Nasi rzecznicy prasowi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Avada Kedavra
Kontakt:

#346 Post autor: Avada Kedavra » 5 maja 2009, o 23:50

alek900 pisze:panie rzeczniku czy byłoby możliwe zamieszczenie jakiegoś sprawozdania jak idą prace na Cichej? i może jakieś fotki? albo ktoś z was kibice ma fotki jakies najnowsze?
Fotek co prawda nie mom, ale dzisiej jak bołech po bilet, to akurat na płycie jeździoła jedna koparka, jeden spychacz i poru ludzi sie kręcioło... jak na mój gust to za bardzo im sie nie śpieszoło... ale moga sie mylic ;)

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#347 Post autor: Rzecznik Prasowy » 6 maja 2009, o 11:34

Witam serdecznie.

Co do odpowiedzi na kilka pytań.

1) Co do Marcina Zająca nie mam dobrych wieści. Artroskopia kolana wykazała, że jest to coś poważniejszego. Na razie lekarze zabronili grać Marcinowi, na jak długo? Tego nikt nie wiem. Miejmy nadzieję, że szybko powróci do zdrowia.

2) Rzeczywiście prasa pisze wiele nieprawdziwych informacji o "Niebieskich". Jeżeli na bieżąco będę wyłapywał takie rzeczy to będę powiadamiał o tym, żeby prostowali informację.

3) Mogę zapewnić, że prace na Cichej idą pełną parą. Niedługo zamieszczę kolejne zdjęcia i realcję z prac przy ulicy Cichej.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
NRŚL
Kontakt:

#348 Post autor: NRŚL » 6 maja 2009, o 17:17

Rzecznik Prasowy pisze:Witam serdecznie.

Co do odpowiedzi na kilka pytań.

1) Co do Marcina Zająca nie mam dobrych wieści. Artroskopia kolana wykazała, że jest to coś poważniejszego. Na razie lekarzezabronili grać Marcinowi, na jak długo? Tego nikt nie wiem. Miejmy nadzieję, że szybko powróci do zdrowia.

Pozdrawiam.
Drogi Panie Rzeczniku lekarze - Bankierzy :D
"Policjanci w toku wykonywania czynności służbowych mają obowiązek respektowania godności ludzkiej oraz przestrzegania i ochrony praw człowieka."
art. 14 ust. 3 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 roku o Policji

Obrazek

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#349 Post autor: Mirek » 6 maja 2009, o 17:21

Co do Marcina Zająca nie mam dobrych wieści. Artroskopia kolana wykazała, że jest to coś poważniejszego. Na razie lekarze zabronili grać Marcinowi...
Ten lekarz to jego menager????????? :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#350 Post autor: spyru » 6 maja 2009, o 17:24

Panie Rzeczniku jesteśmy ciekawi jak Pani Prezes oraz Pan Klimek skomentują oświadczenie piłkarzy. I raczej stwierdzenie: "bez komentarza" nas nie zadowoli.
Grzeczny post wiec licze na szybką odpowiedź :P
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

bluefil
Kontakt:

#351 Post autor: bluefil » 6 maja 2009, o 17:36

spyru pisze:Panie Rzeczniku jesteśmy ciekawi jak Pani Prezes oraz Pan Klimek skomentują oświadczenie piłkarzy. I raczej stwierdzenie: "bez komentarza" nas nie zadowoli.
Grzeczny post wiec licze na szybką odpowiedź :P
No jak - normalnie! Nieczytales wywiadu z Klimkiem. Caly tekst to usprawiedliwianie sie dlaczego jest tak zle. A najlepsze jest to, ze sam napisal, ze wyjscia nie ma, bo u nas sie nie zrobi biznesu i nic nie mamy do zaoferowania. Toz to reklama stulecia.
Kogo on sie pyta, dlaczego w II lidze zarabialismy na meczach, a teraz doplacamy! Czy my jestesmy prezesami!

http://www.niebiescy.pl/index.php?id=4184
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

19aRtuR20
Kontakt:

#352 Post autor: 19aRtuR20 » 6 maja 2009, o 17:44

zol mi tego rzecznika..... bo to on jest od czorny roboty (gotki z nami...... i to jemu sie obrywo za wszystko)

Avada Kedavra
Kontakt:

#353 Post autor: Avada Kedavra » 6 maja 2009, o 17:54

19aRtuR20 pisze:zol mi tego rzecznika..... bo to on jest od czorny roboty (gotki z nami...... i to jemu sie obrywo za wszystko)
Dokładnie... :kwasny:

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#354 Post autor: alek900 » 6 maja 2009, o 18:00

Panie rzeczniku jedno pytanie do pana. Dlaczego na oficjalnej stronie nie pojawiło się nic o zaległościach finansowych wobec piłkarzy? Przepraszam ale pisanie o tym że zawodnicy są zadowoleni ze swojej gry, jak to Ruch grał kilkadziesiąt lat temu w Pucharach, o Legii i inne tego typu sprawy fajnie się pisze ale co nas to interesuje?. A nie pisze się rzeczy które powinny być pisane. Dlaczego zarząd po raz kolejny kpi sobie z kibiców? Ile jeszcze razy będzie nam wpuszczana ciemnota na oficjalnej stronie? Gdyby pan rzecznik nie wiedział o co chodzi to treść tego oświadczenia znajduje się tu: OŚWIADCZENIE

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#355 Post autor: wojt » 7 maja 2009, o 21:52

Panie rzeczniku to Pana działka. Czy coś Pan zrobił i dlaczego się nie udało z problemem podawania zaniżonej frekwencji na meczach Ruchu? Na wszystkich portalach internetowych dziennikarze podają że było 5000 tys kibiców. To chyba powinno należeć do kompetencji rzecznika podawanie oficjalnej albo zbliżonej do oficjalnej frekwencji, kolejny mecz i znowu to samo.

maRcypan
Kontakt:

#356 Post autor: maRcypan » 7 maja 2009, o 22:07

alek900, Przesadzasz. NIe nagłasnia sie takich spraw. Rzecznik ma tworzyc dobry wizerunek i tak tez sie dzieje. Tym bardziej ze Rzecznik na pewno nie ma nic do powiedzenia w tej sprawie bo wiadomo jak nas zarzad działa...
wojt, racja !
RUCH

Elmer
Kontakt:

#357 Post autor: Elmer » 7 maja 2009, o 22:37

panowie, rzecznik podczas konferencji podał, że na meczu było ok. 5000 kibiców. Jest to informacja oficjalna chociaż według mnie gołym okiem widać było, że widzów było więcej
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

jugador
Kontakt:

#358 Post autor: jugador » 7 maja 2009, o 22:40

Zas 5 kolaa jak dla mnie dzisiaj te 8 tys bylo.Z krzeselek blizej 7 tys ale baaardzo duzo osob stalo.Ludzi napewno wiecej niz na Belchtatowie.
Jak my mamy sie uporac z powaznymi problemami jak z takimi blachostkami nie potrafimy sobie poradzic.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#359 Post autor: Rafał19R20 » 7 maja 2009, o 22:41

ciekawe na jakiej podstawie nasz rzecznik to ocenił.... :zly: przecież ludzi było spokojnie więcej niż z bełchatowem.....
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#360 Post autor: Lutz » 7 maja 2009, o 22:42

Frekwencja powinna być podawana na oficjalnej stronie klubu ----> w tym dziale ? http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... category=5

Dlaczego tak nie jest ?? Chyba państwo wiecie ile sprzedaliście biletów do tego karnetowicze +-, podobnie jak wiecie jaką pojemność mają trybuny i w jakim procencie były wypełnione.

ODPOWIEDZ