Letnie transfery....

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Raulito
Kontakt:

#61 Post autor: Raulito » 18 maja 2007, o 23:01

Raul22 pisze:po spadku lecznej napewno pilkarze stamtad zaczna odchodzic po obejzeniu ich meczu dzisz Zaglebiem dobre wrazenie zostawili Łabedzki i Niznik i wydaje sie ze obaj byli by w zasiegu naszych mozliwosci, Niznik mimo swojego wieku ofensywny pomocnik bylby jakims rozwiazaniem, a labedzki moze grac na roznych pozycjach czy to w pomocy czy obronie
Tez zobaczylem ten meczyk i tak jak mowisz Łabedzki na plus tylko on jest chyba wypozyczony z Pogoni wiec nie wiedomo jak wyglada jego sytuacja....
Dla mnie na plusik zagral tez ten Lisowski ladnie chodzil na lewym skrzydle a podonbno Ruch juz sie nim zainteresowal po meczu Łecznej z Odra....
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

bogas1985

#62 Post autor: bogas1985 » 18 maja 2007, o 23:12

GW pisze:Ciekawe wieści dotyczą też Piotra Ćwielonga. Okazuje się, że ofertę Wisły Kraków może przebić... Legia Warszawa, która też jest zainteresowana transferem wychowanka Stadionu Śląskiego! Po awansie zespół ma również opuścić Tomasz Sokołowski, który przyznaje, że stęsknił się już za rodziną. - Po awansie jeszcze może zmienić zdanie. Dla mnie sprawa jest wciąż otwarta - mówi jednak dyrektor Mirosław Mosór. Z naszych informacji wynika, że latem kadrę niebieskich wzmocnią obrońcy Górnika Łęczna: 22-letni Tomasz Lisowski i 27-letni Przemysław Kulig. Obserwowany jest też kolejny defensor Górnika - 25-letni Ukrainiec Walerij Sokolenko.
co do Kuliga i Lisowskiego, to jestem jak najbardziej na tak. Do Sokolenki jestem sceptyczny.

Co do Cwielonga?? hmmmm. Jak dadza wiecej niz Wisla to w sumie moze i lepiej.

Elmer
Kontakt:

#63 Post autor: Elmer » 19 maja 2007, o 10:31

Sokolenko to jest chyba ten co kiedys do domu zamiast przez drzwi to przez okno wrócił razem z szybą. Z Łęcznej wolałbym jednak Jurkowskiego na stopera.

Mam nadzieję, że Sokół jeszcze przez rok zostanue i pomoże się Ruchowi "zaaklimatyzować" (jak to brzmi w przypadku czternastokrotnego mistrza Polski) w Orange Ekstraklasie.
A Ćwielonga jak juz trzeba sprzedać to tylko za naprawdę duuuużą kasę :wink:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#64 Post autor: swce » 19 maja 2007, o 11:16

Panowie a może by tak Jorga Dudka zaprosic do Chorzowa :D :?:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

hydroxy
Kontakt:

#65 Post autor: hydroxy » 19 maja 2007, o 11:52

W życiu bych niy pomyśloł, że napisza to napisza - szkoda, że Sokół odchodzi.

Co do Dudka to pierdolnijcie sie zdrowo w łeb, tyn chop zawsze mioł wiyncy szczynscia niż umiejytnosci i talyntu ( z finałym LM włącznie)
Sokolenko ? - nein danke
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#66 Post autor: Simone » 19 maja 2007, o 11:55

Moze Sokół jednak zostanie ?

Mowcie co chcecie ale to bedzie wielkie oslabienie przed OE
Mimo ze ma swoje lata trzyma nam cala gre ofensywna ten chlop , tym bardziej w tym pierwszym sezonie po awansie by sie bardzo przydal

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: AdiC » 19 maja 2007, o 12:08

Szkoda Sokoła, ale coż.... trzeba uszanować decyzja i podziękować za to co do nos zrobiył. Może się jeszcze rozmyśli?
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Blue-White.....
Kontakt:

#68 Post autor: Blue-White..... » 19 maja 2007, o 12:52

Jak juz wczesniej pisolem ( Kamil Witkowski napastnik Gornika Polkowice 14 bramek 5 asyst ) wczoraj zdobyl zas tor z Piastem i mo juz 15 torow w 2 lidze zaniedlugo konczy kontrakt i nie mo zamiaru podpisywac z Gornikiem na nastepny sezon , moze nasi prezesi by mogli postarac sie o niego! wydaje mi sie ze chop mo papiery na gra i karta w reku! Wiec nie trzeba za niego nic placic !!!

Elmer
Kontakt:

#69 Post autor: Elmer » 19 maja 2007, o 13:16

Witkowski chyba mentalnie nie pasuje do Ruchu. To taki Madej, Topolski, itp
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

los_madeyos

#70 Post autor: los_madeyos » 19 maja 2007, o 13:42

Możecie napisać, że przesadzam, ale:

nie oszukujmy się- jak Ruch grał kaszane, szczególnie na początku wiosny to Sokół trzymał jeszcze jakiś poziom. Ten człowiek po prostu "robi nam grę" - jeśli taki "playmaker" odejdzie, to musimy koniecznie sprowadzić kogoś równie wartościowego.

Tak czy inaczej, nie zapomnę pięknych, jesiennych chwil (wiosennych tez), kiedy "Sokół" prowadził nas do Orange...jeden z architektów sukcesu.

ale liczmy, że pozostanie ;)

ishateR

#71 Post autor: ishateR » 19 maja 2007, o 13:56

Sokół to chyba jeden z nielicznych goroli do kierych mom szacunek ;)
łostoń jeszcze na sezon!

Blue-White.....
Kontakt:

#72 Post autor: Blue-White..... » 19 maja 2007, o 14:08

Elmer wiesz nie wiem czy pasuje czy nie ale jak strzelo bramy...a nie jeden klub sie o niego bydzie staroł wiec zoboczymy ... a do Madeja , Topolskiego zapomnioles dodać chyba jescze Gorawsiego bo wszyscy mi sie wydowaja takie chlopczyki na Żel woski itd. jedynie co momy wszyscy racjia to to ze Ruch musi sie wzmocnic i chyba wy***ac ARIELA J. bo to co ten gosciu gro , nie dziwia sie ze Jaga go wyjebala jakos tego chopa nie umia scierpic podobnie bylo z Adamskim no ale poprawil sie ostatnio wiec oki a co do zdobywcy 3000 gola dla Ruchu Pana Jezierskiego to mysla ze jak dalej tak bydzie grol jak ostatnio to tyz poleci ...... :twisted:

Elmer
Kontakt:

#73 Post autor: Elmer » 19 maja 2007, o 15:25

szansę można dać każdemu, nawet Sypniewskiemu :wink:
A co do Sokoła to lepiej by było jakby został. Trzeba mu dać do zrozumienia, że jest potrzebny w Ruchu. Już kiedyś była taka piosenka dot. Lenczyka, może ją troche zmienić i zaśpiewać: "każdy to powie, hej Sokół zostań w Chorzowie"

Henry90

Transfery do Ruchu!

#74 Post autor: Henry90 » 20 maja 2007, o 13:37

Przemysław Kulig(Górnik Łęczna),Aleksander Kwiek(Łęczna)Rachwał(Wisła Płock)Majdan(Pogon Szczecin)
TYCH zawodników mogliby spokojnie zakupić!!

kolend

Re: Transfery do Ruchu!

#75 Post autor: kolend » 20 maja 2007, o 13:40

Henry90 pisze:Przemysław Kulig(Górnik Łęczna),Aleksander Kwiek(Łęczna)Rachwał(Wisła Płock)Majdan(Pogon Szczecin)
TYCH zawodników mogliby spokojnie zakupić!!
taaa Majdan...

Zablokowany