Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2010/2011
bo na 10 są wejścia od aleji bojowników i od mosiru więc są 2 ale z dwóch stron stadionu
ogólnie to na kartkach przy kasach napisane że KK można wyrabiać w kasach 1, 2, 9, 10 na necie pisało 2, 4, 9, 10 i to właśnie tak było więc jak można było takie kartki wydrukować na których źle pisze do tego zdjęcia robili tylko w 9, 10 a nigdzie to nie pisało dobrze że ludzie między sobą gadali o tym. Ja KK miałem ale przyjechałem 1,5h przed meczem z kumplami bo oni nie mieli i wtedy to jeszcze jakoś szło ale im bliżej do meczu ludzi było dużo więcej i jestem ciekawy ilu zrezygnowało pod stadionem.
ogólnie to na kartkach przy kasach napisane że KK można wyrabiać w kasach 1, 2, 9, 10 na necie pisało 2, 4, 9, 10 i to właśnie tak było więc jak można było takie kartki wydrukować na których źle pisze do tego zdjęcia robili tylko w 9, 10 a nigdzie to nie pisało dobrze że ludzie między sobą gadali o tym. Ja KK miałem ale przyjechałem 1,5h przed meczem z kumplami bo oni nie mieli i wtedy to jeszcze jakoś szło ale im bliżej do meczu ludzi było dużo więcej i jestem ciekawy ilu zrezygnowało pod stadionem.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no ja ino kaj jest te wejśćie od bojowników, bo na tym planie na stronie nie ma http://www.ruchchorzow.com.pl/cms/File/ ... _cicha.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
maila pisałem do czterech osób i nic nie dostałem
informacja była do dupy i taka jest prawda
oczywiście, że wina kibiców też jest duża, ale dezinformacja ze strony klubu niestety też
jo powiem tak, że już w kolejce nei kerzy godali, że to pierdzielą następnym razem kupią się na prosto i tam wlezą, a potem przejdą na 10 bo to nie ma sensu, choć wiadomo, że nikt z nos nie wiedzioł jak to wyglądało tam. Piszę o samym wejściu nie jakimkolwiek wyrabianiu KK czy karnetów.
Od strony Dąbrowskiego działała ino jedna bramka z całych dwóch jakie tam są, a ludzi było o wiele mniej niż zwykle. Byłech o standardowej porze ok 35-40 minut przed meczem i powiem szczerze w zeszłym sezonie czy na pucharach teraz przy liczbie na stadionie spokojnie o połowę większej nie stałem nigdy dłużej niż 2-3 minuty. Teraz ino 10 razy dłużej.
Od bojowników też tak było, że działała co któraś bramka?? czy wszystkie??
maila pisałem do czterech osób i nic nie dostałem
informacja była do dupy i taka jest prawda
oczywiście, że wina kibiców też jest duża, ale dezinformacja ze strony klubu niestety też
jo powiem tak, że już w kolejce nei kerzy godali, że to pierdzielą następnym razem kupią się na prosto i tam wlezą, a potem przejdą na 10 bo to nie ma sensu, choć wiadomo, że nikt z nos nie wiedzioł jak to wyglądało tam. Piszę o samym wejściu nie jakimkolwiek wyrabianiu KK czy karnetów.
Od strony Dąbrowskiego działała ino jedna bramka z całych dwóch jakie tam są, a ludzi było o wiele mniej niż zwykle. Byłech o standardowej porze ok 35-40 minut przed meczem i powiem szczerze w zeszłym sezonie czy na pucharach teraz przy liczbie na stadionie spokojnie o połowę większej nie stałem nigdy dłużej niż 2-3 minuty. Teraz ino 10 razy dłużej.
Od bojowników też tak było, że działała co któraś bramka?? czy wszystkie??
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
ja wchodziłem na sektor nr 6 to działała bramka z dwóch stron, także wejście na stadion zajęło mi gdzieś z 20sek 

- Kotlet
- Kontakt:
Jak idziesz od dworca to pierwsze wejscie od lewej strony jest na sektoir 9 i 10, podobno nie było wogóle kolejki.heli pisze:no ja ino kaj jest te wejśćie od bojowników, bo na tym planie na stronie nie ma http://www.ruchchorzow.com.pl/cms/File/ ... _cicha.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zgadza się. Wejście za***iście sprawne dla posiadaczy karnetów!!Kotlet pisze:Jak idziesz od dworca to pierwsze wejscie od lewej strony jest na sektoir 9 i 10, podobno nie było wogóle kolejki.heli pisze:no ja ino kaj jest te wejśćie od bojowników, bo na tym planie na stronie nie ma http://www.ruchchorzow.com.pl/cms/File/ ... _cicha.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

takie tam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to za***iście że odstołech swoje i o tym wiedziołech szczególnie, że i tak ida od strony dworca i od Bojowników mom bliżej
, no, ale nic zoboczymy za miesiąc

-
- Kontakt:
wina jest po obu stronach
teraz nic ino wyrobiac karty na nastepny mecz - nastepny mecz z Legia ...
teraz nic ino wyrobiac karty na nastepny mecz - nastepny mecz z Legia ...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo mioł doładowane na 10sektor a wloz zech przez bramka na sektory 4-5 czy 5-6 i nie było problemu. Pytolch sie w klubie to mi pedzieli ze nie mo znaczenia przez jako bramka wlaża
-
- Kontakt:
Tylko szkoda że wszystkie terminale płatnicze były uszkodzone,trzeba było się przejść na Wolkę do bankomatu 

-
- Kontakt:
lepi pozno niz wcale...Sprzedaż Kart Kibica w niebieskich miastach!
W związku z tym, że sprzedaż Kart Kibica cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem, postanowiliśmy kibicom pomóc.
Wkrótce pracownicy naszego klubu będą gościć w „niebieskich" miastach - w miejscach spotkań naszych Fan Klubów - wraz ze sprzętem wyrabiającym Karty Kibica.
Wyrobienie Kart Kibica bliżej miejsca zamieszkania zaoszczędzi czas i koszty dojazdu oraz pogodzi poświęcony czas na ich wyrobienie z pracą zawodową.
Dla zainteresowanych dodamy, że chęć wyrobienia Kart Kibica w swoich miastach wyraziły już dwa Fan Kluby.
Serdecznie zapraszamy wszystkie zainteresowane Fan Kluby do wysyłania zgłoszeń w celu wyrabiania Kart Kibica w „niebieskich” miastach.
Wkrótce na naszej stronie przekażemy więcej informacji.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kuźwa i teraz mógłbych powiedzieć, że pisołech o tym pół tora miesięcy temu i zostołech zjechany, jak to wielkim problemem miało być niby to, że po za siedziba firmy kupując można zwrócić do 10 dni towar bez podania przy czyny, ciekawe, gdzie teraz ci specjaliści, zaroz wyszukom i się zacytuja
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... 31#p508531" onclick="window.open(this.href);return false;
W sumie nic nie chca za wykorzystanie mojego pomysłu ino mom nadzieja, że następnym razem szybciej będą realizowane dobre pomysły, a nie dopiero jak ktoś zobaczy że kart poszło o wiele mniej niż powinno.
tu cała dyskusja:heli 03.07.10 działania marketingowe pisze:Zastanawiam się czy w imię pozyskiwania klientów, nie warto by było zorganizować wspólnie z fc jakichś spotkań na którym szłoby wyrabiać karta kibica i kupować karnet w danym mieście. Fc powinno się zgłosić i odpowiednio rozleklamować to, a osoby z klubu powinni zapewnić transport sprzętu do wyrabiania (rozumia, że to raczej jest jakoś przystawka jak drukarka do kompa) i poświęciliby czas coby to wyrabiać, ewentualnie jakby nie dało raczej inaczej wspólnie z fc pokryli by ewentualnie koszt wynajęcia jakiejś sali, ale nie chce mi się wierzyć, że fc w swoim mieście nie dało by rade zorganizować jakiejś knajpki za darmo w imię reklamy.
Objazdowe wyrabianie kart kibiców oraz karnetów.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... 31#p508531" onclick="window.open(this.href);return false;
W sumie nic nie chca za wykorzystanie mojego pomysłu ino mom nadzieja, że następnym razem szybciej będą realizowane dobre pomysły, a nie dopiero jak ktoś zobaczy że kart poszło o wiele mniej niż powinno.
-
- Kontakt:
Wiysz heli kapli sie ciuliki, ze malo sprzedali KK to teraz wielce bydom zadupiac po FC. Loni zawsze som mondre po szkodzie. Ale co My mogymy na to poradzic. Cza to naglosnic w swoich miastach, zeby tych kart poszlo jak najwiyncy.
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
OSOBY, KTÓRE ZAKUPIĄ KARNETY DO 30 WRZEŚNIA WEZMĄ UDZIAŁ W LOSOWANIU ATRAKCYJNYCH NAGRÓD!!!
Nagrodą główną jest telewizor HD firmy LG oraz odtwarzacz DVD firmy LG. Fundatorem nagród jest firma „BILANS Sp. z o.o” z siedzibą w Chorzowie. Ponadto do wygrania będą; oryginalna nowa koszulka Ruchu z autografami piłkarzy, piłka nożna z autografami piłkarzy oraz dziesięć nagród niespodzianek! Dlatego już teraz warto przyjść do klubu i zakupić KARNET!
Panie Wiesławie dzięki
Nagrodą główną jest telewizor HD firmy LG oraz odtwarzacz DVD firmy LG. Fundatorem nagród jest firma „BILANS Sp. z o.o” z siedzibą w Chorzowie. Ponadto do wygrania będą; oryginalna nowa koszulka Ruchu z autografami piłkarzy, piłka nożna z autografami piłkarzy oraz dziesięć nagród niespodzianek! Dlatego już teraz warto przyjść do klubu i zakupić KARNET!
Panie Wiesławie dzięki

- Kontakt:
Prawda jest taka, że nie byłoby cyrków, jakby od początku się wszyscy zainteresowali tymi Kartami Kibica. Mieliśmy 3 mecze u siebie w el. LE, na każdym było po te minimum 8000 ludzi, więc każdy musiał kupić sobie ten bilet. KAŻDY musiał widzieć te urządzonka, musiał widzieć, że trzeba takie coś jak Karte Kibica kupić i mógł to zrobić przez bity miesiąc! Ja przed meczem z Karagandą wziąłem te 15 złociszy, wypisanie formularza z wyrobieniem KK i kupnem biletu zajęło ok. 3 minut! A teraz ludzie narzekają, bo przyszli o 19:00 jeszcze bez KK i nie wleźli na stadion. Śmieszne to, a zarazem smutne. Wiem, że nie powinniśmy się interesować innymi i patrzeć na siebie, ale tylko my z Polonią mieliśmy problemy w tej kwestii (wiem, że nie wszystkie kluby wprowadzały KK w tym sezonie, ale sporo). Teraz do meczu z Legią 4 tygodnie, jak nie będzie 8 koła to po prostu brak słów...
- forrest
- Kontakt: