ale + za walke

Pilarz , w tym meczu nie zbyt dobrze ale te wszystkie strzały to sa zaskoczenia nie zdazysz zareagowc a pilka juz jest w siatce . Aha, i gdyby nie Pilarz to jesteśmy w 2 czesci tabeli .kris80 pisze:z taka gra do okregowki
pilarz i nykiel dno dna
ambicji i walki zero
niekierym sie po***alo w glowach w jakim graja klubie
kris80 pisze:z taka gra do okregowki
pilarz i nykiel dno dna
ambicji i walki zero
niekierym sie po***alo w glowach w jakim graja klubie
sam wy***rdalaj do swojego syfuDNO DNA TO JEST TWOJA WYPOWIEDZ !!
WYPIERDA*** SZCZEWIE DO SWEGO SYFU !!!
Pucharów chcą kibice, piłkarze i trner na bieżąco studzą głowykris80 pisze:sam wy***rdalaj do swojego syfuDNO DNA TO JEST TWOJA WYPOWIEDZ !!
WYPIERDA*** SZCZEWIE DO SWEGO SYFU !!!
ja w przeciwienstwie do ciebie nie obrazam kupla po szalu
tylko tych pseudograjkow co im sie po***alo w glowach
zachcialo sie pucharow a ambicji zero
wszyskie mecze z czolowka w plecy
i kaj jest ta wielka druzyna
tommy tauzen pisze:dobrym pomysłem Walda było ustawiynie na 2 połowa Nykiel na lewo obrona, Brzyski lewo pomoc a ariel prawo obrona niystety wobec słabyj dyspozycji Straki i Grzyba dalo to nom ino jedyn tor
jakie 3 szpile w tyj rundzie?ino jedyn wisła i piast to juz formalnie runda wiosynno. niych mi zas ktoś po tym szpilu zagłosuje na Straki w ankiecie nojlepszy gracz miesiaca
Bez Wtorka tyz powinni se radzic;] a jeśli lazi o Pilarza to widać że sie staroł chop ale niestety naszo obrona zagrała slabo... rozumia Sadloka miol szpil w reprezentacjiwest72 pisze:1 Brak "Wtorka" -dużo słabszo ofensywa
2 Stracone bramki po dziecinnych błędach naszych piłkarzy(podobnie jak w Warszawie) coś chyba paraliżuje naszych obrońców gra z (możnymi naszej ligi) bo to chyba nie brak koncentracji
3 reguła sie sprawdzo ,trzeci mecz po przerwie na repra i trzecio klepa,momy zachwiany rytm meczowy(bo sparing z Craxą to nie walka o punkty) i jest problem.
ogółem to niestety nie Lech wygroł a raczej Ruch przegroł,ale nie ma co lamentować,trzeba wygrać z Koroną i Piastem,nie przegrać z Wisłą i w przerwie utrzymać skład i ściągnąć posiłki.Pamiętejcie,że na wiosna gromy na Cichej z Legią,BOT,Lechem a to inna bajka![]()
![]()
tommy tauzen pisze:dobrym pomysłem Walda było ustawiynie na 2 połowa Nykiel na lewo obrona, Brzyski lewo pomoc a ariel prawo obrona niystety wobec słabyj dyspozycji Straki i Grzyba dalo to nom ino jedyn tor
jakie 3 szpile w tyj rundzie?ino jedyn wisła i piast to juz formalnie runda wiosynno. niych mi zas ktoś po tym szpilu zagłosuje na Straki w ankiecie nojlepszy gracz miesiaca
pamiętej,że w grudniu siadomy do stołu z Tauronem,więc dobrze godajom o trzech meczach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 55 gości