Ruch na Stadionie Śląskim
-
- Kontakt:
Re: Ruch na Stadionie Śląskim
Widać, że czytajom forum. Już ruszyła sprzedaż biletów na Korona 

-
A tak wogole z tym sektorem gości coś się dzieje bo raczej chyba nie i po nowym roku zaś wszyscy będą zdziwieni.
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
To samo co ze swieta bieznia. Mydlenie oczu i mnozenie problemow. Ktos widzial moze jakies przejawy marketingowego wspaecia przez marszalka tych naszych meczykow?
-
- Kontakt:
Przemyślenia po szpilu...
Orientujecie się jak to jest z tymi strefami gastro na SŚ?
Duofest ma namioty, a zarządca stadionu ma te punkty od razu przy trybunach?
Dochód dla klubu z obydwu jest taki sam?
Pod kasami pojawiłem się 20 minut do meczu, na stadionie byłem około 10 minuty. Tłumaczę ten fakt kosztami związanymi z otwarciem kolejnych bramek.
Pod kasami pojawiłem się 20 minut do meczu, na stadionie byłem około 10 minuty. Tłumaczę ten fakt kosztami związanymi z otwarciem kolejnych bramek.
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]
- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Którym wejściem wchodziłeś?
Osobiście dodam, że największe zatory robią kibice z biletami na telefonach. W kolejce do wejścia stałem z 10 minut, a moje wejście trwało 15 sekund...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Potwierdzam. Skanery nie sczytują dobrze biletów na telefonach. Telefony też przecież są różne, mniejsze, większe, chudsze, grubsze, mają nakładki i pokrowce ochronne. Sam miałem ogromny problem z kumplem na meczu ze Śląskiem Wrocław zaczytać bilet, fartem się udało w czasie zmieścić. Nie wiem, czy się da jakoś skalibrować te skanery przy bramkach, czy może po prostu zaapelować o zabieranie papierowych wersji biletów, jeśli jest taka możliwość.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bo cały trik z telefonami polaga na tym, ze trzeba zwiększyć podświetlenie ekranu. Wtedy sczytuje bez problemu. Jak mosz za ciemny ekran, będziesz mieć problem. Niektóre apki juz automatycznie podświetlają ekrany, kiedy są kody kreskowe czy QR.
-
- Kontakt:
Od trybuny zachodniej, o czasie 18:40 na wszystkich bramkach takie same tłumy. Sprawnie szło na kołowrotkach, może na niektórych jakieś problemy mieli i się korkowało, ale osobiście sądzę że problemy wyżej wymienione nie są powodem tylko ilość otwartych bramek. Ochrona przed skanerami pomagała jakoś to rozwiązywać z tego co widziałem.disu pisze: ↑14 lis 2023, o 10:03Potwierdzam. Skanery nie sczytują dobrze biletów na telefonach. Telefony też przecież są różne, mniejsze, większe, chudsze, grubsze, mają nakładki i pokrowce ochronne. Sam miałem ogromny problem z kumplem na meczu ze Śląskiem Wrocław zaczytać bilet, fartem się udało w czasie zmieścić. Nie wiem, czy się da jakoś skalibrować te skanery przy bramkach, czy może po prostu zaapelować o zabieranie papierowych wersji biletów, jeśli jest taka możliwość.
Ja tam mogę trochę postać i się wkurzyć, za pewne otwarcie dodatkowych kołowrotków wiąże się z kosztami.
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To już wiem, gdzie leży problem. Ludzie mają automatycznie dostosowaną jasność ekranu (w tym ja) do otoczenia. Przy bramkach telefon widzi, że jest laser i tym samym obniża jasność ekranu, która docelowo jest wysoka (bo jest ciemno). Następnym razem spróbuje zablokować tę opcje w telefonie i jasność będzie na fulla. Sprawdzi się, czy to przypadkiem nie to.

-
- Kontakt:
Bych pedziol, ze 100% to jest to. Bo kojarza, ze jak sie otwiero karta pokladowo z bajtlika, to iphone automatycznie daje jasnosc na 100%.disu pisze: ↑14 lis 2023, o 10:36To już wiem, gdzie leży problem. Ludzie mają automatycznie dostosowaną jasność ekranu (w tym ja) do otoczenia. Przy bramkach telefon widzi, że jest laser i tym samym obniża jasność ekranu, która docelowo jest wysoka (bo jest ciemno). Następnym razem spróbuje zablokować tę opcje w telefonie i jasność będzie na fulla. Sprawdzi się, czy to przypadkiem nie to.![]()
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Klub ma tylko profity jak kupujemy w Duo Fest.
evn pisze: ↑14 lis 2023, o 09:32Przemyślenia po szpilu...
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
-
- Kontakt:
Ok. 18:30 to tłok był na każdych bramkach. Byłem na bramie 5 i oczywiście nie moja brama. Poszedłem na 4 i tłok. Na trójce to samo.
Na pytanie czemu nie wpuszczają wejściem dla niepełno sprawnych przynajmiej ludzi z dziećmi to odrzekła, że nie bo nie.
Następnym razem niech napiszą w poście organizacyjnym, że będzie ograniczona liczba bram bo tego szło się spodziewać przy ograniczonych kosztach ale że tylko jedna strona wejść będzie czynna to już duży problem. Nawet przy 10-12 tys. ludzi.
P.S. dodatkowo Ci co parkowali na AKS podostawali mandaty pomimo opłacenia parkingu. I teraz weź się użeraj z tą firmą.
Na pytanie czemu nie wpuszczają wejściem dla niepełno sprawnych przynajmiej ludzi z dziećmi to odrzekła, że nie bo nie.
Następnym razem niech napiszą w poście organizacyjnym, że będzie ograniczona liczba bram bo tego szło się spodziewać przy ograniczonych kosztach ale że tylko jedna strona wejść będzie czynna to już duży problem. Nawet przy 10-12 tys. ludzi.
P.S. dodatkowo Ci co parkowali na AKS podostawali mandaty pomimo opłacenia parkingu. I teraz weź się użeraj z tą firmą.
- DaReQ93
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do ludzi z klubu: Na biletach przy kodzie kreskowym po prostu dopiszcie ROZJAŚNIJ EKRAN na maxa a potem przyłóż kod do czytnika 

- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to teroz puśćsie to w eter, i niech pójdzie jakieś główne info, żeby rozjaśniać ekranypedro-sbl pisze: ↑14 lis 2023, o 10:39Bych pedziol, ze 100% to jest to. Bo kojarza, ze jak sie otwiero karta pokladowo z bajtlika, to iphone automatycznie daje jasnosc na 100%.disu pisze: ↑14 lis 2023, o 10:36To już wiem, gdzie leży problem. Ludzie mają automatycznie dostosowaną jasność ekranu (w tym ja) do otoczenia. Przy bramkach telefon widzi, że jest laser i tym samym obniża jasność ekranu, która docelowo jest wysoka (bo jest ciemno). Następnym razem spróbuje zablokować tę opcje w telefonie i jasność będzie na fulla. Sprawdzi się, czy to przypadkiem nie to.![]()