Naucz sie czytania ze zrozumieniem, nie pisałem o nas, tylko pisałem o chłopcach których chciałbym zeby jezdzili na Ruch, ale zeby zapałac miłoscia to pierw musi przyjachac na mecz, ale jak ma za pierwszym razem do wybory klub to pojedzie tam gdzie jezdzi wiekoszosc i do tego maja tansze bilety, Tobie sie za***iscie pisze, jestem ciekaw czy czasem nie pojechałes za granice za chlebem i teraz Ci sie łatwo pisze, wypowiadasz sie za wiele osób ale jest duzo chłopców których bedzie nie stac zeby jechac na mecz, masz kase to sie ciesz ale pomysl o innych nie badz egoistą !!Lutz pisze:Czymu wybierom żaboli ???? dyć na GKS K-ce som jeszcze tońsze bilety a już napewno działo tam u wos jakiś 5 ligowy klub kaj je wjazd za friko niech zapałajom miłościom do tego klubu i bydzie wilk cały i owca syto. Bydziecie sie łazić z dumom po TG i śpiywać "kochom GKS bo tam wjazd tońszy jes oooooooo" - ku*** jo jednak je do zadku i za stary ......... to jo sie odrazu przeciepuja na Hansa Rostock bo mo tońsze wejściówki jak Stuttgart, a zamiast Ruchu wybiyrom od dzisiej Rozwój. Chopie ty sie noprzód spytej tych swoich kolegów i som siebie o co wom chodzi . Jak miarom przywionzanio i miłości do klubu majom być ceny biletów to zarozki lepi tyn fanclub rozwionż, i może mosz recht załóż FC Torcida Tarnowskie Góry - bo tam je toni - żałosne. I niy fanzol mi że jo pisza z Niymiec. Sam chodzi o samo podejście do tego........................Amusing pisze:Trzeba cos wymyslic co zadziała, mozna zbojkotowac mecz, mnie stac zeby dac 25 zł za szpil, ale ilu chłopców nie stac, nasz FC dopiero sie rozwija w miescie gdzie jest wiekszosc zaboli, jak mam ten FC rozkrecac jezeli zarząd nie daje mi na to szans, jak powiem chłopcom ze bilet maja po 25 to mnie wysmieja, wybiora zaboli a co za tym idzie nasz FC bedzie stał w miejscu zosta tylko ci którzy jezdzili a z czasem i my kiedys przeminiemy i kto wtedy nas zastapi, nikt !! poniewaz zarząd spierdolił sprawe
ida na Górnik bo tam je toni......... to sie dyć w ty moi stary pole niy mieści , na takie ciulstwo cza noprzód wpaś............ . Respect !!! To niech wydupiajom na Roosvelta , żodyn po nich płakać niy bydzie.
Kolejna podwyżka
-
- Kontakt:
Cokolwiek ręka twa uczynić ma zamiar,niech uczyni to z pełną mocą.
- Bytom20
- Kontakt:
Nie każdy rodzi się od razu kibicem. W wielu Naszych miastach i dzielnicach jako, że mamy większą konkurnecje pod względem kibicowskim niż np. Lech Poznań działają inni kibice z innych klubów. Oni też namawiają bajtli do pójścia na mecz drużyny której kibicują.Lutz pisze:Czymu wybierom żaboli ???? dyć na GKS K-ce som jeszcze tońsze bilety a już napewno działo tam u wos jakiś 5 ligowy klub kaj je wjazd za friko niech zapałajom miłościom do tego klubu i bydzie wilk cały i owca syto. Bydziecie sie łazić z dumom po TG i śpiywać "kochom GKS bo tam wjazd tońszy jes oooooooo" - ku*** jo jednak je do zadku i za stary ......... to jo sie odrazu przeciepuja na Hansa Rostock bo mo tońsze wejściówki jak Stuttgart, a zamiast Ruchu wybiyrom od dzisiej Rozwój. Chopie ty sie noprzód spytej tych swoich kolegów i som siebie o co wom chodzi . Jak miarom przywionzanio i miłości do klubu majom być ceny biletów to zarozki lepi tyn fanclub rozwionż, i może mosz recht załóż FC Torcida Tarnowskie Góry - bo tam je toni - żałosne. I niy fanzol mi że jo pisza z Niymiec. Sam chodzi o samo podejście do tego........................Amusing pisze:Trzeba cos wymyslic co zadziała, mozna zbojkotowac mecz, mnie stac zeby dac 25 zł za szpil, ale ilu chłopców nie stac, nasz FC dopiero sie rozwija w miescie gdzie jest wiekszosc zaboli, jak mam ten FC rozkrecac jezeli zarząd nie daje mi na to szans, jak powiem chłopcom ze bilet maja po 25 to mnie wysmieja, wybiora zaboli a co za tym idzie nasz FC bedzie stał w miejscu zosta tylko ci którzy jezdzili a z czasem i my kiedys przeminiemy i kto wtedy nas zastapi, nikt !! poniewaz zarząd spierdolił sprawe
ida na Górnik bo tam je toni......... to sie dyć w ty moi stary pole niy mieści , na takie ciulstwo cza noprzód wpaś............ . Respect !!! To niech wydupiajom na Roosvelta , żodyn po nich płakać niy bydzie.
Taki bajtel który nie ma żadnych przychodów może się kierować cenami. Górnik proponuje 10 zł Ruch 25 zł. Tam gdzie mieszkają kibice Górnika i Niebiescy ten czynnik może decydować że taki bajtel który pierwszy raz idzie na mecz wybierze opcje tańszą a jak już raz pójdzie i mu się spodoba to już jest wtedy stracony.
Teraz żaden płakać po nich nie bedzie ale My nie żyjemy wiecznie i za pare lat problem moze wrócić. Mam nadzieje że się nie obudzimy z ręką w nocniku za pare lat.
- L.G
- Kontakt:
Czym sie różniły ? ano ino tym, że to co socjalista Adolf potrzebowoł kasy na wojna, wiync niy mog wszyskego pozbyć sie na początku fachowców pokroju Kruppa czy Guderiana wiync wszysko co w ramach swoich nazi-socjalistycznych działań "gospodarczych" pozyskoł do budżetu kosztym pewne narodowości puszczany kominami, musioł inwestować za pośrednictwym tych ludzi. Oczywiście take socjalistyczne gospodarzenie musi skończyć sie katastrofą i taką tyż sie skończyło. Podobnie jak "złoto dekada Gierka" za kerego tyz było tak dobrze jak w Niymcach za Adolfa ino, że tyz na krycha. Adolf sie myśloł, że wyrównanie bilansu zepewniom mu zdobycze wojenne i systym sie niy rypnie, ale rypnąć sie musioł.Patrykk pisze:A socjalizm komunistów łod narodowego socjalizmu Wujka, różni sie i to bardzo!
Stalin zaś w du*** mioł wszelke uwarunkowania narodowe i niy zamierzoł jednym narodym podbijąc innych, ino jako typy INTERnacjonalistyczny swołocz zamierzoł wszyske narody powchłaniać w Kraj Rad (jak chociażby coś co miydzyinnymi Adolfowi zrobiyło niyzły grunt czyli Bawarsko Republika Rad). I dlatego tyż, niy przejmowoł sie ani Ruskimi ani żodnym i innymi nacjami, wiync co nakradli po prostu przeżerali.
Co niy zmiynio faktu, że socjalista jest socjalista i jego jedyną umiejętnością jest okraść bogatych i przepieprzyć, a biydnym ciepnąć ochłapy.
To, że Niymcy tak wyglądali przed Adolfym zawdzięczają ino tymu, że Wiluś II w pewnym momencie dostoł na łeb podobnie jak Adolf i wszyskich rozsądnych ludzi od siebie odsunął, a otoczoł się oszołomstwem pokroju Adolfa i tyż mu sie wydowało, że pokono cały świat.
Sorry za przidugawy OT.
a teraz do rzeczy: Na razie zauważołech, tu jedna osoba coby napisała, że ją niy stać. Reszta pisze o jakichś mitycznych bajtlach co ich niy stać, ale żodyn niy odnosi sie do tego, że karnet do takego bajtla to ino 45 złotków czyli 9 godzin prosty roboty !!
Tak samo jak do propozycji zasponsorowanio takego bajtla tyż sie niy odnosisz.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lutz tylko ze ty nie rozumisz podstawowej kwesti...
tu nie chodzi o kibicow starszych--dajmy na to 20 lat,ktorzy na Ruch juz jezdza od dawna...bo oni nie przeciepna sie na żaboli czy tez gks...nie beda miec kasy--zostana w doma ;/
tu chodzi o chlopcow po 14,15 lat ktorzy nie sa w stanie wylozyc 25 zeta co szpil a na karnet ich tez nie stac...no co oni zrobia?jak sa z Chorzowa nie beda lazic na szpile, ale dajmy na to mieszkaja w tych Tarnowskich Górach...to myslisz gdzie pojada na mecz? i nie powiesz mi ze takie chlopcy sa niewazne?
bo kto bedzie za pare lat chodzil na mecze?no kto?
Ruch zawsze slynol z mocnych fc ktorzy licznie stawiaja sie na Ruchu...a teraz nasz zarzad (moze nie wiedzac o tym) niszczy tą naszą najwieksza sile ;/
mam nadzieje,ze ta decyzje da sie jakos odkrecic...
tu nie chodzi o kibicow starszych--dajmy na to 20 lat,ktorzy na Ruch juz jezdza od dawna...bo oni nie przeciepna sie na żaboli czy tez gks...nie beda miec kasy--zostana w doma ;/
tu chodzi o chlopcow po 14,15 lat ktorzy nie sa w stanie wylozyc 25 zeta co szpil a na karnet ich tez nie stac...no co oni zrobia?jak sa z Chorzowa nie beda lazic na szpile, ale dajmy na to mieszkaja w tych Tarnowskich Górach...to myslisz gdzie pojada na mecz? i nie powiesz mi ze takie chlopcy sa niewazne?
Ruch zawsze slynol z mocnych fc ktorzy licznie stawiaja sie na Ruchu...a teraz nasz zarzad (moze nie wiedzac o tym) niszczy tą naszą najwieksza sile ;/
- Amela
- Kontakt:
tak po namyśle wyszło mi że klub zrobił bilet z Zagłębiem po 25zł bo stwierdził że na mecz po dłuższej nieobecności w ekstraklasie kibice zechca sie pokazac i pomimo drastycznych podwyżek tłumnie stawią się na Cichej.
A co dalej z cenami biletów to zobaczy sie po frekwencji.
Według toku myślenia włodarzy klubu i przy dobrej grze oraz wynikach naszych piłkarzy
to może być niewesoło z tymi cenami:
Korona - 25 - czołówka ligi
Zagłębie L- 25 - mistrz kraju
Wisła K. - 25 - Wisła to Wisła
Bełchatów- 25 vice mistrz
Polonia B- 25 - wiadomo, derby
łks 20-chyba że będzie wysoko w tabeli ,wtedy 25
Cracovia - 25 - czołówka tabeli
Groclin - 20 - zalezy od miejsca w tabeli
rachunek jest prosty - bez pożyczki ani rusz
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
A co dalej z cenami biletów to zobaczy sie po frekwencji.

Według toku myślenia włodarzy klubu i przy dobrej grze oraz wynikach naszych piłkarzy
to może być niewesoło z tymi cenami:
Korona - 25 - czołówka ligi
Zagłębie L- 25 - mistrz kraju
Wisła K. - 25 - Wisła to Wisła
Bełchatów- 25 vice mistrz
Polonia B- 25 - wiadomo, derby
łks 20-chyba że będzie wysoko w tabeli ,wtedy 25
Cracovia - 25 - czołówka tabeli
Groclin - 20 - zalezy od miejsca w tabeli
rachunek jest prosty - bez pożyczki ani rusz

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
primo - te chopcy 14,15 lot wcale nie musza wykładoć 25,-zł co szpil - patrz karnetyHKSADIK pisze:Lutz tylko ze ty nie rozumisz podstawowej kwesti...
duo - jo tu widza następujace postulaty: bajtle darmo, bajtle z Lipin darmo + kołocek, podstawówki 5,-zł , gimnazja 10 zł, średnie 15,-zł, fan -club 12 zł, studenci 18,-zł, bezrobotni 5-zł, women 2,-zł, emeryci 10 zł, bergmony 13,-zł , wiolodzietne 16,-zł -5% za kożde nostympne dziecko własne lub przysposobione, dojeżdząjący z oddali 19,-zł + zwrot kosztów dojazdu, kumaci - free, Ci co moga ino na dwa mecze 20,-zł + dopłata do abonamyntu C+, bryloki i inksze ciu.. 30,-zł +VAT. To je Adolf, Stalin i Giertych w jednym.
Podwyżka jak na razie dotyczy ino meczu z Sosnowcym. Jak wedle waszych teorii zbaraknie na nim bajtli z Lipin i innych niepewnych młodocianych kibiców to nic sie nie stanie, bo jak sami sam piszecie te bajtle to nie sa jeszcze stałe kibice i nie chodza na kozdy szpil.
Problym w tym że zasłaniajac się bajtlami większośc pisze że 25,-zł to za drogo, zamiast walczyć o zniżka do bajtli. Bajtli., a nie 15 letnich wałkoni.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ale wy fandzolicie! Jak żescie som tak bardzo za podwyżkami na wasz ukochany klub to róbcie dofinansowania ze swoij kasy do tych nojbiydniejszych i dokłodejcie im po piątce do biletu!! Co wy myslicie ze kozdy bajtel znajdzie sie robota abo wydebi od starych 100 zł na miesiac na bilety na Ruch?! Abo kozdemu dają w doma na karnet? A co z rodzinami kaj tych chopców jest trzech abo czterech?!
Zarząd przesadzioł z cenami i powiedzmy sie to wprost!!
Mało ważne czy stać na bilety mie, Lutza, Gerhata czy kogo tam jeszcze innego!! Patrzcie sie na wszystkich!!
Policzcie że chop mo isc z dwójką bajtli na szpil to mosz 75 zł plus dojazd to mosz stówa!! Policz 2 abo 3 mecze na miesiac i do niykierych to jest 1/3 abo 1/4 wypłaty!!
Opanujcie sie i niy fandzolcie gupot!!
Mało ważne czy stać na bilety mie, Lutza, Gerhata czy kogo tam jeszcze innego!! Patrzcie sie na wszystkich!!
Policzcie że chop mo isc z dwójką bajtli na szpil to mosz 75 zł plus dojazd to mosz stówa!! Policz 2 abo 3 mecze na miesiac i do niykierych to jest 1/3 abo 1/4 wypłaty!!
- L.G
- Kontakt:
a co, czy łon musi szukać zarozki roboty na pól roku ? sąsiadowi niych auto 2 razy umyje, zamiast ławka w parku połomać już na karnet bydzie mioł.FAROW pisze:Co wy myslicie ze kozdy bajtel znajdzie sie robota
niy, ale na 45 złotków na runda go styknieFAROW pisze:Co wy myslicie ze kozdy bajtel znajdzie sie robota abo wydebi od starych 100 zł na miesiac na bilety na Ruch?!
i tak samo, mo 225 złotych na cało runda + dojazd ale tu już protesty do minfin.gov.pl,FAROW pisze:Policzcie że chop mo isc z dwójką bajtli na szpil to mosz 75 zł plus dojazd to mosz stówa
i jeszcze jedno: na wszyskich patrzom i wszyskich na wszysko stać ino w KRLD.
A nojwiykszym problym "tych co ich niy stać" jest to, że tak naprowdy niy tyla niy stać ich na bilet czy karnet, ino że niy stać ich na wszysko bo take teraz rośnie pokolynie, miekim ciulym robione, co jak mo dylemat czy bilet czy abonamynt za 90 dych, to siado i ślimto, bo z czegoś musi rezygnować abo przestać przesiadywać na siyni i pluć na zol ino iść do bambra grzondka wyplewić, abo jakiś omie wongel sciepnąć
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
nie,to nie ten co wymyslil bilet za 25 jest po..bany ino wy!! czyli te co sam piszom gupoty o robocie,komorach itd
my kibice zamiast sie czimac razem
kaj tu godka o jednyj niebieskij familii??
my kibice zamiast sie czimac razem

[img]http://i13.tinypic.com/42uorp5.jpg[/img]
[img]http://img207.imageshack.us/img207/9476/headcrushonsideway1.gif[/img]
[img]http://img207.imageshack.us/img207/9476/headcrushonsideway1.gif[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo nie musza liczyć, niech tyn chop nauczy się liczyć zamiast wydować stówa na jedyn szpil (3 bilety + dojazd), wydowo 90,-zł dla bajtli na cało runda (2 karnety) + na siebie wiela chce 35-zł na trybuna, karnet lub 25,- na sektor, bo domniemywom że to chop a nie galoty co cisnom wózyk ze złomym i za siebie może zapłacic normalno cyna, a przez pół roku nie bydzie musioł na bajtli wydować nic i jego skormny geltag nie ucierpi.FAROW pisze: Policzcie że chop mo isc z dwójką bajtli na szpil to mosz 75 zł plus dojazd to mosz stówa!! Policz 2 abo 3 mecze na miesiac i do niykierych to jest 1/3 abo 1/4 wypłaty!!
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Łoni mają kasa i im to nie przeszkadza że bilety podrożały o 150 %. Co by powiedzieli jakby tej kasy nie mieli.FAROW pisze:Ale wy fandzolicie! Jak żescie som tak bardzo za podwyżkami na wasz ukochany klub to róbcie dofinansowania ze swoij kasy do tych nojbiydniejszych i dokłodejcie im po piątce do biletu!! Co wy myslicie ze kozdy bajtel znajdzie sie robota abo wydebi od starych 100 zł na miesiac na bilety na Ruch?! Abo kozdemu dają w doma na karnet? A co z rodzinami kaj tych chopców jest trzech abo czterech?!
W tym kraju dla ludzi wykształconych z wyuczonym zawodem brakuje roboty a oni pisza o 15 letnich bajtlach.
Tu ciężko taką cene zapłacić będa mieli ludzie którzy pracują i zarabiają 1 000 zł (góra 1 000 no chyba że siedza sobie w Niemczech czy innym bogatym landzie).
Z Zagłębiem Sosnowiec 25 zł to z Wisła Legią ile 30 40 zł ???
Gerhat w każdym normalnym klubie w tej lidze masz zniżke do bajtli. Ja nie jestem już bajtel mnie to nie obejmie Ty pewnie też nie ale mnie to obchodzi w przeciwieństwie do Ciebie. Bogaty nigdy biednego nie zrozumie. Jak ktoś bidy nie posmakował i nie widział na właśne oczy to potem kula takie farmazony.
Fakt jest taki cena jest jedną z najwyższych w orange za bilet wejściowy w dodatku nie ma żadnych ulg dla bajtli co uważam za skandal. Jak piłkarze będą trzymać poziom to jeszcze pół biedy ale jak będa w ciu la lecieć to jeszcze Ci co tak popierają te ceny będą najwięcej szkamrać. Pożyjemy obejrzymy.
- 19r20
- Kontakt: