Ruch Chorzów - Polonia Warszawa 11 kwiecień 15:30
-
- Kontakt:
Zbawi nie zbawi , napewno nie zacheci i nie ma co z tym polemizowac bo widac to po frekwencji odkad ten wynalazek sie pojawil.
Nie ma juz spontanu :
Idziesz ? A po ile bilet ? Po 15 zl. Noo ... ok , przejde sie : ) . Dobra to kupie Ci bilet i widzimy sie tam i tam.
Teraz jest : Idziesz ? No nie wiem , a po ile bilet ? Po 25 zl bo nie masz identyfikatora , chyba , ze staly id za 15 zl i bilet za 15 zl ? Po co mi staly jak chodze czasami , bez sensu. No to jednorazowy ? Troche drogo, pojde na np: Legie/Lecha/Gornik/Wisle ...
Niestety , piknik moze isc ale nie musi.Jak nie pojdzie zajmie sobie czas inaczej i tez bedzie zadowolony.
Nie ma juz spontanu :
Idziesz ? A po ile bilet ? Po 15 zl. Noo ... ok , przejde sie : ) . Dobra to kupie Ci bilet i widzimy sie tam i tam.
Teraz jest : Idziesz ? No nie wiem , a po ile bilet ? Po 25 zl bo nie masz identyfikatora , chyba , ze staly id za 15 zl i bilet za 15 zl ? Po co mi staly jak chodze czasami , bez sensu. No to jednorazowy ? Troche drogo, pojde na np: Legie/Lecha/Gornik/Wisle ...
Niestety , piknik moze isc ale nie musi.Jak nie pojdzie zajmie sobie czas inaczej i tez bedzie zadowolony.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i może o to chodzi, mniej ludzi mniej trzeba wydawać na ochronę i jest... fajnie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"Działacze klubu przypominają, że przy wejściu na stadion należy okazać identyfikator!" to z Niebiescy.pl
To jak to w koncu jest moge isc z zona na ten szpil bez ID czy nie??
Dawno mnie nie bylo na Ruchu ale widze ze burdel organizacyjny jest niezly.
To jak to w koncu jest moge isc z zona na ten szpil bez ID czy nie??
Dawno mnie nie bylo na Ruchu ale widze ze burdel organizacyjny jest niezly.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19flasteR20
- Kontakt:
Ich napastnikiem takim nominalnym jest Ivanowski ale nie wiadomo czy bedzie gral tyz Mąka.DiscoPolo w meczu z Polonia Bytom zagrala 1 polowe dobrze a na druga juz opadali z sił i nie mieli pomyslu na gre a w PP z Cracowia tyz grali na stojaka mieli cufala.Sa do ogrania na 3 pkt. jutro ale cza wyeleminowac ich Ivanowskiego lub Make jezeli bydzie groł.
Cza zagrac z takim zaangazowaniem jak z Polonia Bytom
i 3 pkt jak wazne i cenne zapiszemy na nasze konto.
a kto szczyli zwycienskiego tora dla nos nie wazne.Grajki zrobcie nom Suprise na swieta.
Cza zagrac z takim zaangazowaniem jak z Polonia Bytom
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jestem bardzo ciekawy jak to dzis bedzie wygladac.W lidze jak na razie zagralismy jeden dobry mecz,a na Śląskim oprocz PP z Zagłębiem gramy padake w tej rundzie;)
Polonia(czyli stary Groclin) nam za bardzo nie lezy,a wiec bedzie bardzo ciezko o zwyciestwo.Gradu goli w tym meczu sie nie spodziewam.Bedzie raczej wyrowanane spotkanie.
W tej Polonii jest kilku bardzo ciekawych grajkow,trzeba uwazac.
Skutecznosc,skutecznosc i jeszcze raz skutecznosc.Mozemy nie miec za wiele okazji do zdobycia bramki,a wiec to co miec bedziemy trzeba za wszelka cene wykorzystac.
W typerze dalem remis.Ale co tam,trzeba wygrac!
Piekna pogoda,idealna na mecz!:)
Polonia(czyli stary Groclin) nam za bardzo nie lezy,a wiec bedzie bardzo ciezko o zwyciestwo.Gradu goli w tym meczu sie nie spodziewam.Bedzie raczej wyrowanane spotkanie.
W tej Polonii jest kilku bardzo ciekawych grajkow,trzeba uwazac.
Skutecznosc,skutecznosc i jeszcze raz skutecznosc.Mozemy nie miec za wiele okazji do zdobycia bramki,a wiec to co miec bedziemy trzeba za wszelka cene wykorzystac.
W typerze dalem remis.Ale co tam,trzeba wygrac!
Piekna pogoda,idealna na mecz!:)
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2009, o 09:53 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niech maruderzy biora lezak ,w przwerwie se dychna od ostrego dopingu i na balkonie lykna kapieli slonecznej : ) Dzisiaj nie ma zmiluj , w taka pogode , w taki dzien trzeba byc na Slonskim , na Ruchu !
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
w przypadku Straki to zawsze powinno pisać, że tym razem zagra19Szuwi20 pisze:to z Niebieskich nie pisze nic o Strace moze w końcu zagro??

Jak podejdą profesjonalnie to wygrają. Jak ŁKS może, to dlaczego nie my.
Tym bardziej, że Doda Majdan został uniewinniony i była okazja do imprezy

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1