Ruch - Mława

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Elmer
Kontakt:

#46 Post autor: Elmer » 12 paź 2004, o 09:36

Parę lat temu jak byłem na treningu to Kołodziejczyk grał w ataku (razem z Lechem). Może to jest wyjście:) A tak serio to tak mi się wydaje, że Mizia bęzie musiał usiąść na ławce rezerwowych, albo przynajmniej zagrać połowę bo juniorzy mogą nie wytrzymać meczu kondycyjnie. Według mnie obok Ćwielonga a ataku powinien zagrać Musiał. Niech się chłopak pokaże i wybije tak jak w marcu Pepe.

snajper

#47 Post autor: snajper » 12 paź 2004, o 09:45

no własnie trez o nim godom to moe byc rozwiazanie :idea:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: spyru » 12 paź 2004, o 13:06

Ma ktoś potwierdzone informacje na temat piłkarzy którzy będą pauzować??? Bo nie znalazłem nigdzie w statystykach żółci Bizaka!
pozdRo
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#49 Post autor: spyru » 12 paź 2004, o 13:12

Aha. I jak wygląda sytuacja z Serbami?? Jest to dośc istotne, bo nie ma kim grać :shock:
Dzięki

19maciek20

Niebiescy

#50 Post autor: 19maciek20 » 12 paź 2004, o 17:40

Ja uwazam ze sklad na MKS MŁAWA bedzie nastepujacy: Nowak - Jendryszko, Bartos, Hejnowski(zmiana na Pokladowskiego) - Blazejewski, Molek, Toborek, Wawrzynczok, Foszczmanczyk - Cwielag, Lindner(zmiana na Musiala)

kris22

#51 Post autor: kris22 » 12 paź 2004, o 18:54

1. WojtekO jo nie pija (tyla co Ty)
2. Radzion mo racja
3. Za kartki palzuja: Srutek , Bizak, Smarzyk, Mrozek, Jaro, kontuzja Poklada na dzien dzisejszy jest na tyle powazno ze raczej nie zagro.
4. Skad tak jak napisolech: Nowak-Jendryczko, Bartos, Hejnowski-Toborek-Molek, Blarzejewski, Wawrzynczok, Musial-Cwielong, Mizia.Na lawce rezerwowej:Franke, Balul, Lindner.
5.Maciek musi zagrac z przodu bo potrzeba kogos doswiadczonego, a Lindner napewno calego meczu nie wytrzymo.Natomiast Balu jest po kontuzji i tez nie wiadomo w jakiej jest formie.
6.a jeszcze Foszmanczyk ale tyz leczy kontuzja po przyjezdzie z kadry i mo przerwa w tryningach.

Siemce_Fan

#52 Post autor: Siemce_Fan » 12 paź 2004, o 19:09

kris22 pisze: 4. Skad tak jak napisolech: Nowak-Jendryczko, Bartos, Hejnowski-Toborek-Molek, Blarzejewski, Wawrzynczok, Musial-Cwielong, Mizia.Na lawce rezerwowej:Franke, Balul, Lindner.
5.Maciek musi zagrac z przodu bo potrzeba kogos doswiadczonego, a Lindner napewno calego meczu nie wytrzymo.
Ty chyba zartujesz... :shock: Mizia mo 40 lot na karku i co myslsiz ze on wyloto caly szpil ?? takie szpile to szansa do modych zeby sie wyakzac , a Ty chcesz do składu dawac goscia co juz kariera skonczyl i wiekszosc kariery spedzil w tylnich formacjach... a Ty go jeszcze na atak chcesz dac 8)

PozdRo

Gość

#53 Post autor: Gość » 12 paź 2004, o 19:11

kris22 pisze:1. WojtekO jo nie pija (tyla co Ty)
Pitej :?

kris22

#54 Post autor: kris22 » 12 paź 2004, o 19:22

Siemce Fan ty chybas jest jeszcze zes jest mody jak pamietosz ze maciek grol ino z tylu kiedys z powodzeniem grol w napadzie.A jak ty sie wyobrazosz lod poczontku grac samymi modymi i po pierwszej polowie odrabiac straty? bo tak to moze wyglondac jak postawisz Lindnera a on po 5 min. nie mo silyb wracac.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#55 Post autor: spyru » 12 paź 2004, o 19:28

Siemce-fan, co Ty dupcysz?? Maciek ma 39 :hehe: :lol:

Siemce_Fan

#56 Post autor: Siemce_Fan » 12 paź 2004, o 19:39

Kris22 mosz recht , niepamietom zeby maciek groł na ataku , mom 19 lot i jakos zawsze mi sie z obronom kojarzył... ale w takim wieku to na napastnika łon sie napewno nienadaje... Moim zdaniem jest to dobry moment zeby wypróbowac modego Janoszke z emki !!

KK
Kontakt:

#57 Post autor: KK » 12 paź 2004, o 21:21

Akurat atak to atak i postawienie na dwoch szybkich mlodych zawodnikow nie jest wielkim ryzykiem.
A z Mackiem to czarno to widze :( Nie ta szybkosc, nie ta zwrotnosc... II liga to nie okregowka :x

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#58 Post autor: wolfik » 12 paź 2004, o 21:39

Atak to atak, Mario z Bizą nic rewelacyjnego też nie grali, gorzej z obroną, co mecz musza grać w innym ustawieniu, teraz znowu wypada Mrózek, ale Mława jest jak najbardziej w naszym zasięgu, tym bardziej, że Nowak w super formie, a Pepe na pewno cos strzeli :wink:

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#59 Post autor: Anmael » 12 paź 2004, o 22:12

ludzie nie ma co panikowac i sie martwic - wkoncu to nie jakis super klub; co to wogole jest - mlawa???? Ruch ich pojedzie az milo-nawet mlodzieza w skladzie zobaczycie !!
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Gość

#60 Post autor: Gość » 12 paź 2004, o 22:30

Anmael pisze:ludzie nie ma co panikowac i sie martwic - wkoncu to nie jakis super klub; co to wogole jest - mlawa???? Ruch ich pojedzie az milo-nawet mlodzieza w skladzie zobaczycie !!
pamietosz PP i drweco?... nie godej siup... :?

ODPOWIEDZ