Pytania do rzecznika prasowego
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ŻoRski
- Kontakt:
191. Panie Rzeczniku. Dostaliśmy za pośrednictwem zaprzyjaźnionych kibiców Atletico Madryt informację, że Zarząd Atletico Madryt wstępnie wyraził zainteresowanie przyjazdem na obchody 90-lecia Ruchu Chorzów, jednak oficjalne pismo Ruchu Chorzów zaginęło więc Atletico prosi o: trzeba opisac dokladnie historie,cale 90 lecie i poparcie jakie ma Atletico wsrod fanow w chorzowie i na slasku, niech to bedzie po polsku angielsku i hiszpansku, historię przyjaźni kibiców Ruchu Chorzów i Atletico Madryt. Prosze o ustosunkowanie się do tej kwestii, czy Ruch Chorzów nadal jest zainteresowany zacieśnieniem relacji pomiędzy klubami?
ŻORY&PABIANICE&MADRYT
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ŻoRski, obawiom sie że takie pismo bydzie niewykonalne skoro tamte było pisane ze 2 abo 3 miechy a tu taki poziom skomplikownia i wymagania chyba raczyj ponad siły działaczy a i czasu coroz mniej takze o sprawie z Atletico mogymy zapomnieć , ale obych sie pozytywnie zaskoczył.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Mamy zmodyfikowaną stronę, kilka dni już wisi pod tą postacią w sieci, mam kilka pytań:
193. Czy strona oficjalna musi walić tak po oczach tyloma banerami i butonami flaszowymi? Tu reklamuj się, tu karnety, tu stwórzmy historię. Oczopląsu można dostać.
194. Czy nie można na oficjalnej wyeliminować błędów, które rzucają się w oczy?W belce nad następnym meczem i nad aktualnościami się jakieś dziwne znaczki pojawiły
195. Czy w odliczaniu do następnego meczu nie można wpisać godziny meczu z Arką? Trochę śmiesznie to wygląda 00:00
196. Czy nie można wywiadów na stronie zamieszczać tak, aby były trochę czytelniejsze?
Np. to: http://ruchchorzow.com.pl/?page=article ... egory=news trochę źle się to czyta.
197. Wiem, że może to jest w jakiś dokumentach giełdowych itp., ale zadam pytanie: Jakie są cele Zarządu Ruchu Chorzów SA na rok 2010? (sportowe, finansowe, organizacyjne)
193. Czy strona oficjalna musi walić tak po oczach tyloma banerami i butonami flaszowymi? Tu reklamuj się, tu karnety, tu stwórzmy historię. Oczopląsu można dostać.
194. Czy nie można na oficjalnej wyeliminować błędów, które rzucają się w oczy?W belce nad następnym meczem i nad aktualnościami się jakieś dziwne znaczki pojawiły

195. Czy w odliczaniu do następnego meczu nie można wpisać godziny meczu z Arką? Trochę śmiesznie to wygląda 00:00
196. Czy nie można wywiadów na stronie zamieszczać tak, aby były trochę czytelniejsze?
Np. to: http://ruchchorzow.com.pl/?page=article ... egory=news trochę źle się to czyta.
197. Wiem, że może to jest w jakiś dokumentach giełdowych itp., ale zadam pytanie: Jakie są cele Zarządu Ruchu Chorzów SA na rok 2010? (sportowe, finansowe, organizacyjne)
-
- Kontakt:
198. Wiem,że to pytanie może już stać się nudne,ale jednak zaryzykuje i zadam je.
Co się dzieje i jak przebiegają rozmowy z TAURONem ? (Oczywiście na pewno szczegółów Pan mi/Nam nie poda) ale czy to,że tak długo nie ma informacji o jakichkolwiek efektach rozmów może być dla Nas kibiców sygnałem do niepokoju,czy raczej ma to być sygnał uspokajający ? i czy to,że TAURON zniknął z Oficjalnej strony ma związek z rozmowami na temat przedłużenia kontraktu,czy po prostu wygasła poprzednia umowa ?
Zadałem kilka pytań w jednym,ale temat jest ten sam więc pomyślałem,że nie warto było numerować ich osobno.
Co się dzieje i jak przebiegają rozmowy z TAURONem ? (Oczywiście na pewno szczegółów Pan mi/Nam nie poda) ale czy to,że tak długo nie ma informacji o jakichkolwiek efektach rozmów może być dla Nas kibiców sygnałem do niepokoju,czy raczej ma to być sygnał uspokajający ? i czy to,że TAURON zniknął z Oficjalnej strony ma związek z rozmowami na temat przedłużenia kontraktu,czy po prostu wygasła poprzednia umowa ?
Zadałem kilka pytań w jednym,ale temat jest ten sam więc pomyślałem,że nie warto było numerować ich osobno.

-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
201.Czy klub traktuje kibiców jako partnera czy tylko jako ludzi wpłacających pieniądze do kasy klubu?
Chodzi o rzetelne informacje w prasie i na stronie internetowej.(odpowiedz znam bo co innego może Pan odpowiedzieć .Pytanie zadaję tylko dlatego ,żeby zarząd zdał sobie sprawę z tego ,że my widzimy co się dzieje a robi nam się wodę z mózgu a cierpliwość i wyrozumiałość ludzi ma swoje granice.)
Chodzi o rzetelne informacje w prasie i na stronie internetowej.(odpowiedz znam bo co innego może Pan odpowiedzieć .Pytanie zadaję tylko dlatego ,żeby zarząd zdał sobie sprawę z tego ,że my widzimy co się dzieje a robi nam się wodę z mózgu a cierpliwość i wyrozumiałość ludzi ma swoje granice.)
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
204.Czy i w jakim stopniu kibic Ruchu Chorzów może mieć wgląd w sprawozdanie finansowe klubu? Na Ile przeciętny kibic Ruchu może wiedzieć co dzieje się z pieniędzmi jakie wpływają i wypływają z naszego klubu.Ostatnimi laty mówiło się wiele ,że klub miał stać się firmą przejrzystą.Jednak my dowiadujemy się o wszystkim z prasy.Nie wiemy czy wiadomości są wiarygodne. Jesli są to stawia to klub w bardzo niekorzystnym świetle .Jeśli nie są czemu klub nie robi nic by bronić swojego dobrego imienia? A może w klubie władzom na dobrym imieniu nie zależy?