Szybka sonda
- L.G
- Kontakt:
Swietnie napisane Gerhat. Wiync musiołby to zrobić browar o sporych możliwościach, by utrzimać na dłużyj dobro jakość, wzglydno cyna i wszystkie kanały dystrybucji czyli - flaszki, puszki + przede wsztykim lone - tak w knajpach całorocznych jak i ogródklach piwnych, np na zasadzie drugiego kranu obok (załużmy) Warki.
Takie możliwości mają ino wielkie i markowe browary a niy jakieś "rodzinne geszefty".
Takie możliwości mają ino wielkie i markowe browary a niy jakieś "rodzinne geszefty".
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
-
Ja sie tylko zastanawiam czemu my zawsze jestesmy tak opoznieni w pomyslach i czemu musimy zgapiac za kims ,nic niemamy wymyslonego swojego,bilety taniej w zabrzu u nos zaro tez chcemy,koszulki na Widzewie my zaroz tez chcemy,piwo-za dospelami choc kazdy wie ze to juz nie to samo co napoczatku jestem ciekawy jak teraz sie sprzedaja sie im te siki wiec to wogole niejest trafione bo i tak jak bedzie hu** warte te piwo to nic to nieda.A zeby bylo tylko przez to ze gieksa ma to ja dziekuje.A jesli chodzi o nazwe to chyba Niebieskie choc wiadomo ze bedzie zlote hee.
- L_M
- Kontakt:
Ja bardzo bym chcial patrzec na to jako poczatek zdecydowanej ofensywy gadzetowej
bo samo piwo jakos mnie nie przekonuje - czy koniecznie 'eRka' jeden z najbardziej rozpoznawalnych symboli klubowych musi byc na etykiecie jakiegos sikacza? ale jesli to poczatek jakiegos planu rozwoju klubu na tej plaszczyznie, to ok - od czegos trzeba zaczac, cieszy kazda inicjatwya. jesli jest to jednak tylko na zasadzie 'inni maja' no to juz jest mi przykro, a bedzie jeszcze bardziej, jesli standard bedzie porownywalny z tym co maja wlasnie ci inni.
ja bym tez spojrzal na to tak - nikt w prasie nie napisze o tym ze Ruch wypuscil serie recznikow, za to jak pieknie mozna opisac nowe piwo, porozmawiac z jakims inicjatorem akcji, mam nadzieje ze nie bedzie to polem do popisu dla tych ktorzy lubia patronowac nie swoim pomyslom. pozyjemy zobaczymy, tak czy inaczej mimo wszystko piwo to nie jest to na co wszyscy czekamy, mam nadzieje ze bedzie jednak sposobem na to by doczekac sie rowniez fajnych, profesjonalnych gadzetow.

ja bym tez spojrzal na to tak - nikt w prasie nie napisze o tym ze Ruch wypuscil serie recznikow, za to jak pieknie mozna opisac nowe piwo, porozmawiac z jakims inicjatorem akcji, mam nadzieje ze nie bedzie to polem do popisu dla tych ktorzy lubia patronowac nie swoim pomyslom. pozyjemy zobaczymy, tak czy inaczej mimo wszystko piwo to nie jest to na co wszyscy czekamy, mam nadzieje ze bedzie jednak sposobem na to by doczekac sie rowniez fajnych, profesjonalnych gadzetow.
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A Jo dali byda pił TYSKIE bo lubia
I że tam kajś ktoś to mo na koszulkach to mie to wogóle nie obchodzi, a nawiasem godając naszo reprezentacja tyż sponsoruje TYSKIE. Jak bych tak mioł paczeć co kto kaj sponsoruje to lodówka bych musioł wyciepnąć, pralka tyż
Jakoś paranoja

SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
A mie sie podobo to że coś sie dzieje niych ejst piwo z R kondony z R podpaski z R i fto co tam chce; trzeba ożywić marka i trefić do masowyj świadomości;
Bo podług mie to yno my sam zyjymy ciągle w odrealnionym przekonaniu że NIebieska R to legenda i rozpoznawalny znak; może i rozpoznawalny ale z pewnością nie symbolizujący sukcesu;
Tak więc trza reklamowac kaj yno sie do i za pomocą wszyskigo; jak bydymy mieć 100 tys w fan clubie co bydom regularnie opłacać składki członkowskie to mogymy sie wybrzydzać kogo chcymy na sponsora a kogo niy;
póki co ni ma co wybrzydzać;
aha i jeszce ejdno ale bych chcioł zeby to boł jakis bawarski browatr - choćby tyn łod Paulanera; abo pzrinajmnij Żywiec...
Bo podług mie to yno my sam zyjymy ciągle w odrealnionym przekonaniu że NIebieska R to legenda i rozpoznawalny znak; może i rozpoznawalny ale z pewnością nie symbolizujący sukcesu;
Tak więc trza reklamowac kaj yno sie do i za pomocą wszyskigo; jak bydymy mieć 100 tys w fan clubie co bydom regularnie opłacać składki członkowskie to mogymy sie wybrzydzać kogo chcymy na sponsora a kogo niy;
aha i jeszce ejdno ale bych chcioł zeby to boł jakis bawarski browatr - choćby tyn łod Paulanera; abo pzrinajmnij Żywiec...

I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
-
Masz racje trzeba reklamowac ale nie w taki sposob,bo dam leb se uciac ze te piwo to bedzie gora z pol roku a potem sie straci i nikt nawet o nim pamietac niebedzie,no chyba ze bedzie richtich dobre w co nie wierza.Pavlique pisze:A mie sie podobo to że coś sie dzieje niych ejst piwo z R kondony z R podpaski z R i fto co tam chce; trzeba ożywić marka i trefić do masowyj świadomości;
- osik
- Kontakt:
no to nojlepi wogole nic nie robic i czekać az kasa z nieba poleci :?COBRA pisze: ... dam leb se uciac ze te piwo to bedzie gora z pol roku a potem sie straci i nikt nawet o nim pamietac niebedzie,no chyba ze bedzie richtich dobre w co nie wierza.
od ho ho były plany ino ze nikt tego nie zrobil,a jak juz mo byc to ....
-
Napisalem przeciez ze reklamowac ale w inny sposob(zarzad dobrze meczu nieumi zareklamowac a oni chca reklamowac R piwem,no chyba ze te piwo robia kibice) nie sztuka jest malpowac za kims i tak do dupy pomysl,bo zaden klub ktory ma piwo niema z tego kokosow , znajac zycie bedzie tak jak pisalem wyzej za pol roku nikt o tym piwie pamietac niebedzie.osik pisze:no to nojlepi wogole nic nie robic i czekać az kasa z nieba poleci :?COBRA pisze: ... dam leb se uciac ze te piwo to bedzie gora z pol roku a potem sie straci i nikt nawet o nim pamietac niebedzie,no chyba ze bedzie richtich dobre w co nie wierza.
od ho ho były plany ino ze nikt tego nie zrobil,a jak juz mo byc to ....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czytom te wypowiedzi i stoja po stronie Pattona, lowcy i Gerhata. Jakos nie wierza, ze takie piwo mo szansa zaistnienia. Na pewno bedzie toreklama dla browaru ( pewnie jakiegos malo znaczacego ) niz dla Ruchu. Biorac przyklad podany na forum, ze Lech dostaje 10 gr z flachy to patrzac na Ruch przy 3000 tys ludzi na szpilu i niech kazdy srednio dmuchnie 1 dziennie to wylazi 300 zl dla klubu. Czyli w miesiacu okolo 9 tys zlotych. Jak dla mnie to smieszna kwota, biorac ceny reklam jakie browary placa za swoja reklama. Lepiej wejsc w sztama z jakims znanym browarkiem, pozwolic wybanerowac nasz stadion, spiker bedzie zachecal do degustacji i kasa bedziemy miec z tego wiekszo na pewno, niz ta cala zabawa z wlasnym piwem.