bo więcej niby nie ma miejsc na stadioniescaneRboy pisze: Wydaje mi się, że KK sprzeda się te max. 10 tys. i koniec.

bo więcej niby nie ma miejsc na stadioniescaneRboy pisze: Wydaje mi się, że KK sprzeda się te max. 10 tys. i koniec.
Mom, ale podejrzewom, że jakbych to napisoł to było by to ostatnie moje zdanie ( post) na tym forum. Dostołch bych inyk dostymp do typeraMosz lepszo odpowiedź poza porównaniami do Dortmundu? Z tych porównań żodyn nie wywnioskuje kaj jest problym.
:szok:Nie wiedzialem ze takie sa wymogi! Po co to robia skoro na karnecie i kk jest zdjecie a dane sa sprawdzane podczas ich wyrabiania.gerhat pisze:... o wejście na mecz gdzie oprócz karty cza mieć dokument tożsamości ze zdjęciem ...
pod tym sie podpisoł nasz dział marketinguKarta kibica to dokument zawierający imię, nazwisko, PESEL oraz zdjęcie identyfikujące daną osobę, uprawniający do wejścia na stadion przy jednoczesnym posiadaniu dokumentu tożsamości ze zdjęciem
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Mavo1920, Rickenn10, Stasiu19R20 i 55 gości