CZWARTEK: SPOTKANIE Z M. KLIMKIEM W SPRAWIE STADIONU !

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gizm
Kontakt:

#301 Post autor: gizm » 20 sty 2007, o 20:37

aju pisze:
jak czytom to kazdy wie jak kasa z unii wyciągnąc na sport ino nie kopel
taki wodzislaw nie jest chyba bogatszy od chorzowa
panie kopel i ta calo rada ...DO ROBOTY!!!
oni przeca juz calo kasse ze Uni na Slonski wydali to niyma co sie dziwic ze ich teroz nawet na list niy stac :wink:

aju
Kontakt:

#302 Post autor: aju » 22 sty 2007, o 10:36

ten ich slaski jest tylko wymówka zeby nie dac na RUCH.
na spotkaniu Kopel godol ze zrobi 2 rzeczy i nie stanowi to problemu
1 :x nowa silownia do grajków
2 wymiana murawy
czy cos zostalo zrobione w tym kierunku???
smiem watpic
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#303 Post autor: jajo » 24 sty 2007, o 15:00

aju pisze:ten ich slaski jest tylko wymówka zeby nie dac na Ruch.
na spotkaniu Kopel godol ze zrobi 2 rzeczy i nie stanowi to problemu
1 :x nowa silownia do grajków
2 wymiana murawy
czy cos zostalo zrobione w tym kierunku???
smiem watpic
1. "Na razie Ruch będzie się przygotowywał na własnych obiektach, które już wkrótce mają się wzbogacić o nową siłownię. Ta ma powstać w starym hangarze przy boisku treningowym." - GW
2. nowa murawa jest w budzecie i ma byc wykonana po zakonczeniu rundy wiosennej
Osobiscie nie odpowiada mi takie zalatwienie sprawy (zwykła murawa), ale o niedotrzymanie słowa atakowac nie mozna
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#304 Post autor: gerhat » 24 sty 2007, o 15:06

jajo pisze: 2. nowa murawa jest w budzecie i ma byc wykonana po zakonczeniu rundy wiosennej
Osobiscie nie odpowiada mi takie zalatwienie sprawy (zwykła murawa), ale o niedotrzymanie słowa atakowac nie mozna
dobrze że nie zrobią jej teraz bo jak bozia do i awansujemy do OE, to latem będzie mozna jeszcze roz nacisnąć na miasto żeby to była podgrzewano, a gdyby teraz wydali kasę na płyta bez podgrzewania to drugi roz w ciągu pół roku napewno już by nie dali.

Po meczu dającym awans do OE na który przybedzie min. 20 tys widzów, cały ten tłum powinien pójść pod UM i głośno postawic to czego chcemy.

arcio
Kontakt:

#305 Post autor: arcio » 24 sty 2007, o 15:39

a ja myslałem że ta nowa murawa ma nam pomoc w awansie
nigdy nie jest za późno

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#306 Post autor: gerhat » 24 sty 2007, o 15:58

arcio pisze:a ja myslałem że ta nowa murawa ma nam pomoc w awansie
gdyby tak było że super murawa pomaga gospodarzom to jako goscie nie wygralibysmy w Krakowie,
nowa murawa pomaga obydwu druzynom i trudno wyrokować że pomgłaby tylko nam, a nie naszym przeciwnikom,
prędzej zaryzykowałbym twierdzenie ze krzywe boisko pomaga tym co je dobrze znają, a równa pyta drużynom bardziej zaawansoanym technicznie i przyczynia się do lepszego widowiska a nie faworyzuje raczej żadnej z drużyn

Chudy Różanka
Kontakt:

#307 Post autor: Chudy Różanka » 24 sty 2007, o 16:25

gerhat pisze:
gdyby tak było że super murawa pomaga gospodarzom to jako goscie nie wygralibysmy w Krakowie,
nowa murawa pomaga obydwu druzynom i trudno wyrokować że pomgłaby tylko nam, a nie naszym przeciwnikom,
prędzej zaryzykowałbym twierdzenie ze krzywe boisko pomaga tym co je dobrze znają, a równa pyta drużynom bardziej zaawansoanym technicznie i przyczynia się do lepszego widowiska a nie faworyzuje raczej żadnej z drużyn
Czyli urząd miasta źle robi że nam wymienia murawe bo chopcy lepjej grają na ścioranym :lol: ta siłownia tez źle ze im robiom, kazdy wie ze na sucho to mozna sie tylko odciski zrobic ino bedzie siłka i zaczną sie broblemy z kontrolami dopingowymi. Juz nie mowie jak źle że jeszcze na list nie odpisali, pewno jeszcze zamiast ładnie odpisac to dzwonili albo panu Klimkowi w oczy powiedzieli ze nie mają pieniedzy, to som chahary ten urząd miasta ino ten Śląski robią, im sie wydaje ze my puchar zdobedziemy i do UEFA pojdziemy czy co? :D

arcio
Kontakt:

#308 Post autor: arcio » 24 sty 2007, o 18:01

gerhat pisze:
ja słowa trenera odczytałem tak że on chce mieć takie warunki jak na Wiśle żeby łatwiej się nam grało
wszyscy wiemy, no może nie wszyscy ale większość wie ;) , że Ruch obecnie gra techniczną, kombinacyjną piłkę
do takiej gry potrzebna jest płyta jak stół to wtedy nie bedzie problemów jak na np Kmicie
nie mając super murawy eliminujemy jeden z naszych mocnych punktów, dajemy przeciwnikowi szanse ze coś się źle odbije i coś przypadkowego wpadnie

mając równą murawę możemy zyskać, nie mając dobrej murawy szanse się wyrównują
takie jest moje zdanie
nigdy nie jest za późno

aju
Kontakt:

#309 Post autor: aju » 24 sty 2007, o 18:18

arcio mo racja murawa moze nam tylko pomoc, wiec sie dziwie dlaczego do realizacji ma dojsc dopiero po awansie
na zabolach sie zrobili podgrzewana wiec wymiana murawy powinna nastapic jak najwczesniej. patrzac na aure chyba juz za pozno ....
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#310 Post autor: L_M » 24 sty 2007, o 18:40

Kolejne spotkanie reprezentatywnej grupy kibiców z władzami SSA Ruch Chorzów odbędzie się w czwartek, 1 lutego 2007 roku o godzinie 17:00 w sali konferencyjnej. Poza sympatykami i działaczami klubu weźmie w nim udział Prezydent Chorzowa, Marek Kopel. Poprzednie tego typu zebranie zostało zorganizowane 6 grudnia ubiegłego roku, a jego efektem było między innymi wystosowanie oficjalnego listu intencyjnego w sprawie sposobów zbierania funduszy na budowę nowego stadionu dla chorzowskiego Ruchu. Przypomnijmy , że sama inicjatywa wyszła od kibiców, którzy swoim pomysłem podzielili się z Mariuszem Klimkiem, głównym udziałowcem "niebieskich".

Przypominamy treść listu wysłanego do Prezydenta Marka Kopla

"Istnieje możliwość rozwiania wszelkich możliwych wątpliwości, apelujemy zatem do Was – kibiców, abyście spotkali się wcześniej w większym gronie, ustalili dokładną listę tematów, rozważyli wszystkie zagadnienia, jakie z Waszej strony wymagają poruszenia, tak aby Wasi reprezentanci byli przygotowani do rozmów zarówno z Prezydentem, jak i władzami SSA." - apelują przedstawiciele SSA Ruch Chorzów.
http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=3244

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#311 Post autor: gerhat » 25 sty 2007, o 08:31

napisałem że lepiej że remont bedzie latem albowiem podgrzewana i równa płyta jest lepsza od tylko równej, a jak teraz zrobią tylko wyrównanie, które zapewne kosztuje kilkaset tysięcy to napewno o podgrzewanej mozemy zapomnieć, a w przypadku awansu Ruch i jego kibice będzie miał więcej do powiedzenia w mieście niz teraz, dlatego widza wówczas szansa jeszcze raz upomnieć się o podgrzewano płyta, tym bardziej że Zabrze i Wodzisław już będa do tego czasu je mieć.

kolend

#312 Post autor: kolend » 25 sty 2007, o 09:11

gerhat pisze:napisałem że lepiej że remont bedzie latem albowiem podgrzewana i równa płyta jest lepsza od tylko równej, a jak teraz zrobią tylko wyrównanie, które zapewne kosztuje kilkaset tysięcy to napewno o podgrzewanej mozemy zapomnieć, a w przypadku awansu Ruch i jego kibice będzie miał więcej do powiedzenia w mieście niz teraz, dlatego widza wówczas szansa jeszcze raz upomnieć się o podgrzewano płyta, tym bardziej że Zabrze i Wodzisław już będa do tego czasu je mieć.
Gerhat masz duzo racji, jak miasto wylozy kilkaset tysiecy na murawe teraz, to potem ciezej ich bedzie przycisnac, majac nawet w reku argument awansu do 1 ligi. Ale z drugiej strony murawa przydalaby sie juz na ta runde

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#313 Post autor: gerhat » 25 sty 2007, o 11:08

oczywicie z punktu widzenia Marka Wleciałowskiego który ma za zadanie awansować to murawa powinna być teraz, ale z punktu widzenia długoletniego kibica mysli się trocha bardziej perspektywicznie.
Za 5, 10 lot z całym szacunkeim dla M.W. bo uwazom go za bardzo dobrego ternera, jego już w Ruchu nie bedzie, a jeżeli będzie to w innej roli (może za zdobycie pucharu uefa zostanie viceprezesem ;), natomaist jo jak żech chodził 20 lot tymu na tyn stadion tak i jak bozia do za 10 lot tyż byda.

Ponadto decyzja że remont będzie latem juz zapadła i nie gerhat ją wydoł ;)

lojo
Kontakt:

#314 Post autor: lojo » 29 sty 2007, o 21:28

Dzisiej (poniedziałek) miało być spotkanie było czy co bo nic nikt niepisze opowiadejcie hmm..
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

arcio
Kontakt:

#315 Post autor: arcio » 29 sty 2007, o 21:41

gerhat pisze:Ponadto decyzja że remont będzie latem juz zapadła i nie gerhat ją wydoł ;)
na pewno żeś w tyj decyzji maczoł paluchy! 8) :wink:
nigdy nie jest za późno

ODPOWIEDZ