CZWARTEK: SPOTKANIE Z M. KLIMKIEM W SPRAWIE STADIONU !
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A slyszal ktos o stronie http://www.stepuptoamillion.com/ Nie chce robic jej reklamy tylko pokazac o co w niej chodzi.
Koles po kolei sprzedaje banery na stronie od namniejszego do najwiekszego (pierwszy za funta, ostatni - najwiekszy za milion funtow).
Mimo ze jestem przeciwny malpowaniu pomyslow innych to moze poza cegielkami zrobic cos takiego? Stronka np. "NowyStadionRuchu.pl", na niej napis: "Do zbudowania tego stadionu przyczynili sie:" i w zaleznosci od wplaconych kwot osobom prywatnym wpisywac ich dane(imie i nazwisko, nick czy cos) i im wiecej ktos wplaci tym wieksza czcionka, a firmom z kolei umieszczac banery(tez proporcjonalne wielkosci do kwot).
To tylko taki moj maly pomysl, moze dobry, moze zly, nie wiem.
Generalnie od poczatku jestem dosc sceptycznie do tego nastawiony, ale moze przy odpowiednim naglosnieniu sprawy jakis odzew by byl...
Koles po kolei sprzedaje banery na stronie od namniejszego do najwiekszego (pierwszy za funta, ostatni - najwiekszy za milion funtow).
Mimo ze jestem przeciwny malpowaniu pomyslow innych to moze poza cegielkami zrobic cos takiego? Stronka np. "NowyStadionRuchu.pl", na niej napis: "Do zbudowania tego stadionu przyczynili sie:" i w zaleznosci od wplaconych kwot osobom prywatnym wpisywac ich dane(imie i nazwisko, nick czy cos) i im wiecej ktos wplaci tym wieksza czcionka, a firmom z kolei umieszczac banery(tez proporcjonalne wielkosci do kwot).
To tylko taki moj maly pomysl, moze dobry, moze zly, nie wiem.
Generalnie od poczatku jestem dosc sceptycznie do tego nastawiony, ale moze przy odpowiednim naglosnieniu sprawy jakis odzew by byl...
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
Kasa na Nowy Stadion...
Moze by tak poprosić naszych przyjacieli z Madrytu zeby na ktoryms meczu ktos pochodził z jakas wieksza puszką i pozbierał coś kasy. Pewnie tez by sie cos uzbierało...
jakis nr konta na ktory by szlo wlywac kasa na nowy stadion tez by sie przydol bo jo znom pełno osob co by chetnie sie dorzucilo kasy do nowego stadionu...
jakis nr konta na ktory by szlo wlywac kasa na nowy stadion tez by sie przydol bo jo znom pełno osob co by chetnie sie dorzucilo kasy do nowego stadionu...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Kasa na Nowy Stadion...
TomiBlue pisze:Moze by tak poprosić naszych przyjacieli z Madrytu zeby na ktoryms meczu ktos pochodził z jakas wieksza puszką i pozbierał coś kasy. Pewnie tez by sie cos uzbierało...
:lol: :?
ile zbiora ? proponuje zajzec ile kasy zebralo NU przez caly sezon
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
Nigdzie nie poszedł. Siedział cicho cały czas, przy drugim stoliku. Ciekawy jestem czy się pojawi na kolejnym spotkaniu i czy nam pomoże.'PYJTER' pisze:Po krótce było może nos z 30 raczej nie będę się rozpisywał co było na spotkaniu bo nie uważam bym miał do tego prawo ale generalnie do tygodnia będziemy wiedzieli jaką formę i ramy przyjmnie "funadacja" na rzecz budowy nowego stadionu.
A najważniejsze info bilety pójdą w górę i pod tym podpisuję się obiema rękami !!!
P.S. A kaj sie stracił ten gostek z PO?? Co on drugo kampania robi bo właściwie to nic nie powiedzioł... a może nie dali mu dojść do słowa jakoś tak mi znikł jak Klimek wlozł...
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a chcesz zeby zawodnicy pozostali w klubie, chcesz zeby grali o awans, chcesz zeby ptaszysko odwalilo sie od naszego klubu ktory sie upomina o kase A tak pozatym kiedys musialo to nastapic ja tylko powiem tyle Hutnik Krakow gra w 3 lidze a bilety za 15 zl a u nos po 10 zl u mnie tez ciezko z kasa ale cos trzeba sobie odmowiclojo pisze:Ale jak bilety pudom w góra to ta kasa ale na STADION
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Są osoby które wiedziały o podwyżce cen biletów. Mam nadzieje Pyjter że zostałeś upoważniony do tego żeby tą informacje oficjalnie przekazać. Ja cały czas mam nadzieje że do tego nie dojdzie, bo klub sie na tym przejedzie.
A coś konkretnego w sprawach stadionu ustaliliście?
A coś konkretnego w sprawach stadionu ustaliliście?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: