Muzeum Ruchu Wielkie Hajduki/Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
grhoak
Kontakt:

#31 Post autor: grhoak » 6 lis 2008, o 10:39

Wy tu żyjecie w krainie wiecznych marzeń i snów.
PSYCHO FANS SŚ

Matiz
Kontakt:

#32 Post autor: Matiz » 6 lis 2008, o 17:27

Marzenia się spełniają "Muzeum R20"

Karlus z Katowic
Kontakt:

#33 Post autor: Karlus z Katowic » 6 lis 2008, o 17:30

Nie, my tu zamierzamy zrobic coś konkretnego, a nie tylko klachać jak stare baby.

Elmer
Kontakt:

#34 Post autor: Elmer » 6 lis 2008, o 21:44

i bardzo dobrze. Popieram z całego serca i jak będę mógł pomóc to pomogę :)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

19aRtuR20
Kontakt:

#35 Post autor: 19aRtuR20 » 6 lis 2008, o 22:32

wszystko super - jestem jak najbardziej za - juz pisalem wyzej - ale cos mi sie wydaje ze potrzebujemy najpierw stadion bo jo mysla ze nie ma sensu szukac kaj idzie zrobic muzeum - dla mie miejsce muzeum jest tylko jedne - tam gdzie jest legenda bez konca - czyli przy ulicy Cichej

i wg mie muzeum powinno byc czescia projektu stadionu - a nie ze powiedzmy dom taki smieszny przyklad:
przyjezdzom z kumplem pokozac Ruch i chca zeby zmienil jego Chelsea na Ruch (w koncu kibice R moga byc wszedzie) no i biera go na mecz, powiedzmy deRby Slonska na Slaskim, przed lub po meczu zwiedzomy stadion przy C6, muzeum kajs tam - obojetnie jak blisko, ale cza zrobic STREFA RUCHU to moje zdanie (pomijom juz to ze cza by ze Slakskigo na C6 - bo tego nie licza, ale mimo wszystko wg mie nie moze byc tak ze budynek klubu jest tu, tam je stadion, a tam muzeum, a treniole jesce kaj indzi

CZA ZROBIC STREFA RUCHU kaj byda ludzie brac bajtli na wymarzone urodziny na kere bydom czekac przez colki rok (to taki przyklad, ale jo to juz kurwde widza, ale pytanie czy idzie.....

tu mocie link jak chcecie sie mni wiyncy przeczytac jak jest w europie(w Bayernie kerymu kibicuja od dziecka - ino nie wyjezdzejcie ze Bayern i zabole bo ponoc duzo zab lubi ich)
http://bayern.munchen.pl/podstrona.php? ... a83fdc52c4
wiec mysla ze cza wlasnie pomalu ale w tym kierunku is
ale ino pytanie czy sie do.....(chodzi mi o teren, ale nie ino....)

tak tutej zadom pytanie - jo sie nie znom na sytuacji Kopla i stadionu, ale slysza ze kibice narzekaja.
wiela on moze byc jesce za prezydynta bo on juz ponoc je od 1991 (zrodlo wikipedia: http://pl.wikipedia.org/wiki/Marek_Kopel)

czy moze jesce kandydowac?

ODPOWIEDZ