Czy przespałeś sponsoring Betclick?Harpo pisze: ↑3 sie 2023, o 21:55Po pierwsze wszyscy odskoczyli od nas STADIONAMI.
Patrząc na te Widzewy, ŁKSy, Pogonie, Jagi.. oni nie tak dawno mieli obiekty z ławkami i zarośniętym betonem jak u nas.
Zazdroszczę jak cholera.
Druga rzecz to budżety i MĄDRE zarządzanie. O ile o drugie jestem w miarę spokojny, to pieniądze mamy cieniuteńkie.
Sponsorują nas jakieś pizzerie, fryzjerzy, bary, siłowni... milion malutkich firemek i 2 większych graczy, którzy jednak do mocnego sponsora mają bardzo daleko. Najwięcej kasy mamy z transmisji niestety.
Trzeba przeżyć ten pierwszy sezon, pokazać się Polsce i co najważniejsze- nie spieprzyć tego ogromnego potencjału wypracowanego przez ostatnie lata jakimiś idiotycznymi akcjami.
Źle już było- teraz MUSI być coraz lepiej, yno KAJ TYN STADION..?
Sezon 2023/2024
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2023/2024
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
-
Betclick to taki sponsor jak kibic sukcesu teraz jest za chwilę go nie bedzie.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A znasz jakiegoś sponsora porażki?
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- atleticomadryt
- Kontakt:
Kibice.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niekerzy to chyba też przespali ostatnie sezony.... kasa nie wygrywa szpili Ino drużyna, czego właśnie my sa dowodem...
Takie pi***olenie że wielka 4 i nic wi3cej słysza co roku , potem przychodzi sezon i jest po staremu
.
Kilka sezonów temu zachwyty nad legia bo awansowała do LM ... ze odjedzie lidze na lata swietlne
.
Jak takie bzdety pisza osoby co mają góra 20 lat to Jo to rozumia jak starsze to
.
Takie pi***olenie że wielka 4 i nic wi3cej słysza co roku , potem przychodzi sezon i jest po staremu

Kilka sezonów temu zachwyty nad legia bo awansowała do LM ... ze odjedzie lidze na lata swietlne

Jak takie bzdety pisza osoby co mają góra 20 lat to Jo to rozumia jak starsze to

Ekipa podwyższonego Ryzyka
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jajo i tu Ci przyznom racja co nie zmienia faktu ze ciezko bedzie nawiazac walke z tymi 4 druzynami.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tu nie rozchodzi sie o nawiazanie walki z czolowka w pojedynczych meczach. Tu chodzi oto by jednym tchem byc wymienianym obok Lecha czy Legii w przyszlosci. To jest praktycznie niewykonalne. Dogonic czolowke finansowo, sportowo organizacyjnie...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ty dalej wątpisz w zarząd... Nie od razu przejdziemy z rozkradania i dojenia klubu, do czołówki ligi.
-
- Kontakt:
Z takim podejściem, że coś jest niewykonalne, to po co w ogóle wychodzić na boisko. Wiem, że mówisz o perspektywie długofalowej, ale to nie zmienia faktu, że masz podejście przegranego. 15 gwiazdki już nigdy nie zrobimy, nie będziemy mieć topowej akademii etc. Najlepiej wracać do 1 ligi, tam byliśmy w czołówceHullCityFC pisze: ↑4 sie 2023, o 08:47Tu nie rozchodzi sie o nawiazanie walki z czolowka w pojedynczych meczach. Tu chodzi oto by jednym tchem byc wymienianym obok Lecha czy Legii w przyszlosci. To jest praktycznie niewykonalne. Dogonic czolowke finansowo, sportowo organizacyjnie...

- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja cale zycie marzylem w powrot WIELKIEGO Ruchu i wyladowalismy w III lidze. Tam chyba nabralem pokory i spojrzalem realnie. Nie jest to niewykonalne, ale bedzie piekielnie trudno dogonic Legie, Lecha.
-
- Kontakt:
Informacja ta przeszła nieco bez echa, a jest dość istotna w kontekście środków, jakie otrzymają kluby najwyższej klasy rozgrywkowej. Ustaliliśmy, że przedłużenie współpracy Ekstraklasy SA z PKO BP (partnerem tytularnym ligi) i właścicielem marki Lotto – Totalizatorem Sportowym (partnerem głównym), wpłynie znacząco na podwyższenie całościowej rocznej kwoty, jaką podzielą się kluby i to już od tego sezonu. Chodzi o 100 mln zł przez cztery najbliższe lata.
https://weszlo.com/2023/08/02/ekstrakla ... -bp-lotto/
https://weszlo.com/2023/08/02/ekstrakla ... -bp-lotto/
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Skończ już dupcyć. Niechcioł bych mieć ciebie w drużynie, a niy dej boże za plecami na jakiejs akcji.HullCityFC pisze: ↑4 sie 2023, o 10:21Ja cale zycie marzylem w powrot WIELKIEGO Ruchu i wyladowalismy w III lidze. Tam chyba nabralem pokory i spojrzalem realnie. Nie jest to niewykonalne, ale bedzie piekielnie trudno dogonic Legie, Lecha.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
My nie mamy celu DOGONIĆ Legie czy Lecha, my ich mamy PRZEGONIĆHullCityFC pisze: ↑4 sie 2023, o 10:21Nie jest to niewykonalne, ale bedzie piekielnie trudno dogonic Legie, Lecha.

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Jadymy niy sztopnymy i nawet remis czy porazka z legiom nos niy zalomie! Wsparcie dla Mannschaftu 100% a fto moze a niy spiewo na sektorze ten szczewo!
pyRsk
pyRsk