Letnie transfery....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
"warunki finansowe, jakie zaproponował mu Ruch były nie do przebicia"

"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
Tak szczerze to nie rozumiem tego ujadania. Przeciez ta propozycje na pewno wystawil Wlecialowki. Na pewno obserwowal i kazal innym jego obserwowac. A komentarze z itvp no temat trenera byly bardzo pozytywne. Wiec mysle zeby wyczekac do konca i co sie okaze ,to moze byc dobre dla Ruchu. To jest jedno a druge to to ze musimy tez widziec jakim portfelem dysponuje Ruch.
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
I tak wola murzyna niz gorola z sosnowca. jak bydzie dobrze grol to moge byc nawet w paski jak zebra...mo strzelać bramy a 9 strzelonych w niezbyt mocnej Odrze pokazuje ze umi to robic. Zreszta to pierwszy transfer zrobiony czyli Wlecial miol go na oku tak jak Nykla kiery okazol sie naprowdy wartosciowym zawodnikiem.
- wolfik
- Kontakt:
Dla mnie na obecna chwile atak marzen to Ćwielong, Janoszka
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
czyli Hugo w Chorzowie
http://90minut.pl/news.php?id=569300

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!