Sponsorzy
-
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
U nas każdy sponsor i grosz na wagę złota,to proszę wytłumaczyć dlaczego w KLUBIE 100,który jest odnośnikiem dla nas wiernych kibiców nie ma żadnego działacza,współwłaściciela czy zawodnika CZY WAM NAPRAWDĘ ZALEŻY NA TYM KLUBIE.Chcecie szacunku to zacznijcie od siebie
zbyszek
-
- Kontakt:
Wystarczy popatrzec na akcja budowy siedziby dla kibicow. Wstyd.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mogę rzucać dużo pieniędzy i moi znajomi również w siedzibę klubu. Jednakże z wieloma już rozmawiałem żaden nie chce takiej na Wolności ja również. Nie dziwię się innym, że tego nie robią. Uwierz gdyby akcja była na siedzibę na Cichej 6 to ludzie o wiele chętniej by to zrobili
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Artykuł o szczewach, ale myślę, że ten fragment nas dotyczy
dziennikzachodni.pl pisze:Ostatnio pojawiła się wieść o negocjacjach z Węglokoksem. Według plotek kontrakt miałby być na tyle duży, że logo firmy pojawiłoby się na koszulkach piłkarzy. - Nie ma takiego tematu. Górnik rzeczywiście pytał o możliwość wsparcia, ale na razie inwestowanie w sport nie wchodzi w grę - wprost stwierdził wczoraj jeden z przedstawicieli firmy.
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cóż możesz ich nienawidzić jednak skuteczności w tych sprawach to powinniśmy im zazdrościć...
-
- Kontakt:
A ja jestem pewien, że gdybyście przeczytali w jakimś artykule, że firma X zmieniła plany i zamiast sponsorować Górnika wesprze Ruch to byłoby z 10 stron jakich to dobrych fachowców zatrudniają przy Cichej, że utarliśmy im nosa i nikt by nie zapytał jakim sposobem tego dokonaliśmy 

-
Zazdrościć tym kurwom nie ma czego. Zazdrościć możemy innym ośrodkom piłkarskim, regionom, że nie mają takiego czerwonego kurestwa obok siebie. Jakie by było inne życie (odnośnie naszego klubu i kibiców) jakby nigdy nie powstał u nas na GŚ klub resortowy, spod znaku wesołego bałwanka.Bartorus pisze:Cóż możesz ich nienawidzić jednak skuteczności w tych sprawach to powinniśmy im zazdrościć...
-
Niezłe szuje tam muszą być w zabrzu, skoro mimo kasy z transferów i wsparciu miasta potężnego sponsora nadal finansowo pikują w dół.
-
- Kontakt:
Nie przesadzajcie, do takiej firmy jak Weglokoks uderza miliard firm rocznie.Niestety rzad wyplukal ja z kasy na nierentowne kopalnie i dupa.Tak to pewnie byliby jeszcze u nas prawdopodobnie. Chociaz jak troche inaczej powieje za rok to mysle, ze na SS jest szansa zeby wrocic do wspolpracy.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Ja tam się z Łysym zgadzam w 100% co do oceny tego czyraka z Zabrza. Wspomnijcie jak się łaszą kiedys sa słabi i chcą poleciec wspólnym samoltem, a jak się napinają kiedy czuja za sobą szmal. Zero szacunku.
- Lateralus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No dobra ale nasza wspólna nienawiść nie polepsza naszej sytuacji w temacie nowych sponsorów
- _BiADACZ_
- Kontakt:
- Lateralus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie zrozumiałeś mnie. Dalej nic sie nie dzieje z nowymi sponsorami (przynajmniej nie wiemy zeby cos sie działo).
- _BiADACZ_
- Kontakt:
A kiedy tu się coś działo w tym kierunku?
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Wiem, że na pewno pisali pisma do Tauronu jak był u nas sponsorem i to jest 100% pewna informacja