze ja do kasy sie dopchalem (te 3m) po ponad godzinie, a kolejka za mna juz prawie zniknela!!!
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2008, o 22:58 przez bluefil, łącznie zmieniany 1 raz.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#70 Post autor: Raul22 » 12 wrz 2008, o 22:53

nareszcie nie bylo bronienia prowadzenia 1:0, nie bylo ciaglych dlugich pilek i wybijania na oslep wkoncu jakies skladne akcje byly.

Co do wchodzenia na mecz to jest k**** zenada, zeby o 19 byc pod stadionem i wejsc na mecz po pol godzinie, to ze sie ludzie wpierdalaja w kolejke to wiadomo nad tym sie nie zapanuje, ale to ze nie mozna wiecej kas otworzyc to skandal, a podobno identyfikatory mialy usprawnic wchodzenie na stadion. Zarzadz obudzcie sie bo tracimy coraz wiecej kibicow, dzis tak na moje oko 5-6 z dzieciakami po 20 min trwania meczu i ich czekaniu w kolejce opuscilo ja i poszlo do chaty, jesli tak ma wygladac przyciaganie ludzi na stadion to gratuluje.Ja rozumie ze sa przedsprzedaze itd, ale nie kazdy moze w tyg przyjechac sobie kupic bilet, ani 3h przed meczem byc na stadionie. Zrobcie cos z tym albo niech na fan clubach sa sprzedawane bilety, albo wezcie pare osob wiecej i otworzcie wiecej kas bo tak dalej byc nie moze. A potem mamy po 6 tys ludzi na meczu;]

Raulito
Kontakt:

#71 Post autor: Raulito » 12 wrz 2008, o 22:57

dupny+ Brzyski, Grodzicki , Szeryf no i Sobczak (tym meczem mnie troche przekonał do siebie)

Dokładnie troche inna taktyka i 0 nerwow przy wyniku 1:0 w końcowce, ale tez nie ma co sie podniecac nowym trenerem ale jakis pozytyw napewno był widoczny. Napewno był to nasz najlepszy wystep w tym sezonie oby tak dalej :)
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

sieRa
Kontakt:

#72 Post autor: sieRa » 12 wrz 2008, o 23:01

Gra w pierwszej połowie przeciętna, za to w drugiej dużo lepsza
na + Brzyski,Szeryf,Sobczak, Grodzicki, Nykiel , Grzyb , no i Sobiech :) za bramke;)
na - Zając , Nowacki :znudzony:
Bardzo wazne 3 ptk , a za tydz ciezki mecz w Warszawie...

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#73 Post autor: Scypion » 12 wrz 2008, o 23:03

Pavlique pisze:
Z tym Straką to też nos nieźle nabrali, synek zagroł może 2-3 niezłe szpile, a tak to durch kontuzje...
a co to klubu niy stać na badania medyczne żeby wiedzieć co bierom? tymu tyż winiyn Radolski, i że na giełdzie my niy som tyż, i to, że baba w nocy niy dała to tyż Słowaki winne kere nic yno rolujom nasz klub.... :znudzony: :hyhy:
Dychnijcie PAnowie bo sam do co poniyftorych za gorko sie robi
A na szpilu wszyscy śpiywoajom, doping mo być na maks!!!!
To Ty sie dychnij, bo nikaj nie napisolch ze winny jest Radolsky. Kto nos załatwił? sprytny menadżer Artmedii? Straki? Nie wydaja Ci sie dziwne te wypożyczenie razem z klauzula o szybkim wykupie i zaraz po tym seria kontuzji?

SODA's
Kontakt:

#74 Post autor: SODA's » 12 wrz 2008, o 23:03

wynik piękny cieszy,gra też ;) brawo za brama dla Sobiecha
co do wejścia ŻENADA ku*** (ja weszłem wcześniej) i obserwator
Klimek zależy ci na kibicach albo...nie to wypierdol ten zarząd
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#75 Post autor: Lutz » 12 wrz 2008, o 23:07

Aż sie lepi po szychcie pondzie nynać jak sie taki wynik widzi :hyhy: