Nie bylech dzisiej przedłużyć karnet o 10 rano. Jako 3 w kolejce za mną jakieś 30 ludzi. Karnety przez neta zamówione odbiór od poniedzialku
[color=#0000BF][b]"Ostatnim razem, gdy zabrzanie pokonali Ruch, strzelając jedynego gola po uderzeniu z rzutu wolnego, to na koniec sezonu pożegnali się z ekstraklasą. Historia lubi się powtarzać..."[/b][/color]
Wie ktoś może w jaki sposób mogę przypisać karnet osoby trzeciej do swojego konta? Zawsze ogarniam starszemu wujkowi przedłużenie karnetu, teraz nie mogłem być osobiście w Chorzowie i chciałem to zrobić online. Okazuje się jednak, że nie mogę przypisać karnetu, nie znając jego numeru, a na plastiku takowa cyferka nie istnieje.
Ktoś zna jakiś sposób, czy już za późno na takie akcje?
[Login ON]
w czasie zakupu wybierasz dodatkowy karnet
podajesz pesel po peselu przypisze cenę ale imię i nazwisko musisz podać sam (absurd mają cię przecież w bazie)
Potem już na swoim profilu wchodzisz w twoje karnety i jak je przypiszesz do swojego konta pojawi się opcja przy twoim wybierasz własny przy kolejnym np. rodzina
[Login OFF]
Jo tyż przed chwilom odebroł żech swoje.
Informacja dla tych co nie mają karty kibica z zeszłego sezonu, albo bierom karnet nowy, nieprzedłużenie, trzeba wypełnić druk na karta kibica, druki są na miejscu, trzeba ino znać PESEL swój i ewentualnie jak jo od bajtli.
Dość sprawnie to idzie we st/R\efie, nie ma co nazekać jest ino jedna maszynka do drukowanio karnetów.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW