jak widac nasz klub jest w dołujacej sytuacji ,ale jak spiewmy na meczach
O CHORZOWIE CHORZOWIE CHORZOWIE TY NAJLEPSZYCH KIBICÓW W POLSCE MASZ ...
i zobaczymy ile ludzi bydzie na meczach ,hu* ze graja jak graja ale cza im pomóc ,RUCH TO MY ,i cza jezdzic ,wiem ze sie nerwujecie ale cóz wkoncu to nasza druzyna i cza sie jej trzymac do konca zycia
pozdro dla wszystkich niebeiskich
ZAKAZ TRANSFEROW
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tekst ze strony gieksy http://www.gks.katowice.pl/index.php?id=657.
Poczytejcie ten artykul, wlg niego to ze Ruch nie moze dokonywac transferow to sprawka J. Bednarza.Dziwne bo duzo zawdziecza Ruchowi zawsze o Ruchu dobrze mowil, no ale ludzie sa zmienni - chyba ze jest przeciwko K.Rogali a nie Ruchowi
Poczytejcie ten artykul, wlg niego to ze Ruch nie moze dokonywac transferow to sprawka J. Bednarza.Dziwne bo duzo zawdziecza Ruchowi zawsze o Ruchu dobrze mowil, no ale ludzie sa zmienni - chyba ze jest przeciwko K.Rogali a nie Ruchowi
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
-
- Kontakt:
:shock: :shock:KOSTA pisze:.Dziwne bo duzo zawdziecza Ruchowi zawsze o Ruchu dobrze mowil, no ale ludzie sa zmienni - chyba ze jest przeciwko K.Rogali a nie Ruchowi
KOSTA ja pamietam jak Bednarz mowil calkiem co innego.Ze koszulka niebieska go uwierala , ze w Chorzowie nie mogl zrobic kariery zawodniczej jak i prawniczej etc.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
Wg dzisiejszego Tempa ( wiem jaka jest jego wiarygodność
) J.Bednarz złożył wniosek o zakaz transferów składając skarge ( wniosek ? ) w imieniu Sławka Palucha który nie może doczekać się uregulowania zaległości w stosunku do jego osoby. Więc nie dopatrywał bym sie w tym jakiejś osobistej zemsty Bednarza. Po prostu niektórzy eks zawodnicy stracili wiare w to że mogą w normalny sposób otrzymać zarobione pieniądze ( a Paluchowi chybanie można nic zarzucic i trzeba powiedzieć że na nie zasłużył ).
I jeszcze jedno katowiccy tez mają długii i przeciwko tez nim wystąpił Bednarz w imieniu Bojarskiego i Sznacnera ale jak twierdzą panowie z PZPN GKS stara się regulować stare długi więc skoro wykazuje dobrą wolę i powoli pozbywa sie tego balastu im zakaz transferów nie grozi ( przynajmniej na razie ). Jak się to ma więc do naszego 11 mln długu i jego spłacania skoro w naszym wypadku nie dopatrzono się dobrej woli i nas ukarano

I jeszcze jedno katowiccy tez mają długii i przeciwko tez nim wystąpił Bednarz w imieniu Bojarskiego i Sznacnera ale jak twierdzą panowie z PZPN GKS stara się regulować stare długi więc skoro wykazuje dobrą wolę i powoli pozbywa sie tego balastu im zakaz transferów nie grozi ( przynajmniej na razie ). Jak się to ma więc do naszego 11 mln długu i jego spłacania skoro w naszym wypadku nie dopatrzono się dobrej woli i nas ukarano

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dla mnie Tempo jest lepszą gazetą od coraz bardziej szmatławego sportu. Tam możesz znaleźć zdjęcia z meczów Ruchu w więlszym formacie i lepszej jakości aniżeli w sporcie. Piszą bardziej obiektywnie o śląskich klubach i jest to gazeta, która ma jakiś sentyment do klubów z tradycją.Kobold pisze:Wg dzisiejszego Tempa ( wiem jaka jest jego wiarygodność)