WYJAZD DO ZABRZA !!!
- Schlesien
- Kontakt:
IMHO, kazdy kibic Ruchu (ktory moze) powinien pojechac do Zabrza. My nie robimy zabolom laski, ze tam jedziemy. Mecz z Gornikiem bedzie pierwszym meczem w sezonie i bardzo waznym dla nas, tak wiec powinnismy pomoc dopingiem naszej druzynie. I tylko to sie powinno liczyc. Tak jak juz ktos napisal, Remik i Rajmund na pewno byc chcieli abysmy sie tam fajnie zaprezentowali. Derby to derby!
-
- Kontakt:
Ostatnio slyszalem za na ten mecz ma jechac tylko bojowka ruchu!!!
Ale przypomnijcie se wyjazd w tamtym sezonie do wodzislawia!!!
W batorym na dworcu przyszlo nas ok.1000 powiedzieli nam ze nie ma wyjazdu a my chcieli jechac na ten mecz!!! I wszyscy sie wpakowalismy do bany nr7 i pojechalismy do katowic na peron!!!A z tamtad do wodzislawia i jakos wyjazd sie udal!!!
ino szkoda ze ruch wtedy przegral!!!
JO JADA NA TEN SZPIL I BYDA CALY NIEBIESKI!!!!!
ŚWIETOCHŁOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE!!!!
Ale przypomnijcie se wyjazd w tamtym sezonie do wodzislawia!!!
W batorym na dworcu przyszlo nas ok.1000 powiedzieli nam ze nie ma wyjazdu a my chcieli jechac na ten mecz!!! I wszyscy sie wpakowalismy do bany nr7 i pojechalismy do katowic na peron!!!A z tamtad do wodzislawia i jakos wyjazd sie udal!!!
ino szkoda ze ruch wtedy przegral!!!
JO JADA NA TEN SZPIL I BYDA CALY NIEBIESKI!!!!!
ŚWIETOCHŁOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE!!!!

- radzion
- Kontakt:
kolega PF i RU to jedna i ta sama osoba sprawdzilem jej ip najprawdopodobniej to tepy zabol
celowo nie kasowalem jego postow
jego ip to
Oto podany nr. IP i jego host:
217.96.34.168 = k5.klubwww.pl
UNIDOM
TARNOWSKIE-GORY
TPNET
Provider Local Registry
pan D bo tak powinienes sie do niego zwracac do tego na bacznosc i wyjmi ta warga z nosa wbilby cie wziemie razem z twoim smiesznym komputerkiem zakompleksiony buraku
celowo nie kasowalem jego postow
jego ip to
Oto podany nr. IP i jego host:
217.96.34.168 = k5.klubwww.pl
UNIDOM
TARNOWSKIE-GORY
TPNET
Provider Local Registry
pan D bo tak powinienes sie do niego zwracac do tego na bacznosc i wyjmi ta warga z nosa wbilby cie wziemie razem z twoim smiesznym komputerkiem zakompleksiony buraku
- radzion
- Kontakt:
Witam ponownie.
Apeluję nie prężcie się jeśli jakieś tam dzieciaki się bawią komputerem i bez napiny ok Szanowny Barcie.
Co mają znaczyć słowa "mamy go" ? - śmieszne.
To szukaj go w Tarnowskich Górach.
A Viro na ten temat Dziury też pogadać możemy wiesz.
Bo z tego co ja osobiście wiem to ostatnio właśnie opowiadało mi kilku znajomych z twojej strony szala, że pomału zachowania Dziury zaczynają budzić zastrzeżenia na obiekcie Ruchu.
A tak pozatym to temat nie był o tym i proszę aby dyskusja toczyła się w innym kierunku.
Pozdrawiam
Apeluję nie prężcie się jeśli jakieś tam dzieciaki się bawią komputerem i bez napiny ok Szanowny Barcie.
Co mają znaczyć słowa "mamy go" ? - śmieszne.
To szukaj go w Tarnowskich Górach.
A Viro na ten temat Dziury też pogadać możemy wiesz.
Bo z tego co ja osobiście wiem to ostatnio właśnie opowiadało mi kilku znajomych z twojej strony szala, że pomału zachowania Dziury zaczynają budzić zastrzeżenia na obiekcie Ruchu.
A tak pozatym to temat nie był o tym i proszę aby dyskusja toczyła się w innym kierunku.
Pozdrawiam
-
- Kontakt: