RUCH Chorzów - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 29.10.2005
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pozdro dla NU. TAkimi działaniami powodujecie ze na Cichą znowu chce się przychodzić. (Oprócz dobrej gry zawodników-ale to jest oczywiste). Przy okazji szkoda, że Petasza zabrakło bo synek mo wielki talent i nie rozumia decyzji o przesunięciu go do rezerw. No i jedna rzecz mie martwi. Po tej wygranej znowu temat "profesjonalnego trenera" został odsunięty a my skazani na kolejną rundę błąkania się po środku tabeli drugiej ligi. Fornalinho musi odejść, jeśli myślimy serio o włączeniu się w walkę o ekstraklasę. Im wcześniej tym lepiej.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
- Lutz
- Kontakt:
A jaki łon może mieć komyntarz :lol: - "wygrali my bo niy boło S&B" :lol: - i jakby na to niy zaglondać zaś tym dwóm zawdziynczomy 3 pkt. To ino przykład jak można sie pewne fakty na swoja strona interpretować.Goscioo pisze:jo jest ciekawy kaj jest gerhati jaki dodo komentarz do tego szpilu :>
pozdRo
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dzięki za podpowiedź, chociaż widza że mosz info z jednej strony medalu (fornal). Drugo strona medalu twierdzi że mioł grypa.f@n pisze:Petasz został odsunięty bo w ch*** leci.nie biega po boisku ino łazi,a do tego ściemnił trenera i poszedł se na balety zamiast do lekarza
chop mo pusto w głowie a takich nam nie potrzeba
TYLKO RUCH
Komu tu wierzyć???? :roll: Łazenie po boisku to od kilku kolejek (z wyjątkiem meczu z Jagą) epidemia w Chorzowie. Ale może sie już wszyscy wyleczyli i jednak Petasza zobocza. Mie sie chop podoboł - zwłaszcza w meczu ze Sciekową.
AdiC
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jestem, już jestem :lol:Goscioo pisze:jo jest ciekawy kaj jest gerhati jaki dodo komentarz do tego szpilu :>
pozdRo
niestety na szpilu nie było mnie, bo w tym czasie znajdowałem się na ... Hali Gąsienicowej. Ale wasz doping było słychac nawet tam (sa przeca komórki).
Zwyciestwo z liderem to najpiekniejsza rzecz jaka sie mogla przytrafic. Uszczypliwych komentarzy nie bedzie, tylko brawo, brawo, brawo .... brawo dla KK, ktory zmienil poglady.
Tydzien temu Radzion, teraz KK, kolej na L....
- Lutz
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lutz po szybkosci odpowiedzi widza zes nie mogl sie doczekac.
Wyciepnij ten post z 12.11, bo lepiej godac za siebie niz za kogos. Jo w temacie ktory chcialbys wywolac sie nie musza juz wypowiadac, wystarczy poczytac wypowiedzi innych. Co drugi post o tym jest, a ten co nie jest mowi o protestach, oprawach, fanach itp. na czym jo sie wogle nie znom (no moze poza jednom fanom co mnie wk***ia ale jej nie bylo).
Jo sie ciesza ze zwyciestwa, Ty trocha jakby mniej, a prowokujac mnie, prowkujesz wiekszosc wypowiadajacych sie tutaj.
Wyciepnij ten post z 12.11, bo lepiej godac za siebie niz za kogos. Jo w temacie ktory chcialbys wywolac sie nie musza juz wypowiadac, wystarczy poczytac wypowiedzi innych. Co drugi post o tym jest, a ten co nie jest mowi o protestach, oprawach, fanach itp. na czym jo sie wogle nie znom (no moze poza jednom fanom co mnie wk***ia ale jej nie bylo).
Jo sie ciesza ze zwyciestwa, Ty trocha jakby mniej, a prowokujac mnie, prowkujesz wiekszosc wypowiadajacych sie tutaj.
-
- Kontakt:
z tego co słyszołech to poszło własnie cos o to ze mioł grypa i sie lecvzył u siebie w doma w warszawie a nie tu na miejscu i działaczom sie to niespodobałoAdiC pisze:Dzięki za podpowiedź, chociaż widza że mosz info z jednej strony medalu (fornal). Drugo strona medalu twierdzi że mioł grypa.f@n pisze:Petasz został odsunięty bo w ch*** leci.nie biega po boisku ino łazi,a do tego ściemnił trenera i poszedł se na balety zamiast do lekarza
chop mo pusto w głowie a takich nam nie potrzeba
TYLKO RUCH
Komu tu wierzyć???? :roll: Łazenie po boisku to od kilku kolejek (z wyjątkiem meczu z Jagą) epidemia w Chorzowie. Ale może sie już wszyscy wyleczyli i jednak Petasza zobocza. Mie sie chop podoboł - zwłaszcza w meczu ze Sciekową.

- wolfik
- Kontakt:
Mecz co prawda nie stal na najwyzszym poziomie, ale naprawde byla walka no i wspaniala radosc calej druzyny po zwyciestwie. Ale nie przesadzajmy z ta mlodzieza, bo z mlodych pilkarzy gral tylko Pepe no i ci co wchodzili na zmiany, chyba ze zalozymy ze wszyscy poza Bizą i Śrutwą to mlodziez :lol:
Oprawa bardzo fajna, doping pierwsza klasa, a ta nowa piosenka naprawde super. Jaga tez sie fajnie pokazala, wiekszosc w barwach.
Oprawa bardzo fajna, doping pierwsza klasa, a ta nowa piosenka naprawde super. Jaga tez sie fajnie pokazala, wiekszosc w barwach.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
jo sie boja jednego ze tym nosz tryner
zmieni tym skład i wpusci kogos z duetu B&S lub oboje zagrajom co bylo by tragiczne!widac ze tym ludziom chce sie kopac bala w zdrowych warunkach i bez tych ludzi
to byl poprostu inny zespoł 

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- Lutz
- Kontakt:
Jak mi sie wydaje na szpilu ze Switem grali oboje Mario i Biza a szpil był taki som jak z Jagom jak niy lepszy. Niy chca nic krakać , prorokować ale co by niy bała to zaś jedna jaskółka co by nom kibicom pysk zaś na jakiś czas zwarzeć. Nastympne szpile pokożom.rumcajs_79 pisze:jo sie boja jednego ze tym nosz trynerzmieni tym skład i wpusci kogos z duetu B&S lub oboje zagrajom co bylo by tragiczne!widac ze tym ludziom chce sie kopac bala w zdrowych warunkach i bez tych ludzi
to byl poprostu inny zespoł
Edit: Gerhat :lol: musiołbych mieć richtig niypokolei co by ekstra na Twój post czekać :lol: - dyć jo i tak wiym co tam bydzie naszkryflane . Nikogo niy prowokuja - ale troszka mie to irytuje jak już niy roz pisołech że wszystkie niyszczynścio przypisywane som tym dwojga - jedyn szpil bez nich wygrany ( i chwała) i robicie z tych modzików bożyszczy. Godom poczekejmy jak sie sytuacja rozwinie. Zaś mi sie chorągiewki przypomniały u coniektórych , nu ale tak to już je , jak wiater zawieje - nu i pan Fornalak jedyn dwa posty o tym co by go wyciepać - zaś je wszystko cacy - oder was

-
- Kontakt:
Mecz z Jagą był lepszy i to pod kilkoma względami (nawet gdyby zakończył się remisem).Lutz pisze: Jak mi sie wydaje na szpilu ze Switem grali oboje Mario i Biza a szpil był taki som jak z Jagom jak niy lepszy.
To
zgoda. W taki razie co pokazały mecze z KSZO czy Kujawiakiem jako następne po Sląsku ?Niy chca nic krakać , prorokować ale co by niy bała to zaś jedna jaskółka co by nom kibicom pysk zaś na jakiś czas zwarzeć. Nastympne szpile pokożom.
Jeśli chodzi zaś o trenera. To najmniejsza w tym jego zasługa. Wręcz mecz z Jagą obnażył jego niekompetencję wyrażające się przywiązaniem do nazwisk (kolegów).
To nie trener odmienił oblicze drużyny, tylko sędziowie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tryner mioł już przygotowano mowa o dymisji, a tu mu takiego psikusa zrobili chopcy
fornal w wypowiedzi pomeczowej som się przyznaje w co bardziej wierzył przed meczem ... tym czymś była porażka,
cza dociągnąć do przerwy zimowej z min. 26 pkt, potem wyciepnoć tego trynera co na drugie imie mo porażka i się oboczy
fornal w wypowiedzi pomeczowej som się przyznaje w co bardziej wierzył przed meczem ... tym czymś była porażka,
cza dociągnąć do przerwy zimowej z min. 26 pkt, potem wyciepnoć tego trynera co na drugie imie mo porażka i się oboczy
Ostatnio zmieniony 31 paź 2005, o 14:40 przez gerhat, łącznie zmieniany 1 raz.