Jak się tak teraz zastanawiam gdyby tak w 85min i na koniec meczu ze Śląskiem spiker powiedział że po meczu zapraszamy do kas po bilety na następne wydarzenia i trojpaki to wychodząc ze stadionu ludzie widząc kolejki do kas poszliby za tłumem taka akcja myślę że dziś byśmy już mieli 15k na liczniku bo w samym dniu meczu ze Śląskiem myślę że sprzedalibyśmy nawet 3,4k biletów...jajo pisze: ↑10 lis 2023, o 14:18
absolutna zgoda.
sprzedaz sie powinna rozpoczac z koncowym gwizdkiem! w kasach i w internecie z jakas moze i promka do konca weekendu.
nic juz z tym jednak nie zrobimy. mozemy wyciagac wnioski, ze jak bedzie boom np. z Legia, to trzeba go od razu konsumowac.
to pewnie po czesci znow problem klubu z kilkoma pracownikami.
Ruch na Stadionie Śląskim
- Rickenn10
- Kontakt:
Re: Ruch na Stadionie Śląskim
-
- Kontakt:
Jak dla mnie na ten mecz może przyjść tylko stała ekipa z Gliwic, frekwencja w t meczu nie budzi moich emocji, ja będę tak czy siak.
Za to bardzo mi zależy na zwycięstwie.
Za to bardzo mi zależy na zwycięstwie.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Radvan138
- Kontakt:
Mnie sie wydaje ze. Bilety na nastepny szpil
To mogly by byc juz w dniu poprzedniego szpilu. Moze nie w kasach ale przez neta, albo nawet i wczesniej, natomiast stacionarne bilety w kasach zaraz po szpilu. Mogla by byc np znizka 10% dla
Osob kupujacych bilet na nastepny szpil zaraz po zakonczeniu spotkania. Jest masa sposobow na polepszenie sprzedazy
-
- Kontakt:
9 tys "gapiów".. Z szalikami. Dopingujący.
Aha.

Po prostu: te 10-15 tys. to są ludzie którzy mecz stawiają na szarym końcu w swoich planach, a do tego poniedziałek i "jakiś" Radomiak.
Sam nie idę bo zatrzymały mnie ważne sprawy rodzinne, które tylko w roboczy dzień można załatwić. Masa ludzi pracuje do późna etc...
Powodów jest masa- jak równiez fatalna gra. I nie ma co się obrażać na "pikników".
podam przykład Ślaska, na który jak grał ch...owo i miał spaść to przychodziło 6-7tys. A teraz?? 40 tys na Legii!!
PS. KONIECZNIE trzeba zaznaczyć które są sektory są przeznaczony na MŁYN.
Ja to wiem, Wy to wiecie- pikniku kupują na prostą i potem płacz że brak miejsca i "wszyscy ryczą". Słabo to zorganizowane, zero informacji dla nowicjuszy...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
O to by było dobre, bo potem jakieś "nie pikniki" kupują na trybuna i marudzą, że wszyscy siedzą

NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
Mają góra mogą tam iść choć wg mnie to poroniony pomysł uruchamiać góra czyli balkon przy takim zainteresowaniu
-
- Kontakt:
Jeśli chodzi o frekwencję to wydaje mi się że przy obecnej sytuacji i tak możemy być mega szczęśliwi że będzie te 12 000. Wyniki, zamieszanie wokół trenera, poniedziałek, pogoda, mało atrakcyjny przeciwnik, wiele czynników składa się na to. Nie zapominajmy że i tak będzie to jedna z najlepszych frekwencji na poniedziałkowych meczach ekstraklasy! Nasza strategia powinna być taka żeby minimalizować straty podczas tych słabszych meczów i maksymalizować zyski podczas szklagierow.
-
- Kontakt:
dokladnie,,,to co zespol prezentuje to wynik i tak ponad stan ,,pora meczu z dupy wzieta ,przeciwnik nie atrakcyjny ,,12 tys to niektore kluby w ekstraklapie nawet w hitach nie majomDoBojuNiebiescy pisze: ↑10 lis 2023, o 17:43Jeśli chodzi o frekwencję to wydaje mi się że przy obecnej sytuacji i tak możemy być mega szczęśliwi że będzie te 12 000. Wyniki, zamieszanie wokół trenera, poniedziałek, pogoda, mało atrakcyjny przeciwnik, wiele czynników składa się na to. Nie zapominajmy że i tak będzie to jedna z najlepszych frekwencji na poniedziałkowych meczach ekstraklasy! Nasza strategia powinna być taka żeby minimalizować straty podczas tych słabszych meczów i maksymalizować zyski podczas szklagierow.
- cisiu
- Kontakt:
Re: że Ruch na Stadionie Śląskim
Z założeniem że te 6 tys karnetowiczów zjawi się w 100%.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
Do 12 jeszcze brakuje 3 tyś do tego tak jak kolega wyżej napisał wszystkich karnetowiczow nie będzie napewno.Frekwencja zakręci się koło dychyDoBojuNiebiescy pisze: ↑10 lis 2023, o 17:43Jeśli chodzi o frekwencję to wydaje mi się że przy obecnej sytuacji i tak możemy być mega szczęśliwi że będzie te 12 000. Wyniki, zamieszanie wokół trenera, poniedziałek, pogoda, mało atrakcyjny przeciwnik, wiele czynników składa się na to. Nie zapominajmy że i tak będzie to jedna z najlepszych frekwencji na poniedziałkowych meczach ekstraklasy! Nasza strategia powinna być taka żeby minimalizować straty podczas tych słabszych meczów i maksymalizować zyski podczas szklagierow.
- Rickenn10
- Kontakt:
Widać że bilety delikatnie się ruszyły.
Podczas weekendu powinno to nieco ruszyc jutro i niedziela na pewno będzie największy biletowy Ruch.
Ludzie teraz wiedzą że mogą kupić na ostatni moment bo nie braknie więc nie ma ciśnienia kupić 2tyg przed.
Ciśnienie by mogło być delikatne gdyby klub ogarnął akcje po meczową ze Śląskiem
Podczas weekendu powinno to nieco ruszyc jutro i niedziela na pewno będzie największy biletowy Ruch.
Ludzie teraz wiedzą że mogą kupić na ostatni moment bo nie braknie więc nie ma ciśnienia kupić 2tyg przed.
Ciśnienie by mogło być delikatne gdyby klub ogarnął akcje po meczową ze Śląskiem

-
- Kontakt:
Dzisiaj poszło jakieś 400-500 biletów. Jutro powinno pęknąć te 10K, a do meczu może jeszcze przyspieszy. Na 15K już nie liczę, ale biorąc pod uwagę ten termin i "rekordowe" frekwencje innych poniedziałkowych meczów to po prostu miejmy nadzieję, że ten dzień będzie nas omijał w terminarzu.
-
Im dłużej będziemy grać to co gramy tym więcej będzie poniedziałków.
-
- Kontakt:
Przecież mecz miał być w piątek, ale go przełożyli, bo "coś" związane z 11 listopada. Nikomu to nie jest na rękę, ale klub wyjścia nie ma. Niestety. Oby za 4 lata problemu nie było.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
Jest 10 tyś coś ruszyło