Pytania do rzecznika prasowego

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
INIM
Kontakt:

#301 Post autor: INIM » 19 sty 2010, o 16:44

178. Dotyczy 166. Zapytałem DO KIEDY Scherfchen ma ważny kontrakt z Ruchem.

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#302 Post autor: ObeRschlesien » 20 sty 2010, o 09:44

179. Klub Ekstraklasy na skraju bankructwa http://sport.onet.pl/74318,1248685,2114 ... omosc.html oco chodzi z tym co tam jest napisane stek bzdur czy 99 % prowda ? a jesli bzdur to idzie jakos na to zareagowac ? czy pozwolimy sie dalej oczerniac takim gazetom typu fakt czy przeglad sportowy zeby onas pisali co kiedy jak im sie podoba . z góry dziekuje za odpowiedz.
Obrazek

maRcypan
Kontakt:

#303 Post autor: maRcypan » 21 sty 2010, o 00:36

180. Czas wprowadzic jakies zmiany jesli chodzi o naszego speakera bo juz te jedyne hasło przez niego "flegmatycznie wybąkane" ( Wielka Wielka Wielka...) jest przejedzone. Nadchodzi 90lecie klubu, czas odswiezyc i wkoncu nauczyc sie naszego hymnu, czy nie moze speaker przed zagraniem hymnu poprosic o powstanie kibicow i odspiewanie jak naglosniej jego slow ?? Czy nie moze mobilizowac kibiców ( np. po golu straconym, albo w trakcie szpilu kiedy widac ze doping nie idzie) ?? Czy nie moze zmienic repertuaru np. na piosenke "Nasze zycie..." . Nie mogemy durs stac w miejscu, cza stworzyc spektakl i rozruszac ludzi. Wogole niech ten gosc wklada trocha Niebieskiego serca w to ...
RUCH

gucio77
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#304 Post autor: gucio77 » 24 sty 2010, o 12:01

181 Chciołech spytać jak wyglondo sprawa tego Pucharu projektów stadionów bo 5 projektów miało wlyź do Finału i miało to być ogłoszone do 18-stego stycznia.(chyba) Wyczytołech na forum że wszystko jest już z ich strony pochytane ino czekajom na zielone światło partnera z Ruchu Chorzów bo daliście im znać że mocie problymy organizacyjne :rotfl: i ogłoszynie finałowyj 5-tki sie trocha wydłuży, a w skład jury z Ruchu podobno włażom- Pan, Mirek Mosór i jeszcze ftoś. Bez to chca wiedzieć kiedy bydzie ogłoszynie wyników tego Pucharu
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."

Pavlique
Kontakt:

#305 Post autor: Pavlique » 24 sty 2010, o 12:59

182. Bardzo proszę o wyjaśnienie kwestii koszulek meczowych z Lotto. Bo z rozmowy z ludźmi od marketingu wynika że ich raczej już nie będzie w sprzedaży bo firma Lotto już ich do klubu nie dostarcza i klub nie wie dlaczego. :zdziwko: Ponoć firma Lotto ma dostarczać koszulki tylko dla piłkarzy? Bardzo prosze o wyjaśnienie tej sprawy
I'm a man who walks alone

RudaSlaska7
Kontakt:

#306 Post autor: RudaSlaska7 » 24 sty 2010, o 13:55

183. Czy jest planowana prezentacja Ruchu? Jesli tak to w jakim terminie i czy odbedzie sie ona w hali jak co roku ?

Stasiu102
Kontakt:

#307 Post autor: Stasiu102 » 25 sty 2010, o 09:02

184.Tauron prowadzi rozmowy na temat sponsorowania całej ligi meskiej koszykówki,
http://www.sport.pl/koszykowka/1,65031, ... siaca.html
czy ma to wpływ na Wasze rozmowy z Tauronem, czy Tauron dalej jest zainteresowany Ruchem bo coś ta sprawa się ślimaczy.

ewald
Kontakt:

#308 Post autor: ewald » 25 sty 2010, o 10:00

185. Czy może Pan wpłynąć na dziennikarzy Przeglądu Sportowego? Jak piszą oni o Ruchu to tylko w negatywnym świetle :(

RudaSlaska7
Kontakt:

#309 Post autor: RudaSlaska7 » 25 sty 2010, o 11:32

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#310 Post autor: Rzecznik Prasowy » 25 sty 2010, o 12:31

Witam serdecznie

177) Na to pytanie nie muszę już odpowiadać. Andrzej podjął słuszną decyzję.
178) Nie jestem upoważniony do rozgłośniania tego, do kiedy mają ważne kontrakty piłkarze.
179) Rzeczywiście tytuł jest straszny. Nie wymyślił go dziennikarz ze Śląska tylko z Warszawy. Tekst widziałem i rozmawiałem z dziennikarzem.
180) Ok, prezkaże uwagi. A propo's "nasze życie" proszę mi wysłać na -emaila.
181) Wszystko jest już gotowe, dziś, najpóźniej jutro będzie zamieszczone na stronie.
182) Faktycznie nie ma koszulek meczowych Lotto w sprzedaży. Czekamy na dostawę.
183) Prezentacja drużyny 22 lutego o godz. 18:00. Więcej info na oficjalnej.
184) Nie ma wpływu na nasze rozmowy. Prowadzimy rozmowy z Tauronem. Jak wszystko będzie wiadomo to ogłosimy publicznie.
185) Dariusz Ostafiński i Leszek Błażyński, oni są ze Śląska i mam z nimi dobre relacje. Czasami czytacie złe artykuły o Ruchu ich autorstwa, ale zapewniam, że oni nie są do końca autorami. "Warszawa" dopisuje swoje w artykule, a ofiarą jest dziennikarz, który nie pisał tych słow. Wiem to, bo kiedyś pracowałem jako dziennikarz.
Pozdrawiam

[ Dodano: Pon 25 Sty, 2010 ]
W związku z obchodzonym jubileuszem istnienia 90 lat "Niebieskich", 21 kwietnia tego roku w Chorzowie zostanie otwarta wystawa (muzeum) z pucharami, pamiątkami, zdjęciami, gadżetami,itp związanymi z Ruchem Chorzów. Część eksponatów już udało mi się zgromadzić, ale to tyylko kropla w morzu. Jeżeli posiadacie jakiekolwiek pamiątki i chcielibyście je wypożyczyć na wystawę to proszę o kontakt z klubem.

P.S. Poszukuję od zaraz kibica na staż lub praktykę do klubu.
MG

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#311 Post autor: Rzecznik Prasowy » 26 sty 2010, o 15:11

Witam serdecznie

Nie spodziewałem się, że odzew w sprawie stażu lub praktyki będzie tak wielki. W tak krótkim czasie nie jestem w stanie odpowiedzieć na wszystkie pytania, a tym bardziej zapewnić taką praktykę bądź staż. Jednakże rozumiem, że dla wielu z Was jest to marzenie zobaczyć Ruch od środka, przekonać się osobiście, jak ciężką pracę wykonują osoby wewnątrz. Na praktyki będzie zatrudniana nieodpłatnie jedna osoba na miesiąc, mogą się zdarzyć sytuacje, że będziemy potrzebowali więcej osób (na przyklad na wystawę pucharów czy też jubileusz).
Pozdrawiam.
MG

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#312 Post autor: spyru » 27 sty 2010, o 03:11

Lutz pisze:174. Proste i krótkie pytanie : kiedy zaczniecie godać prowda ?
Rzecznik Prasowy pisze: 174) No cały czas mowimy prawdę? Aniby jakie są kłamstwa?
gucio77 pisze:181 Chciołech spytać jak wyglondo sprawa tego Pucharu projektów stadionów bo 5 projektów miało wlyź do Finału i miało to być ogłoszone do 18-stego stycznia.(chyba) Wyczytołech na forum że wszystko jest już z ich strony pochytane ino czekajom na zielone światło partnera z Ruchu Chorzów bo daliście im znać że mocie problymy organizacyjne :rotfl: i ogłoszynie finałowyj 5-tki sie trocha wydłuży, a w skład jury z Ruchu podobno włażom- Pan, Mirek Mosór i jeszcze ftoś. Bez to chca wiedzieć kiedy bydzie ogłoszynie wyników tego Pucharu
Rzecznik Prasowy pisze: 181) Wszystko jest już gotowe, dziś, najpóźniej jutro będzie zamieszczone na stronie.
:cwaniak: Jest 2 dni po terminie "najpóźniejszym"
Jak tak samo mówicie piłkarzom to sie nie dziwie że jest jak jest.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

muchas
Kontakt:

#313 Post autor: muchas » 27 sty 2010, o 12:50

spyru pisze:Jest 2 dni po terminie "najpóźniejszym"
Jak tak samo mówicie piłkarzom to sie nie dziwie że jest jak jest.
bo w tym klubie nic tylko umieją gadać o terminach na 100 % ostatnich a jak z mini jest to każdy wie ... organizacja na wielkim poziomie nic tylko brawo bić

Stasiu102
Kontakt:

#314 Post autor: Stasiu102 » 27 sty 2010, o 14:55

187.w jakiej fazie są rozmowy w sprawie rozwiązania kontraktu z Nowackim i jeżeli dojdzie do tego to jakie korzyści może mieć z tego Ruch.
188. czy są prowadzone jakieś rozmowy na temat na przykład wymiany Nowackiego za Świerblewskiego z Bielska czy Matuszczyka z KSZO.

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#315 Post autor: Rzecznik Prasowy » 28 sty 2010, o 13:37

Witam

181) Stadiony i finaliści są gotowi od dawna, ale nie mamy wpływu na to, kiedy firma zajmującą się grafiką wystawi nam to na stronie. W tym tygodniu powinno być gotowe.
186) Informacje o sklepie przekazałem do marketingu
187) Pewnie, że są rozmowy, Nowacki przejdzie do innego klubu.
188) Są prowadzone rozmowy w sprawie Świerblewskiego i decyzje mogą zapaść jeszcze w tym tygodniu. Co do Matuszczyka, warunki zaproponowane przez KSZO są nie do przyjęcia dla nas.
Pozdrawiam.
MG

Zablokowany