Szatnia

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#31 Post autor: vahanara » 9 maja 2005, o 22:11

mikro14 pisze:Śrutwa jako jedyna chyba zasługuje na uznanie
A co to takiego "chyba"? :wink: a skoro "jedyna" to chyba mówisz o Bogusi? :wink: Dla Bogusi szacunek a dla Mariusza pomnik - chętnie się dołoże - zaraz po zakończeniu kariery.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

figaro

#32 Post autor: figaro » 9 maja 2005, o 23:29

nasze żółtdzioby potrzebujom trenera na boisku dla mnie dobrze sie stało ze Wyrobek sobie odpuscił same to jak zauważyłem w pewnym momencie po stracie piłki Foranalik ryczoł "za łatwo pepe za łatwo napraw"nimi niestety jescze czeba kierować z ławki same ustalenia w szatni nie wystarczą myśle ze ten dodatkowy element prowadzenia zespołu w grze może nam bardzo pomóc!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: gerhat » 10 maja 2005, o 09:01

Lukas Michalski pisze:
gerhat pisze:
Piotruś pisze:Śrutwa pewnie jest smutny bo na treningach cwiczyli karne a on nie strzelil i nikt tera mu coli nie postawi...
dla mnie nie jest ważne czy on ćwiczył te karne czy nie, czy go strzelił w meczu z Radomskiem czy tez nie
dla mnie jest ważne to, że powinien dać sobie już spokój,
Gerhat ile ty juz tego typu postow napisales w ciagu ostatnich kilku dni ;)? znamy wszyscy Twoje zdanie i nie wiem czemu z taka zajadloscia po kilka razy dziennie nam je przypominasz. pozdRo
Tak samo jak nudne są dla mnie te pochwały, zasugi i liczenie torów jakie strzelił. To było i juz nie będzie. Ale Tobie to nie przeszkadza, widocznie inaczej patrzymy na tę sprawę. Chciałem tylko dodać że na głownej na 145 wpisów w temacie meczu ok. 130 to totalna krytyka tego Pana i Ligi Niebieskich Rodizn, którą reprezentuje. Może te tematy sa też nudne, ale nie jo je pisza (moje wpisy są 2) i nie jo daja podstawy do takiego pisania.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#34 Post autor: L_M » 10 maja 2005, o 12:33

gerhat pisze:
Lukas Michalski pisze:
gerhat pisze:
Piotruś pisze:Śrutwa pewnie jest smutny bo na treningach cwiczyli karne a on nie strzelil i nikt tera mu coli nie postawi...
dla mnie nie jest ważne czy on ćwiczył te karne czy nie, czy go strzelił w meczu z Radomskiem czy tez nie
dla mnie jest ważne to, że powinien dać sobie już spokój,
Gerhat ile ty juz tego typu postow napisales w ciagu ostatnich kilku dni ;)? znamy wszyscy Twoje zdanie i nie wiem czemu z taka zajadloscia po kilka razy dziennie nam je przypominasz. pozdRo
Tak samo jak nudne są dla mnie te pochwały, zasugi i liczenie torów jakie strzelił. To było i juz nie będzie. Ale Tobie to nie przeszkadza, widocznie inaczej patrzymy na tę sprawę. Chciałem tylko dodać że na głownej na 145 wpisów w temacie meczu ok. 130 to totalna krytyka tego Pana i Ligi Niebieskich Rodizn, którą reprezentuje. Może te tematy sa też nudne, ale nie jo je pisza (moje wpisy są 2) i nie jo daja podstawy do takiego pisania.
tylko ja nie wiem o co Ci teraz chodzi bo ja sie na ten temat nigdzie nie wypowiadam. po prostu nikt nie pisze na ten sam temat po tyle razy ile Ty i jak zauwazyles nie tylko ja zwrocilem na to uwage :). wpisz sobie na dole w podpisie 'Mariusz Srutwa musi odejsc' i szlus ;) pozdRawiam ;)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#35 Post autor: gerhat » 10 maja 2005, o 15:53

ja nie piszę że Ty się wypowiadasz, ja pisze co dla mnie jest nudne a Ty co dla Ciebie

ps
mój aktualny podpis niesie dużo lepsza treść aniżeli Twoja propozycja

ODPOWIEDZ