RUCH Chorzów - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 29.10.2005

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Eagle

#346 Post autor: Eagle » 30 paź 2005, o 22:56

radzion pisze:jo ino napisza jedno!!!to my NU wywiesilismmy na tym meczu flagi FCD i Oberschlesien!!!to my chcielismy zeby te fany wisialy !(...)
To mi styknie, szacunek chopcy :!:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#347 Post autor: radzion » 30 paź 2005, o 22:57

Eagle pisze:
radzion pisze:jo ino napisza jedno!!!to my NU wywiesilismmy na tym meczu flagi FCD i Oberschlesien!!!to my chcielismy zeby te fany wisialy !(...)
To mi styknie, szacunek chopcy :!:
to teroz mi napisz czemu to po nos tak jezdzicie? zaroz napsizesz ze mysleliscie ze to my mieli na to wplyw!a to wszystko tyl;ko potweirdzi to co napisalem!ze ludzie sa jezdza po nos a nie maja pojecia co sie dzieje!! tylko o to chodzi!

Eagle

#348 Post autor: Eagle » 30 paź 2005, o 23:01

Skond ludzie majom miec pojencie jak ponoc wiedzom ino kumaci? Zresztom nie rozumia jednego niby somy w wienkszosci (obroncy fany OS) a jednak nie momy sily przebicia, nawet wy chopcy co tak zapieprzocie za kozdym razem przy oprawie. Czy naprowdy nie ma na calkim Ruchu Slonzoka kery moze pocignac wszystko, ino cza sie spuszczac na gorola? Czy my Slonzoki somy az takie ci***?

KK
Kontakt:

#349 Post autor: KK » 30 paź 2005, o 23:16

Eagle - jak nie mam o czyms pojecia to sie nie wypowiadam, a juz napewne nie obrazam pierwszego lepszego, kto mi sie pod reke napatoczy!!! Twoje pytania sa natury retorycznej i chyba pozostana bez odpowiedzi... Dalej sie nie rozpisuje, bo sam nie mam wielkiego pojecia o tych klimatach.

CIESZMY SIE ZE ZWYCIESTWA OLE;]

(J)agiellonia

#350 Post autor: (J)agiellonia » 30 paź 2005, o 23:37

siemka gratuluje zwyciestwa i zycze dalszych sukcesow mam nadzieje ze awansujecie z Jagą i Widzewem do ekstraklasy mieliscie wczoraj za***ista oprawe wszyscy kibice z Białego byli pod wrazeniem

Ps sory za kibelek ktos niechcacy go podpalil :(

pozdro

JAGIELLONIA BIAŁYSTOK

arcio
Kontakt:

#351 Post autor: arcio » 30 paź 2005, o 23:38

co do meczu
dobra gra zespołu, nie bardzo dobra ale dobra, szwankuje jeszcze pare rzeczy ale widać objawy polepszenia gry
brak pomysłu na gre podczas posiadania przewagi 11 na 10 - "obrona częstochowy" (komentarz pana fornalaka że dobrze że sędzie nie uznał bramy w I połowie
żenujący)
widać że napastnicy biegają a Łudziński może nam jeszcze duzo bramek strzelić i wypracować bo patrzy nie tylko do przodu ale i szuka pomocnika któremu mógłby oddac pilkę na strzał z pierwszej piłki
pomoc - w końcu widziałem przerzuty przez calą szerokość boiska (Pulkowski)
obrona - potrzeba zgrania i asekuracji bocznych pomocników

co do kibiców
czy ne może byc tak jak w normalnych zespołach?
jedni odpowiadają za "ochrone" inni za ultraske a inni oglądają?
czy musimy wszystkich mieszac?
nigdy nie jest za późno

Sebol1985

#352 Post autor: Sebol1985 » 31 paź 2005, o 00:43

Jezusie Maryjo co sam sie dzieje :!: :!: :!: Eagle tysz niy popiyrom tego coby My sie w jaki kolwiek sposób prziłonczali do tego protestu ale z drugi strony...jakoś solidarność kibicowsko powinna być(osobiście uważom że solidarność z ku***mi niy wyjdzie Nom na dobre ale jusz jes i tak po fakcie).Pozatym co Wy sie tak ciepoiecie do gardeł zamias sie radować ze zwycięstwa i naprowda gryfnego szpilu.pozdRo do WSZYSKICH

-------------------------------------------------------TO MY NARÓD ŚLONSKI-----------------------------------------------------------

snajper

#353 Post autor: snajper » 31 paź 2005, o 07:24

(J)agiellonia pisze:siemka gratuluje zwyciestwa i zycze dalszych sukcesow mam nadzieje ze awansujecie z Jagą i Widzewem do ekstraklasy mieliscie wczoraj za***ista oprawe wszyscy kibice z Białego byli pod wrazeniem

Ps sory za kibelek ktos niechcacy go podpalil :(

pozdro

JAGIELLONIA BIAŁYSTOK
kibel pół biedy ale zjaraliscie nam trocha krzesełek :?
pozdro Jaga tez mieliscie zajebistą oprawe :idea:

salas
Kontakt:

salas

#354 Post autor: salas » 31 paź 2005, o 07:56

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2992612.html przeczytajcie se to jacy my kibice jestesmy sk***ysyny a biedni trenerzy
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#355 Post autor: Slawko » 31 paź 2005, o 08:25

Pociska chop pierdoly. A co momy sie zadowalac remisami z heko czy innymi wiochami????
Momy wpadac w euforie jak druzynie sie zachce grac??

Szkoda nerwow....
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#356 Post autor: spyru » 31 paź 2005, o 08:49

Ojejejejj jak mi przykro. Biedni trenerzy :lol: To już sie nie powtórzy :twisted:

P.S. Nikt nie odpowiedział na pytanie: Jak sie podobała nowa piosenka :?:

COBRA

#357 Post autor: COBRA » 31 paź 2005, o 08:55

Na meczu fajnie choc moglo byc wiecej ludzi! za***iscie bylo na 10.A jesli chodzi o fane OS mogl by wkoncu ktos przedstawic jakies stanowisko dlaczego fana niemoze wisiec i co jest powodem ze komus przeszkadza,( z tego co widzialem to FCD wisiala caly szpil).Bo z kuli tego kupa zwady.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2005, o 11:25 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.

f@n

#358 Post autor: f@n » 31 paź 2005, o 09:26

OS powinna wisieć bo większość kibiców tego chce!
moim skromnym zdaniem dobrym miejscem na fane OS jest boczny płot młynu tam gdzie nie raz wisiała WHITE POWER ale to tylko moje zdanie
jeśli chodzi o transparenty i inne akcje to na płot z nimi tam gdzie wisiały piozdrowienia dla więzienia(jest tam w ch** miejsca)

co wy na to?

snajper

#359 Post autor: snajper » 31 paź 2005, o 09:37

f@n pisze:OS powinna wisieć bo większość kibiców tego chce!
moim skromnym zdaniem dobrym miejscem na fane OS jest boczny płot młynu tam gdzie nie raz wisiała WHITE POWER ale to tylko moje zdanie
jeśli chodzi o transparenty i inne akcje to na płot z nimi tam gdzie wisiały piozdrowienia dla więzienia(jest tam w ch** miejsca)

co wy na to?
no bo tam mioł wisiec ten transparent :!: NU go tam chciało powiesić ale jak tu juz przedmówce pisali wiadomo czemu było tak a nie inaczej

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#360 Post autor: Goscioo » 31 paź 2005, o 10:32

jo jest ciekawy kaj jest gerhat :D i jaki dodo komentarz do tego szpilu :>
pozdRo

ODPOWIEDZ