Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Kostek
-
Kontakt:
Diegos_ pisze:chorzowskaR pisze:I fijuuuu pozamiatane , bydymy teroz jechac do Piasta , do klatki 5*5 i sie cisnąć jak śledzie. je*** PZPN !!!
my będziemy grać w Zabrzu cały sezon . o ile pzpn wyrazie na to zgode
Niestety w sprawie stadionu w Gliwicach nie dobrze sie dzieje więc nie wiadomo jaką decyzje podejmie pzpn
ta i my mamy jechac do kurnika do zabrza

ale to w sumie nawet ciekawa sytuacja
żabki nie będą z domu wychodziły

-
COBRA
Szkoda Poloni Bytom

je*** pzpn
-
josceline
-
Kontakt:
simonsays pisze: Dlatego do konca moich dni bede ryczal na stadionie slowa "Polska, Polska bez Slaska!"
Nie yno ty bydziesz wrzeszol. jo juz wrzeszko kierys rok ale je nas coroski wiyncyj ....
jo yno powiym ze trza pokozac a chocby przez fany ze PZPN to najwiynkszo skorumpowano mafia !!
-
SzaRlin
-
Kontakt:
No cóż, szkoda mi tej Polonii, oby nie czekali na awans do I ligi tyle co ostatnio...
A tymczasem... Widzew w nowej I lidze (wyjazdy do Bielska, Jastrzębia, Jaworzna na GKSa)
No i inwazja na Piast-Ruch, tylko że do Zabrza...
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
wiche(R)
-
Kontakt:
Szkoda Polonii i calego Bytomia. Jakby nie bylo miasto ze slaka.
UEFA rozpatrzyła łącznie kilkanaście podobnych wniosków, pochodzących z różnych federacji europejskich. Wszystkie wystąpienia zostały rozpatrzone negatywnie, w tym m.in. wniosek mistrza Bułgarii CSKA Sofia. Wskutek tej decyzji bułgarski klub został wycofany z eliminacji Ligi Mistrzów i relegowany do II ligi.
Jakie szczęscie ze my rok temu dostalismy zgode z uefy, bo jak by trafilo sie jak teraz

-
wojo123123
-
Kontakt:
Dzięki za dobre słowa. Ktoś na Gazecie Wyborczej w opiniach na temat artykułu o decyzji UEFA napisał: "A My i tak wrócimy, zapytacie czemu? Ktoś napisał... Bo My mamy wolę walki"
Ma rację, nic więcej.
Pozdro!
-
Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"

Bzzyk pisze:Pytanie czemu ŁKS ktory ma gigantyczne dlugi i nie spelaniajacy norm stadion dostal licencje. Bytom ma stadion caly czas w remoncie, dlugi pewnie splaca. Szkoda ich. A mialobyc tak pieknie... 5 druzyn ze Slaska. Mam nadzieje ze Polonia szybko wroci.
bo sa z Łodzi, a wiadomo z jakim miastem zwiazany jest sadowski. sk***ysynstwo.
-
mrad72
-
Kontakt:
SzaRlin pisze:No cóż, szkoda mi tej Polonii, oby nie czekali na awans do I ligi tyle co ostatnio...
A tymczasem... Widzew w nowej I lidze (wyjazdy do Bielska, Jastrzębia, Jaworzna na GKSa)
To Piast będzie grał na stadionie żaboli? Przeoczyłem jakiś oficjalny komunikat? Bo póki co, to spotkać można było tylko wręcz odwrotne deklaracje z obu stron.
-
spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
W zasadzie to samo mogło spotkać nas rok temu. Udało sie i byłem przekonany że Polonii tez sie uda. Szkoda, bo pokazali w tym sezonie charakter. Mam nadzieje ze szybko wrócą do ekstraklasy.
-
Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"

spyru pisze:W zasadzie to samo mogło spotkać nas rok temu. Udało sie i byłem przekonany że Polonii tez sie uda. Szkoda, bo pokazali w tym sezonie charakter. Mam nadzieje ze szybko wrócą do ekstraklasy.
Trudno w to wierzyc. Najlepsi zawodnicy mieli kontrakty oparte na wplywach z canal plus i sponsora ligi wiec odejda. Obawiam sie ze Polonia bedzie toczyc ciezką walke o utrzymanie, o ile wystartuje w 2 lidze...

-
Diegos_
-
Kontakt:
mrad72 pisze:SzaRlin pisze:No cóż, szkoda mi tej Polonii, oby nie czekali na awans do I ligi tyle co ostatnio...
To Piast będzie grał na stadionie żaboli? Przeoczyłem jakiś oficjalny komunikat? Bo póki co, to spotkać można było tylko wręcz odwrotne deklaracje z obu stron.
Piast będzie grał , ale jest możliwość że bez kibiców ...
Nie po to czekaliśmy 63 lata na Ekstraklase by teraz kochany zarząd wpychał nam na siłe jakieś chore układy ... dzisiaj po spotkaniu SK powinno być więcej wiadomo
-
Kostek
-
Kontakt:
Scypion pisze:spyru pisze:W zasadzie to samo mogło spotkać nas rok temu. Udało sie i byłem przekonany że Polonii tez sie uda. Szkoda, bo pokazali w tym sezonie charakter. Mam nadzieje ze szybko wrócą do ekstraklasy.
Trudno w to wierzyc. Najlepsi zawodnicy mieli kontrakty oparte na wplywach z canal plus i sponsora ligi wiec odejda. Obawiam sie ze Polonia bedzie toczyc ciezką walke o utrzymanie, o ile wystartuje w 2 lidze...

no i tu jest najgorsze to ze polonia moze startowac od zera... co jak co ale nie taki klub jak polonia

po pierwsze szkoda cholernie klubu... a po drugie - ilu kibiców chodziłoby na b klase

szczeze mam nadzieje ze polonia wystartuje w 1 lidze... tzreba trzymać za nich kciuki i to moocno
-
BAFista
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
moje zdanie jest takie ze w tym bajzlu maczoł paluchy "pomidorowy blondyn"-boniek.
... a czy ktoś pamieto RUCH-Widzew 1-3 wiosna 2005 i 3 czerwone kartki dla Ruch-u?
szkoda mi kibiców Widzewa,ale klub musi poniesć kare za tamte machloje
-
adamo_R
Niby Polonia Bytom je tak "daleko" łod nos. Jo osobiście niy moga sie pogodzic ze jej niy ma tam jak my som terozki.Co to by była za liga ze Piastym z Poloniom itd. Strach sie boć...byloby piynknie.Prawie liga Slonsko.
-
ch-R
Prawie liga Slonsko
Tego właśnie leśne dziadki sie boją

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], OSH, Rickenn10 i 89 gości