Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
19aRtuR20
-
Kontakt:
ten temat jest jak kopia tematu Korona-Ruch od pierwszej bramki Legii do wyrównania Bełchatowa...
wiara juz poszla, juz pisanie, ze nie ma licencji (jasne, tez mom nerwy i nic skuli tego nie umia robic...)
tam tez byly teorie spiskowe jak tu - ze Belchatów sie podlozy, ze sedziowie nie tacy... a jak sie skonczylo to wiadomo
oby to był jakis pozytyw i ludzie plytkiej wiary zas sie trocha zawstydzily
ps.
http://sportslaski.pl/Prezes-Odry-Dwa-l ... ,info.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ktos juz chyba sie probuje "zareklamowac"
-
buli19R20
-
Kontakt:
hehehe dobRe Lysy jo jakos jest spokojny o naszo licencjo Kasia wie co robi

fakt status finansowy nie idzie jednym tempem z rozwojem sportowym ale spokojnie wplynie kasa z C+ gracze zas bedą mieli kasa na kontach i bedzie spokojnie do nastepnego konca sezonu.
-
L.G
-
Kontakt:
Pedzioł mi też ,że dziwi go ,że w takim śląskim zeitungu jak Sport Ruch mo taki negatywny elektorat dziennikarski.
a mie niy dziwi, ani trocha.
Jak wtoś som sie postawioł w roli chłopca do bicia i prziklejoł na plecach kartka z napisym "kick mi", to niy ma sie czymu dziwić.
Wojciechowski jaki jest taki jest ale wszystke te pismaki downo wytoczone miałyby procesy. A tym naszym cipom, to kożdy po gowie skoko. Czekom ino jeszcze jak Cionek wygro proces i te nasze cielynta bydom mu bulić odszkodowanie.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"

Lysy pisze:Dzwoniłżech przed chwilom do PZPN i pedzieli mi co najprawdopodobniej dziś bydzie wiadomo wszystko o licencjach na przyszły sezon.(miało być dopiero jutro) Co więcej i tu żech sie uśmioł , osoba z kerom żech godoł pedziała mi co Ruch mo najmniej przychylnych dziennikarzy w Polsce i dziwi sie ,że tak jest bo on zno co najmniej dwa kluby z Ekstraklasy co mają takie długi ,że Ruch mógłby ich mimo swoich kłopotów kupić. To był oczywiście żart z jego strony ale doł sygnał ,że nie jest tak żle. Ta osoba to nie jest nikt z komisji licencyjnej Ekstraklasy.
Pedzioł mi też ,że dziwi go ,że w takim śląskim zeitungu jak Sport Ruch mo taki negatywny elektorat dziennikarski.Zapytoł żech sie go o kogo chodzi .Wymienił mi nazwiska ale nie napisza ,żeby nie robić ostudy . Kupił żech Sport specjalnie dziś bo pedzioł mi co tam dziś żle piszą o nos ale o tym napisza w temacie "prasa o Ruchu"
A kibicow momy lepszych? Kozde negatywne doniesienie mediow biora za 100% prawde i nakrecaja sie negatywnie. Podczas gdy o ile sie nie myle pierwsze doniesienia o braku licencji dla Ruchu wynikly juz po tym jak na naszym forum pojawily sie take doniesienia
-
Thoth
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Lysy pisze: osoba z kerom żech godoł pedziała mi co Ruch mo najmniej przychylnych dziennikarzy w Polsce
jak bydą dalej te sprawy załatwiać tak jak rzecznik to nic sie nie zmieni
Rzecznik Prasowy pisze:Nie mniej, rozmawiam często z Panem Ostafińskim, po to, by pisał więcej pozytywnych rzeczy. Ale na to potrzeba czasu.

typowo chrześcijańsko zasada jak cie ciulaja w jedyn policzek zaroz mu nadstow drugi. przeca tako polityka to jest czysto kpina w dzisiejszym świecie.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Scypion pisze:Lysy pisze:Dzwoniłżech przed chwilom do PZPN i pedzieli mi co najprawdopodobniej dziś bydzie wiadomo wszystko o licencjach na przyszły sezon.(miało być dopiero jutro) Co więcej i tu żech sie uśmioł , osoba z kerom żech godoł pedziała mi co Ruch mo najmniej przychylnych dziennikarzy w Polsce i dziwi sie ,że tak jest bo on zno co najmniej dwa kluby z Ekstraklasy co mają takie długi ,że Ruch mógłby ich mimo swoich kłopotów kupić. To był oczywiście żart z jego strony ale doł sygnał ,że nie jest tak żle. Ta osoba to nie jest nikt z komisji licencyjnej Ekstraklasy.
Pedzioł mi też ,że dziwi go ,że w takim śląskim zeitungu jak Sport Ruch mo taki negatywny elektorat dziennikarski.Zapytoł żech sie go o kogo chodzi .Wymienił mi nazwiska ale nie napisza ,żeby nie robić ostudy . Kupił żech Sport specjalnie dziś bo pedzioł mi co tam dziś żle piszą o nos ale o tym napisza w temacie "prasa o Ruchu"
A kibicow momy lepszych? Kozde negatywne doniesienie mediow biora za 100% prawde i nakrecaja sie negatywnie. Podczas gdy o ile sie nie myle pierwsze doniesienia o braku licencji dla Ruchu wynikly juz po tym jak na naszym forum pojawily sie take doniesienia
Wynika to niestety z trudnych doswiadczen z prezesem Rogalą ,długo trzeba czekac aż u nas pojawi sie zaufanie do zarządu a wszystkie nie do konca prawdziwe informacje które klub przedstawia tylko powodują narastającą panikę.
(Patrz nasza cudowna licencja poprzednio.)
-
scaneRboy
-
Kontakt:
bo to forum jest "zbyt publiczne"... kazdy se może wejść i czytać.
Powinno być tak, że we własnym gronie gadamy o wszystkim, a na zewnątrz stoimy murem za swoimi, nawet, jeśli się do końca z nimi nie zgadzamy.
Śrutwa może się nie zgadzać z Klimkiem lub Sobsytlową, tak samo Gerhat z Lutzem, a L.G. z Tommym ale za obrażanie kogokolwiek z nich należy się obligatoryjny wp***dol bez względu na to, kto sobie na to pozwala.
SZANUJMY SIĘ !!!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
kris.mu
-
Kontakt:
scaneRboy pisze:bo to forum jest "zbyt publiczne"... kazdy se może wejść i czytać.
Powinno być tak, że we własnym gronie gadamy o wszystkim, a na zewnątrz stoimy murem za swoimi, nawet, jeśli się do końca z nimi nie zgadzamy.
Śrutwa może się nie zgadzać z Klimkiem lub Sobsytlową, tak samo Gerhat z Lutzem, a L.G. z Tommym ale za obrażanie kogokolwiek z nich należy się obligatoryjny wp***dol bez względu na to, kto sobie na to pozwala.
SZANUJMY SIĘ !!!
dokładnie
Bo są równi i równiejsi...
-
Marceli ~Sk~
-
Kontakt:
autor: Marceli ~Sk~ » 19 maja 2010, o 15:28
Jak to sie mowi ; po przespaniu sie z zagadnieniem nastepuje pewne oswiecenie. W tym wypadku PZPN nie moze karac klubu tylko dlatego , ze nie ma wlasciciela. Tak jak Lech Poznan czy tez Ammika Wronki w ktorym jest wlasciel. Tu jest w tym problem finansowy. Innej sytuacji finansowej stoi klub z wlascielem a inaczej klub bez wlasciela. To w takim razie nie jest tylko zagadnienie ktorego przyczepilo sie do Chorzowskiego Ruchu, lecz niestety do wielu innych klubow. Czy nalezy za to karac Ruch, czy tylko Ruch? Czy przyslowiowa Ekstraklasa to jest liga w ktorej wystepuje tylko eleta finansowa? Czy na tym ma dzialac dziedzina sportowa? Kto ma wiecej ten jest mistrzem?
-
Daniel__20
-
Kontakt:
autor: Daniel__20 » 19 maja 2010, o 15:37
tommy tauzen pisze:Lysy pisze: osoba z kerom żech godoł pedziała mi co Ruch mo najmniej przychylnych dziennikarzy w Polsce
jak bydą dalej te sprawy załatwiać tak jak rzecznik to nic sie nie zmieni
Rzecznik Prasowy pisze:Nie mniej, rozmawiam często z Panem Ostafińskim, po to, by pisał więcej pozytywnych rzeczy. Ale na to potrzeba czasu.
typowo chrześcijańsko zasada jak cie ciulaja w jedyn policzek zaroz mu nadstow drugi. przeca tako polityka to jest czysto kpina w dzisiejszym świecie.
W klubie chyba za dużo bab i rzecznik zapomniał co mo między nogami. Abo klub mo prawników z urzędu co ledwo dupa dzwigna.
-
mZr
-
Kontakt:
Dzisiej bydzie wiadomo, czy momy licencja już oficjalnie czy dopiero jutro ?
-
faannaa
-
Kontakt:
A ja myślę że, nie będzie problemu z ta licencja i wszystko dobrze się skończy

A ten problem rozdmuchali dziennikarze!Podobno dzis
-
mZr
-
Kontakt:
No właśnie czekom cołki czos, chca wkońcu dychnąć z ulgą.
-
faannaa
-
Kontakt:
Ja gdzieś czytałem że dziś ma być podane,ale z PZPN nigdy nic nie wiadomo.
-
mZr
-
Kontakt:
Może by ktoś zadzwonił do pzpn i spytoł sie, bo ile idzie czekać, jak godają dzisiej, to dzisiej a nie sranie w banie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Aterson i 34 gości