DJ Cube - ocena pracy/pomysły/sugestie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

Re: DJ Cube - ocena pracy/pomysły/sugestie

#301 Post autor: _BiADACZ_ » 22 sie 2014, o 18:25

3 dni nazot na jego fb pojawiły sie bildy z Danzig - wiync moze kajs tam nad morzym przebywo aktualnie, jakis rewir czy cos ;]
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

eNeRKa
Kontakt:

#302 Post autor: eNeRKa » 22 sie 2014, o 18:28

to na pielgrzymki chodzi :D
ObrazekCube nie obraż sie :D
Obrazek

KubaSpiker
Kontakt:

#303 Post autor: KubaSpiker » 22 sie 2014, o 23:08

4 dni urlopu w Gdańsku ;) (zaluje ze ominął mnie wczorajszy mecz) Na Lechu bydzie 3 razy "tooor" ;) a wczoraj mecz prowadził Andrzej Sługocki z Piasta. Świetny spiker (nr 1 w Ekstraklasie w poprzednim sezonie) i naprawdę fajny człowiek prywatnie. Ja go poprosiłem by poprowadził ten mecz za mnie bo wiedziałem ze zrobi to profesjonalnie mimo ze jest Kibicem Piasta (za co bardzo mu dziękuje) ps. eNeRKa : 10/10!!! ;) Musze jakos sobie zagospodarować czas między meczami. ps2. Oglądanie Ligi Europy w busie, na telefonie jadąc przez zad*pia... BEZCENNE! ;) Niebieskie pozdrowienia dla WSZYSTKICH! Do zobaczenia w niedzielę. Kuba

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
www.progres-music.com

sylwana99
Kontakt:

#304 Post autor: sylwana99 » 29 sie 2014, o 11:04

Kuba_Progres pisze:4 dni urlopu w Gdańsku ;) (zaluje ze ominął mnie wczorajszy mecz) Na Lechu bydzie 3 razy "tooor" ;) a wczoraj mecz prowadził Andrzej Sługocki z Piasta. Świetny spiker (nr 1 w Ekstraklasie w poprzednim sezonie) i naprawdę fajny człowiek prywatnie. Ja go poprosiłem by poprowadził ten mecz za mnie bo wiedziałem ze zrobi to profesjonalnie mimo ze jest Kibicem Piasta (za co bardzo mu dziękuje) ps. eNeRKa : 10/10!!! ;) Musze jakos sobie zagospodarować czas między meczami. ps2. Oglądanie Ligi Europy w busie, na telefonie jadąc przez zad*pia... BEZCENNE! ;) Niebieskie pozdrowienia dla WSZYSTKICH! Do zobaczenia w niedzielę. Kuba

masz czego żałować, było świetnie

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#305 Post autor: milanos » 29 paź 2014, o 00:30

Kuba dlaczego w przerwie meczu nie ma już konkursu rzutów karnych?
Obrazek

KubaSpiker
Kontakt:

#306 Post autor: KubaSpiker » 29 paź 2014, o 08:56

Przerwe "wykupil" jeden ze sponsorow i mial jakos wypelnic ten czas (jak widac chyba nie wiele z tego wyszlo) ... Mnie tez brakuje tych elwrow. Dzieki nim robil sie fajny klimat w przerwie. Poruszalem juz ten temat w klubie kilka razy. Postaram sie jeszcze raz. Moze cos drgnie. Pozdrawiam
www.progres-music.com

Elmer
Kontakt:

#307 Post autor: Elmer » 29 paź 2014, o 09:40

Bardzo brakuje. Przy obecnych wynikach zespołu byłaby to jedyna szansa na trochę uśmiechu. Do tego konkursu nawet nagród nie trzeba. Chyba każdy był chciał strzelić elwra przy Cichej. To już jest nagrodą
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

marek79
Kontakt:

#308 Post autor: marek79 » 26 lis 2014, o 14:41

Najpierw to trzeba zapoznac sie z regulaminem pracy spikera bo byc moze pod grozba kary dla spikera i klubu jest obowiazek upominania kibicow.

KubaSpiker
Kontakt:

#309 Post autor: KubaSpiker » 26 lis 2014, o 18:44

Marek ma racje. W przypadku braku reakcji ze strony spikera są nakladane sankcje: ujemna ocena w protokole, kara pieniezna lub w najgorszym wypaku zawieszenie bądź odebranie licencji. Simonsays co do Twojej uwagi to przypuszczam ze wiem o co chodzi i masz racje moglem to inaczej ubrac w słowa. Emocje daly chyba troche znac o sobie przy permanentym 0:0 na boisku. Na 100% nastepnym razem bedzie to inaczej sformułowane. Tak więc słuszna uwaga. Co do samego faktu : musialem zareagowac ale tresc komunikatu rzeczywiscie powinna byc inna. Pozdrawiam :)

www.progres-music.com

Elmer
Kontakt:

#310 Post autor: Elmer » 26 lis 2014, o 20:23

Kuba, już było poruszane, ale napiszę raz jeszcze: nie da się w przerwie wrócić do karnych? Przecież każdy chciałby strzelić elwra przy Cichej, nawet bez nagrody. Jak sponsor się wypiął to jego problem. 5 minut go nie zbawi, skoro nic nie chce robić ani dawać.

Zróbcie z Adlerkiem Turbokozaka :]
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#311 Post autor: Mirek » 26 lis 2014, o 21:44

zawsze Kuba możesz podać tekst o źle zaparkowanym aucie, najlepiej swoim :P

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#312 Post autor: milanos » 27 lis 2014, o 01:54

Kuba co z konkursem rzutów karnych w przerwie? ;)
Obrazek

KubaSpiker
Kontakt:

#313 Post autor: KubaSpiker » 28 lis 2014, o 15:50

Załatwione! Od meczu z Podbeskidziem wracają elwry. W nieco innej formie. Szczegóły podam w poniedzialek;) PYRSK!

www.progres-music.com

MaRko22
Kontakt:

#314 Post autor: MaRko22 » 29 lis 2014, o 13:31

Kuba_Progres pisze:Załatwione! Od meczu z Podbeskidziem wracają elwry. W nieco innej formie. Szczegóły podam w poniedzialek;) PYRSK!

Bardzo dobrze. Nie wszyscy w czasie przerwy idą coś zjeść czy zapalić, także pozytywna inicjatywa :super:
Obrazek

KubaSpiker
Kontakt:

#315 Post autor: KubaSpiker » 29 gru 2014, o 18:24

Witam. Przede wszystkim zycze wszystkiego Niebieskiego po świętach , szampańskiego Sylwestra i wszystkiego dobrego w nowym roku! :) A teraz chciałbym odpowiedzieć na dość często zadawane mi pytanie: W jaki sposób wybierana jest Ekipa do strzelania karnych w przerwie. Wygląda to tak: Kiedyś wybierał ludzi Blue Support z trybun w trakcie meczu, a teraz przed meczami są organizowane konkursy na FB klubowym i zwycięzcy biorą udział w konkursie karnych. Ja schodząc na dół w przerwie mam już zebranych ludzi. Tak więc nie mam wpływu na to kto strzela karne. Pozdrawiam :)

www.progres-music.com

ODPOWIEDZ