Śląsk Wrocław - RUCH Chorzów(07.04.2007; godzina 18:30)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
sebaro
Kontakt:

#376 Post autor: sebaro » 10 kwie 2007, o 13:47

tataR1970 pisze:To ,że dzień przed Odrą, jeden z naszych gwiazdorów, po imprezce w Kocu ledwo trzymoł się na nogach a na drugi dzień na szpilu ledwo łaził to tyż wina Wleciała.
Szczerze mówiąc - to tak. Bez ironii.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

tataR1970
Kontakt:

#377 Post autor: tataR1970 » 10 kwie 2007, o 14:08

sebaro pisze:
tataR1970 pisze:To ,że dzień przed Odrą, jeden z naszych gwiazdorów, po imprezce w Kocu ledwo trzymoł się na nogach a na drugi dzień na szpilu ledwo łaził to tyż wina Wleciała.
Szczerze mówiąc - to tak. Bez ironii.
To trza bydzie im GPS do tyłka wrazić.

82R

#378 Post autor: 82R » 10 kwie 2007, o 14:16

JAK MAJA GO ZA CIULA TO ROBIA CO CHCA.
NIECH LEPIEJ IDZIE DZIECI DO KOMUNI PRZYGOTOWYWAC PIEPRZONA CIOTA
WYSTARCZY TYLKO POPATRZEC NA ZDJECIE I JUZ WSZYSTKO WIADOMO
NIECH JUZ LEPIEJ IDZIE DO ZABRZA TAM JEST JEGO MIEJSCE A NIE Z NASZEGO UKOCHANEGO KLUBU ROBI OAZE

tataR1970
Kontakt:

#379 Post autor: tataR1970 » 10 kwie 2007, o 14:18

82R pisze:JAK MAJA GO ZA CIULA TO ROBIA CO CHCA.
NIECH JUZ LEPIEJ IDZIE DO ZABRZA TAM JEST JEGO MIEJSCE A NIE Z NASZEGO UKOCHANEGO KLUBU ROBI OAZE
A 9 czerwca to bydziesz mu dupa lizać!!

Awatar użytkownika
ch-R

#380 Post autor: ch-R » 10 kwie 2007, o 14:24

Te ciota znajdz se w rodzinie jo rozumia ze forum jest do wyrazania swoich opini ale synek przesadzosz i nieobrazej trenera mojego kochanego klubu :twisted: :twisted: :twisted:

Elmer
Kontakt:

#381 Post autor: Elmer » 10 kwie 2007, o 16:15

chorzowskaR pisze:
Te ciota znajdz se w rodzinie jo rozumia ze forum jest do wyrazania swoich opini ale synek przesadzosz i nieobrazej trenera mojego kochanego klubu :twisted: :twisted: :twisted:
a niech sobie pisze. Wszędzie go tępią to się na forum może dowartościować.

82R: Co, kościół i Bóg ci przeszkadzają i wiarą w Boga miarkujesz ludzi? Gdyby było więcej takich ludzi jak Wleciałowski to by nie bylo tej całej afery z sędziami, a Ruch dalej by grał w 1 lidze.

I jeszcze jedno. Jak jesteś tak mądry i potrafisz tylko bluizgać na trenera to zaloguj się pod twoim prawdziwym nickiem "bohaterze"
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Stary kibic

#382 Post autor: Stary kibic » 10 kwie 2007, o 22:28

Zaznaczam na samym poczadku mojego postu, jest to tyko pytanie. Zabardzo nie jestem w tym temacie i dlatego mam watpliwosci. Kiedy trener informuje zawodnikow ze wystapa na boisku, chodzi mi konkretnie czas. Lub inaczej, czy trener ustawia sklad z ktorym nastepuje trning pod katem meczu i pod katem przeciwnika?

kz

#383 Post autor: kz » 10 kwie 2007, o 22:46

Przeważnie jest tak że piłkarze wszyscy pracują do dnia meczu na maxa, gryzą trawe :]. a Przeważnie na porannym treningu (rozruchu czy też odprawie przedmeczowej) w dniu meczu jest tak że trener ustala skład. Tak jest na Zachodzie w czołowych teamach dlatego myśle że u nas też tak jest, bo nie wydaje mi sie że trener wcześniej ustala skład ani godzine przed meczem bo to by było bez sensu... odrazu Ci piłkarze którzy nie beda grali lecieli by w ciula...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#384 Post autor: gerhat » 11 kwie 2007, o 08:41

Stary kibic pisze:Zaznaczam na samym poczadku mojego postu, jest to tyko pytanie. Zabardzo nie jestem w tym temacie i dlatego mam watpliwosci. Kiedy trener informuje zawodnikow ze wystapa na boisku, chodzi mi konkretnie czas. Lub inaczej, czy trener ustawia sklad z ktorym nastepuje trning pod katem meczu i pod katem przeciwnika?
Zaznaczam że nie byda precyzyjny ale zdaje się że robi to przed meczem, bo po meczu nie miałoby to sensu :roll:

Harpo

#385 Post autor: Harpo » 11 kwie 2007, o 10:25

gerhat pisze:
Stary kibic pisze:Zaznaczam na samym poczadku mojego postu, jest to tyko pytanie. Zabardzo nie jestem w tym temacie i dlatego mam watpliwosci. Kiedy trener informuje zawodnikow ze wystapa na boisku, chodzi mi konkretnie czas. Lub inaczej, czy trener ustawia sklad z ktorym nastepuje trning pod katem meczu i pod katem przeciwnika?
Zaznaczam że nie byda precyzyjny ale zdaje się że robi to przed meczem, bo po meczu nie miałoby to sensu :roll:
... chodzilo mu o CZAS: godzina przed meczem, dzien przed meczem itp.. :roll: W sumie co za roznica?

Stary kibic

#386 Post autor: Stary kibic » 11 kwie 2007, o 12:29

Chodzi mnie o tzw zgranie formacji atak i pozostaly formacjami, wspolpraca ataku i obrony. Jezeli chodzi o formacje ataku to widzimy wszyscy ze tam cos nie gra. Albo o jedno podanie za duzo lub na chama gramy na jednego zawodnika, lub co najgorsze strach przed otwarta bramka i szuka sie jeszcze lepiej ustawionego kolege, co najczeszczej konczy sie na niczym . O to mi chodzi .
Dlatego sie pytalem czy zawodnicy maja czas na wyczwiczenia niektorych zagrywet i stalych czesci gry. Lub wyczwiczenie jakies tajnej sztuczki.

ODPOWIEDZ