Letnie transfery....
- Simone
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hmm nie ktorzy pisza surma i nic bych nie miol przeciwko zeby zas zagrol unos ale jak sie przypomna jak calowol eRka po zdobytej bramie a tera caluje L w koleczku to jakos mi tu donos juz nie pasue wiem że Ze Śrutwa bylo podobnie ale szlo mu wybaczyc przeco cos w tym klubie i dla tego klubu zrobil pozdr takie moje zdanie o Surmie Nara
- art82
- Kontakt:
jaa a wcześniej całował koszulkę WISŁY :roll:Blue-White..... pisze:Hmm nie ktorzy pisza surma i nic bych nie miol przeciwko zeby zas zagrol unos ale jak sie przypomna jak calowol eRka po zdobytej bramie a tera caluje L w koleczku to jakos mi tu donos juz nie pasue wiem że Ze Śrutwa bylo podobnie ale szlo mu wybaczyc przeco cos w tym klubie i dla tego klubu zrobil pozdr takie moje zdanie o Surmie Nara
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie pamietam, zeby Surma calowal 'eRke', lzy po derbach z Gieksa za to pamietam. Pamietajmy tez w jakim okresie w Ruchu gral, co spowodowalo tez jego odejscie. Zauwazcie ile Łukasz zagral i czy slyszeliscie jego nazwisko w kontekscie glosnego upominania sie o kase? Jedno jest pewne, ze jak wchodzil na boisko to zawsze zapieprzal na maksa. Chciałbym go znow widziec na Cichej, ale niestety to raczej nierealne na teraz.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
art82 moze i calowol ale kto go wtedy znol i ile on tam grol w tej Wisle skoro sie go pozbyli tak jak Wierzchowskiego .... ale z drugiej strony jak pisolem zawsze by sie przydol tylko czy przyszol by do Ruchu bo sie wybil i cos zawdzieczo temu klubowi czy tylko by w tym momencie chodzilo ile dostanie hmm ... do transferow daleko wiec poczekomu zoboczymy co nos czeko ... pozdro . tera szpil z Jaga ciekawe jestech kto bydzie grol w obronie Adamski i Baran pauza za kartki ponoć...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
przestac mi mowic ze zawodnicy o ktorych wspomniales prezentuja poziom 1 ligowySpali1920 pisze:bez obrazy ale kpisz czy o droge pytaszbary pisze:Do bramki Łukasz Merda(był już przymieżany do Ruchu)
Na obrone Mike Mouzie
Obydwaj są z Podbeskidzia i obaj na dzisiaj prezentują I ligowy poziom
daj spokój
MŁODZI TRENUJCIE!!!
- L.G
- Kontakt:
Temat Cwielonga zaś stoł sie aktualny http://www.sports.pl/index.php?show=1&s=605&ns=90817
a skoro juz my som przi transferach letnich to moje dwie propozycje na transfery Z klubu:
1. Jikija
2. Bonk
a skoro juz my som przi transferach letnich to moje dwie propozycje na transfery Z klubu:
1. Jikija
2. Bonk
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
Ogladajac program w comtv z udzialem p.Mariusza Srutwy, padla tam pewna kwestia. Szukanie talentow poza granicami naszego regionu. Dlaczego nie szuka sie tez talentoa w samym Chorzowie. Moze jest gdziesz jakis talent w tych malych klubach? Nie tylko istnieje Stadion Slaski. A juz nie powiem tez mamy swoich wychowankow ktorzy tulaja sie w 3-cio . 4-to ligowych druzynach.