Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
malyZarzecze

#316 Post autor: malyZarzecze » 30 sie 2006, o 23:10

ty koleś " ;] " no ku*** pomyśl dlaczego śpiewalismy na legie no pomyśl?? bo macie z nimi zgode?? a na RTS śpiewamy bo MY mamy z nim zgode rozumiesz czy jeszcze nie;/??

cototorca?

#317 Post autor: cototorca? » 30 sie 2006, o 23:13

hehe i wytlumacz cos gorolowi :lol: :lol:

baxsio
Kontakt:

#318 Post autor: baxsio » 30 sie 2006, o 23:15

Jedne co mi nie daje spokojnie isc spac to to ze my musieli przegrac i przerwac pasja z takimi burakami z sosnofca.Jak jo tek k...y nie nawidza! lepij bych przezyl przegrano z polonia b. nizli z tymi gorolami. K...a jak jo nienawidza tyj czerwonyj choloty z zaglymbia.
Pozdro dla NIEBIESKICH
ps. Gorlom z sosnofca godom stanowcze RAUS.
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#319 Post autor: fRyta » 30 sie 2006, o 23:15

Mam pytanie, kto mi powie: Co Misiura chcial zrobic w 5 minucie meczu ???

Bał sie strzelic czy jak ?? :roll:
Gdyby strzelil mysle ze mecz potoczylby sie zzupelnie inaczej.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

domin11hks
Kontakt:

#320 Post autor: domin11hks » 30 sie 2006, o 23:17

Misiura w tym wypadku był pragnieniem :P

;]

#321 Post autor: ;] » 30 sie 2006, o 23:22

malyZarzecze pisze:ty koleś " ;] " no ku*** pomyśl dlaczego śpiewalismy na legie no pomyśl?? bo macie z nimi zgode?? a na RTS śpiewamy bo MY mamy z nim zgode rozumiesz czy jeszcze nie;/??
Oj chyba ty musisz pomyśleć. Kolego a czy jak gracie z PB to bluzgacie na Odre O., jak z Cracovią to na Lecha, jak z ŁKS to na Tychy? Pomyśl ty troszkę, bo to nie jest normalne, słyszałeś żebyśmy bluzgali na RTS? Ja jeszcze nie byłem na stadionie a już słyszałem bluzgi na Legię. Rozumiem raz, dwa, ale nie k***a częsciej niż swoje piosenki. No i ogólnie podczas wizyty u was najgłośniej wam wychodziło właśnie jebanie Legii, ch**, że Legia nie grała wtedy na cichej a w sektorze gości była garstka osób z Wawy. Wiesz, śmieszne to.

domin11hks
Kontakt:

#322 Post autor: domin11hks » 30 sie 2006, o 23:26

;] ty masz swoje forum to mykaj tam a tutaj nikomu dupy nie zawracaj, spiewamy co chcemy i ile chcemy a ze ciebie sie to nie podoba to nam to koło chooja lata

slavo
Kontakt:

#323 Post autor: slavo » 30 sie 2006, o 23:27

Pach pisze: "...Może wtedy nie byłem na tyle dobry, aby walczyć o tą pierwszą ligę. Poszedłem w odstawkę, a teraz spłacam im dług za wyszkolenie...."
Powiem ci jedno Pach - dług spłacony ! Na Cichą nie wracaj !!! Nigdy już nie wracaj !!! Odradzam szczerze !!!

GOROL z CENTRALNEJ

#324 Post autor: GOROL z CENTRALNEJ » 30 sie 2006, o 23:31

steRyd napisał:
Panowie Jutro Wielka Próba Musi Byc nas Maxxymalnie jak to mozliwe
800 Biletów <== Haha Kpina I tak wejda wszyscy pozdRo

GOROLE RAUS, GOROLE WON,GOROLE WYPIER***** STAD !!

JA MAM JEDNO PYTANIE DO WAS, BO CZEGOŚ TU NIE ROZUMIEM CZYM SIĘ RÓŻNI GOROL Z SOSNOWCA OD TEGO Z ŁODZI I OD TEGO Z WARSZAWY?
BO NIENAWIDZCIE NAS PORÓWNI CYTUJE "GOROLE WYPIER***** STAD " CHYBA ŻE GOROLE RTS TO INNI GOROLE I NIE ROBIĄ SOBIE NIC TEGO TYPU OKRZYKÓW -JAKOŚ IM TO CHYBA TŁUMACZYCIE - NIE JEST TO ŻADNA ALUZJA TYLKO PYTANIE NIE ODBIERAJCIE TEGO W ZŁYCH KATEGORIACH
PROSZE O RZETELNĄ ODPOWIEDŹ

;]

#325 Post autor: ;] » 30 sie 2006, o 23:34

Podoba, nie podoba. Bardziej bawi, nawet obecni na meczu Warszawiacy się z tego śmieją. Jak mieliście zawsze remonty jakieś podczas meczów z Legią i wiadomo było, że nie ma nikogo od nich na waszym stadionie to na wejście piłkarzy były bluzgi na (L). Coś was boli ta Legia, ale trudno nie mój problem, nie moja sprawa.
A co do tego forum to w adresie jest pl, więc "Hanysy raus..." ;]]], z tą swoją przyśpiewką też dojebaliście, ogólnie śmichu z was dzisiaj co niemiara. Aha pozdrówcie kolegę z flagą Niemiec, udany jest ;]

domin11hks
Kontakt:

#326 Post autor: domin11hks » 30 sie 2006, o 23:36

GOROL z CENTRALNEJ a powiedz mi czy musimy wszystkich Goroli nienawidzic ??
A pozatym kazdy mieszkaniec z poza Ślaska to Gorol, tylko ze nazwa Gorol nie jest obrazliwa sama w sobie :)

Pavlique
Kontakt:

#327 Post autor: Pavlique » 30 sie 2006, o 23:38

Powiem ci jedno Pach - dług spłacony ! Na Cichą nie wracaj !!! Nigdy już nie wracaj !!! Odradzam szczerze !!!
Coś mi sie zdo żeś boł gorącym zwolennikiem tego grajka... jo zreszwom tyż...
:wink:
Ale po takich słowach całkowicie sie s Tobom zgadzom.... niych sie synek zza Brynicy niy wychylo bo mo przewalone....
I na koneic tako refleksjo... otóż pewien Pan w moich oczach jednak bydzie wielki za to, że tego typu tekstów jak tyn borok Pach nigdy niy pocisnoł...
Ot tako mało różnica niby dwóch grajków....jednyn wychowanek a drugi z niybieskim sercem chociaz łod lwowioków i zdo mi sie że tyż niy nasz ....
Pozdr
Ostatnio zmieniony 30 sie 2006, o 23:42 przez Pavlique, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm a man who walks alone

Roson_Ruda_1
Kontakt:

#328 Post autor: Roson_Ruda_1 » 30 sie 2006, o 23:39

";]" pozdrów synka od wos który przed meczem stracił szal a potem godoł żebyśmy mu go oddali a jak nie to dzwoni po psy
:lol:
wszystko dobre ino wynik zły :? no i gra :wink:
Ostatnio zmieniony 30 sie 2006, o 23:40 przez Roson_Ruda_1, łącznie zmieniany 2 razy.
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!

Elmer
Kontakt:

#329 Post autor: Elmer » 30 sie 2006, o 23:39

a "śmichu" to po jakiemu jaśku jest, bo na pewno nie po polsku?

Co do Pahca to już go nie lubie chociaż kiedyś chciałem żeby grał w Ruchu. Przy pierwszym golu pierwszy poleciał do Folca,a przy swojej bramce widac było jak się cieszył. Gdyby miał w sercu Ruch to by zrobił jak kiedyś Batistuta stzrelając w barwach Romy gola Fiorentinie. Ale Pach to nie Batigol
Ostatnio zmieniony 30 sie 2006, o 23:41 przez Elmer, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

19MK20

#330 Post autor: 19MK20 » 30 sie 2006, o 23:40

Według mnie nie był to udany wyjazd. Zły wynik i fatalna pogoda... :? Niebiescy zaczeli grać od 70 minuty, chyba trochę za późno się obudzili.Depta niezły KOZAK :lol: Rozwalił mie koleś który mu krzyknoł coś w stylu ,, Depta zadzwoniłeś po fakty..." a on na to ,,oczywiscie" a nasz pado ,, No to wporządku " 8)

ODPOWIEDZ