Ale to zamiawianie karnetów to czysta amatorka... pytam się kolesia, czy rzeczywiście jako, że mam 17 lat to karnet jest dla mnie po 90zł, a on pado, że musi się spytać

Wczoraj na Młodej OE, spiker zapraszał na mecz z koroną, ale nie wspomniał o ograniczonej publice.. "zapraszam wszystkich na mecz" to jego słowa, czyli prawdopodobnie nie przyszło jeszcze OFICJALNE pismo do klubu i mecz odbędzie się przy pełnym stadionie !!!! Godzina piknikowa, ale myślę, że stadion będzie pełny

[ Dodano: Wto 21 Sie, 2007 ]
Byłem w poniedziałek karnet zamówić, to słyszałem jak koleś jakiś mówił, że to jest ostatni dzień na składanie wniosków o karnet. Powiedział, że wszystkie karnety i identyfikatory będą do odbioru w piątek, a jeśli z jakichś niewiadomych przyczyn czyjś karnet nie zostanie wydrukowany, to dostanie zaświadczenie, które pokaże przy wejsciu na mecz, że ma karnet, ale jest w drukarni

Ale to zamiawianie karnetów to czysta amatorka... pytam się kolesia, czy rzeczywiście jako, że mam 17 lat to karnet jest dla mnie po 90zł, a on pado, że musi się spytać

Wczoraj na Młodej OE, spiker zapraszał na mecz skoroną, ale nie wspomniał o ograniczonej publice.. "zapraszam wszystkich na mecz" to jego słowa, czyli prawdopodobnie nie przyszło jeszcze OFICJALNE pismo do klubu i mecz odbędzie się przy pełnym stadionie !!!! Godzina piknikowa, ale myślę, że stadion będzie pełny