RUCH-CRACOVIA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#46 Post autor: Gość » 19 mar 2004, o 14:36

kebab (co za turecki nick, brudasie) widać jesteś "kumaty" skoro koledzy po szalu Ci ch*** mówią 8)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#47 Post autor: spyru » 21 mar 2004, o 17:57

Przed nami mecz z craxą. Mam nadziej że nie skończy sie tak jak w Gliwicach ( bo już ktoś na tym forum napisał że może dojść do takiej sytuacji i walkower(?) może zostać przyznany Cracovi ). Wiem że moje słowa nie będą miały wpływu, no ale poprośić można. Więc prosze żeby Niebiescy Kibice nie popsuli tego święta. Pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#48 Post autor: 19r20 » 22 mar 2004, o 13:24

no cóż raz się dostaje 3 punkty (piast) a raz traci (cracovia?) takie życie
gadanie tu żeby nie psuć święta itp jest ch..ja warte
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#49 Post autor: Goscioo » 22 mar 2004, o 14:36

no tak, lepiej zadymic na stadionie a konsekwencje jakie potem poniesie klub to sie juz nie licza, bravo dLa tego kolesia,
zaLosne pozdRo dLa normlanych

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#50 Post autor: spyru » 22 mar 2004, o 14:56

Jak to ku*** raz sie dostaje a raz sie traci?? Czy ty czlowieku zdajesz sobie sprawe jakie konsekwencje może mieć dym na meczu z Craxą? Nie zależy ci na Ruchu? To że polonia na***ała piastowi w papiery, to nie znaczy że u nas musi być tak samo. oje sie tego meczu bo po niektórych postach wnioskuje że pojebów nie brakuje nigdzie
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

qweRty

#51 Post autor: qweRty » 22 mar 2004, o 15:04

ja czasami nie rozumiem pewnych ludzi. raz się dostaj a raz się TRACI?! :T: . ludzie to może być wspaniałe widowisko i na boisku i na tybunach. ale mam wrażenie, że słowo wspaniałe inaczej rozumiem niż niektórzy. nie kumam

SODA

#52 Post autor: SODA » 22 mar 2004, o 15:06

19r20 pisze:no cóż raz się dostaje 3 punkty (piast) a raz traci (cracovia?) takie życie
gadanie tu żeby nie psuć ś
więta itp jest ch..ja warte
synek sie pojebol a wy go zaroz jebiecie :lol: wszyscy na craksa 8)

:flaga:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#53 Post autor: 19r20 » 22 mar 2004, o 15:12

Jak to ku*** raz sie dostaje a raz sie traci?? Czy ty czlowieku zdajesz sobie sprawe jakie konsekwencje może mieć dym na meczu z Craxą? Nie zależy ci na Ruchu?
Zależy mi na Ruchu!!! Ja na 100% nie przyłoże ręki do haji na meczu! bardzo bym chciał żeby było spokojnie. jestem przeciwny "rozrubom"(na stadionach)
chciałbym żeby po dobrym meczu z craxsom i pełnych trybunach Ruch podpisał umowę z dobrym sponsorem
ale zauważ że piszę to w trybie przypuszczającym!
realnie patrząc i rozmawiając z ludźmi....
raz się dostaje 3 punkty (piast) a raz traci (cracovia?)

oby tak nie było
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#54 Post autor: 19r20 » 22 mar 2004, o 15:22

ja ma mecz biorę dziewczynę, znajomych i starszego którzy chcą zobaczyć dobry mecz a nie awanti zróbcie to samo a będzie dobrze

Cracovia1906

#55 Post autor: Cracovia1906 » 22 mar 2004, o 15:24

Czy mecz będzie o 14? Czy wpuszczą Cracovię i ile dostaniemy biletów? Proszę o odpowiedz na maila: [email protected] . Z góry dziękuję. Pozdro !
Ostatnio zmieniony 22 mar 2004, o 15:27 przez Cracovia1906, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#56 Post autor: Goscioo » 22 mar 2004, o 15:24

19r20 zwracam honor, pozdRo :>

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: AdiC » 22 mar 2004, o 15:44

Mom jakieś obawy, że niektórzy Craxie niy odpuszczom. Obych sie mylił a Ruch pokozoł klasa jak w Gliwicach na 2 połowie. Chociaż jak pamiyntom co było w Cracowie to chęć rewanżu moze być duża. Oby pały nie zj.....ły meczu bo oni mogą wszystko zepsuć i może dojść do akcji przeciwko Gestapo. Byle nie na stadionie.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

qweRty

#58 Post autor: qweRty » 22 mar 2004, o 16:02

19r20 pisze:
Jak to ku*** raz sie dostaje a raz sie traci?? Czy ty czlowieku zdajesz sobie sprawe jakie konsekwencje może mieć dym na meczu z Craxą? Nie zależy ci na Ruchu?
Zależy mi na Ruchu!!! Ja na 100% nie przyłoże ręki do haji na meczu! bardzo bym chciał żeby było spokojnie. jestem przeciwny "rozrubom"(na stadionach)
chciałbym żeby po dobrym meczu z craxsom i pełnych trybunach Ruch podpisał umowę z dobrym sponsorem
ale zauważ że piszę to w trybie przypuszczającym!
realnie patrząc i rozmawiając z ludźmi....
raz się dostaje 3 punkty (piast) a raz traci (cracovia?)

oby tak nie było
ok. spoko słyszeć normalnie myślącego.

kurczak1920

#59 Post autor: kurczak1920 » 22 mar 2004, o 16:09

jo mom nadzieja, że mecz z Cracovią przebiegnie w dobrej atmosferze przy wspaniałym dopingu z naszej strony.

KK
Kontakt:

#60 Post autor: KK » 22 mar 2004, o 16:11

Hmm Craxa dostanie zapewne cos kolo 850 biletow (5% stadionu)
Mom nadzieja ze sektor gosci bydzie obstawiony przez caly czas kordonem policji, tak ze nikomu nic glupiego to glowy nie przyjdzie
Nas nie stac na haje! Jedna taka haja jak w gliwicach i lezymy! Nie dosc ze kary, to zamkna stadion i lezymy! Jestesmy w strefie barazowje i trzeba sie w niej wygramolic. Jak zamkniemy sobie stadion, wyrobimy zle imie i juz wogole zadnego sponsora nie bedziemy przyciagac to to jest koniec tego klubu.
I tyle. Jak ktos z naszych odwazylby sie zaczac dym, to ja jestem za ukamieniowaniem takiego gnoja/gnoji.
Eh tylko jak zacznie Craxa to wtedy bedzie na serio nie ciekawie. Wierze ze jak Craxa bedzie przypilnowana i ona nie zacznie haji, to bedzie spokoj, dobry meczyk i popis ultras.

Aha pisze w trybie przypuszczajacym, na zapas, a historyjka jest na razie fantastyką :o
Oby do niczego nie doszlo... KORDON PAŁ WOKÓŁ SEKTORA CRAXY! PIES ZA PSEM i bedzie git :wink:

ODPOWIEDZ