Puchar Polski 2024/25
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2024/25
Legiunia gładko się rozprawiła z łks. Mimo wszystko nie chciałbym na nich trafić, bo pewnie majstra nie zrobią, ale będą celować w PP . Niech się spotkają z Jagą. A My Piast, Korona, czy Polonia.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie no, chyba trochę poleciałeś

Jaga, Legia, Pogoń - raczej nie mamy do nich startu. Być może jest nadzieja, żeby awansować ale o “ogranie” może być ciężko.
Plusem pucharu jest to, że to tylko jeden mecz i wynik zależy od dyspozycji tylko w tym jednym meczu.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Moze nie czepiajmy sie słòwek

Kontekst byl taki ,że Pogon chyba ma wielki niedosyt po zeszlorocznym finale i są bardzo sfokusowani aby teraz go zdobyć bo w lidze raczej o mistrza nie graja.Jaga i L sa zamieszane w puchary i beda pewnie rotować skladami i tu widze szanse dla nas przy odrobinie szczescia....
Z Ekstraklasy jak już to chyba bym chciał Korone
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na dzień dzisiejszy wydaje się że z Polonią u siebie, Puszczą i Koroną będziemy faworytem (a na pewno nie będziemy na straconej pozycji) - czyli 3 z 8 rozwiązań. Oby nam jedno z nich przypadło
- OSH
- Kontakt:
hehe co to sie stalo ze nawet na losowania patrza w PP? to chyba jedyne co sie dzis zobocza w tv.
Cos mi lazi po gowie ze wylosujemy Korona?
Cos mi lazi po gowie ze wylosujemy Korona?
- Rickenn10
- Kontakt:
Ja czuję w kościach powtórkę półfinału z legią po pamiętnym 1-0
A teraz trafimy Koronę albo Piasta.
Finał będzie albo z Jagą albo Pogonią. Oczywiście marzeniem jest znaleźć się tam ale ,,skoro Wisła mogła to my nie możemy'' ?

A teraz trafimy Koronę albo Piasta.
Finał będzie albo z Jagą albo Pogonią. Oczywiście marzeniem jest znaleźć się tam ale ,,skoro Wisła mogła to my nie możemy'' ?

- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W 100 % się zgadzam. Piast czy Korona nie mają na tyle jakości, żeby można było mieć strach przed meczem. Co innego Jaga czy Legia, choć tu dochodzi potrzeba rotowania składem w grze na 3 frontywest72 pisze: ↑5 gru 2024, o 23:54Moze nie czepiajmy sie słòwekWiadomo,że chodzi o "awans" .Jasne,że jakosciowo czysto piłkarsko nie mamy startu do Pogoni,Jagi czy cweLki.
Kontekst byl taki ,że Pogon chyba ma wielki niedosyt po zeszlorocznym finale i są bardzo sfokusowani aby teraz go zdobyć bo w lidze raczej o mistrza nie graja.Jaga i L sa zamieszane w puchary i beda pewnie rotować skladami i tu widze szanse dla nas przy odrobinie szczescia....
Z Ekstraklasy jak już to chyba bym chciał Korone
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
-
- Kontakt:
Widzę, że tu wszyscy odpływają, a za parę godzin dostaniemy Pogoń i kończymy na 1/4 
Chociaż przejechać się do Warszawy dla samego finału, już obojętnie od jego wyniku, to byłaby znowu namiastka czegoś wielkiego.

Chociaż przejechać się do Warszawy dla samego finału, już obojętnie od jego wyniku, to byłaby znowu namiastka czegoś wielkiego.
- Rickenn10
- Kontakt:
-
- Kontakt:
do trzech razy sztuka, tym razem na miękko w finale każdego pykniemy

-
- Kontakt:
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zeby zwyciestwo w PP dawalo faze grupowa to trzeba byc w "10" rankingu UEFA a na pewno wyzej. Polskiej pilce to nie grozi. Nasz realby poziom to 12-16 w UEFA
Co do PP. W pojedynczym meczu jestesmy w stanie ograc kazdego. Szczegolnie w Chorzowie.
Co do PP. W pojedynczym meczu jestesmy w stanie ograc kazdego. Szczegolnie w Chorzowie.
Ostatnio zmieniony 6 gru 2024, o 09:51 przez HullCityFC, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Na razie zrobiliśmy swoje. Mieliśmy furę szczęścia w losowaniach, trafialiśmy na trzecioligowców. Teraz na to szans nie ma, ale już raczej w żadnym meczu, może poza Polonią u siebie, nie będziemy.
Fajna przygoda, oby trwała jak najdłużej. Jakbym miał wybierać to wolę jednak awans.
Fajna przygoda, oby trwała jak najdłużej. Jakbym miał wybierać to wolę jednak awans.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
odwrotnie!tynbydziedobry pisze: ↑6 gru 2024, o 09:12do trzech razy sztuka, tym razem na miękko w finale każdego pykniemy![]()
finalow w Warszawie to my nie przegrywamy!
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W tej chwili (w sensie ekipa Szulczka) jestesmy mocniejsi niz na wiosne w Ekstraklasie. Jedynie Josema z tych co odeszli mialby miejsce w wyjsciowej jedenastce. No moze jeszcze Stepinski, ale on to akurat podobny poziom co Lukic.
Zamiast Szwocha i Venture wolicie Letniowskiego?
Za Wojtowicza czy Dadoka mamy Myszora i Mezhgraniego.
Konczkowski slabszy niz Stepinski tez nie jest.
A skoro wiosna nie odstawalismy to teraz tez zle nie bedzie. Szulczek tez glupi nie jest. Skoro on widzi szanse, to ra szansa jest.
Zamiast Szwocha i Venture wolicie Letniowskiego?
Za Wojtowicza czy Dadoka mamy Myszora i Mezhgraniego.
Konczkowski slabszy niz Stepinski tez nie jest.
A skoro wiosna nie odstawalismy to teraz tez zle nie bedzie. Szulczek tez glupi nie jest. Skoro on widzi szanse, to ra szansa jest.