[/quote]
wciaz mnie zastanawia czy sztab dzisiaj tez odpoczywał.
[/quote]
Gdzieś pisali, że bracia Fornalik nie pojechali, bo chcieli być na pogrzebie Nowak. Reszta sztabu chyba była obecna w Dzierżoniowie.
Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Też o tym pomyślałem i...
Sprawdziłem. Z Chorzowa do Dzierżoniowa jedziesz 2 godziny 15 minut.
Pogrzeb był o 10*, także to nie jest żaden argument.
* A pewnie mógłby być i o 9 jakby klub wyraził taką wolę.
Na foto widać Jarczyka, Gacha i Kiero.
+ Jakiś młody, pewnie z akademii.
Sprawdziłem. Z Chorzowa do Dzierżoniowa jedziesz 2 godziny 15 minut.
Pogrzeb był o 10*, także to nie jest żaden argument.
* A pewnie mógłby być i o 9 jakby klub wyraził taką wolę.
Na foto widać Jarczyka, Gacha i Kiero.
+ Jakiś młody, pewnie z akademii.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Do Staszowa jakoś potrafili pojechać (choć z z Buska mieli bliżej), a do Dzierżoniowa podobna odległość wybrali sie rezerwami rezerw. Wstyd. Na 80 lecie klubu. Co tam Karaś miał dawać autografy? Czasami wychodzi Nam słoma z butów, choć za totalnych mieszczuchów sie uważamy.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
Bida z nendzom, kibice z Dzierżoniowa liczyli na mecz, zdjęcia i autografy zawodników pierwszoligowych a dostali słabiutkich nołnejmow
-
- Kontakt:
Dla wszystkich marudzących, że klub amatorski, że organizacja do d...y, że nie posłaliśmy pierwszego składu mam taka bajeczkę:
Posyłamy nasz pierwszy skład, chłopaki grają na całego, wygrywamy 12:1, ALE dwóch z naszych grajków łapie kontuzję i wypadają na powiedzmy 5 tygodni.
Znów była by okazja by się powyżywać, że że klub amatorski, że organizacja do d...y, że po co posłaliśmy pierwszy skład zamiast zrobić przegląd zaplecza/młodzieży.
Zawsze można się dopier..ić. Pra?
Pyrsk. Miłej niedzieli wszystkim marudom.
Posyłamy nasz pierwszy skład, chłopaki grają na całego, wygrywamy 12:1, ALE dwóch z naszych grajków łapie kontuzję i wypadają na powiedzmy 5 tygodni.
Znów była by okazja by się powyżywać, że że klub amatorski, że organizacja do d...y, że po co posłaliśmy pierwszy skład zamiast zrobić przegląd zaplecza/młodzieży.
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciebie chyba jeszcze % trzymają. Kiedy oni grali ostatnio na całego

NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a jakby tak wsadzic do auta Sikore, Szczepana i Mezghraniego* to by podkrecili nadgarstki od autografow?ondrasz pisze: ↑wczoraj, o 12:20Dla wszystkich marudzących, że klub amatorski, że organizacja do d...y, że nie posłaliśmy pierwszego składu mam taka bajeczkę:
czy moze mieliby przeciazenie mentalne w trakcie rekonwalescencji?
a jakby druzyne prowadzili Fornaliki a nie Jarczyk to by kontuzjowali oczy od popisow naszych wychowankow?
mozna miec do takich meczow 100 roznych podejsc i rozwiazac je na 100 sposobow z klasa.
tej nam zabraklo.
*a jesli wola klubu byla tylko gwiazdom sie nie chcialo, to niech zmienia klub na taki, gdzie takich obowiazkow nie ma.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Z tym się zgodzę. Nie twierdzę, że to było wspaniałe zachowanie. Z pewnością na większość zarzutów z forum klub ma jakieś wytłumaczenia, ale nie na wszystkie. Z tym, że nie wszystkie zaś zarzuty tutaj formułowane mają sens. Tylko tyle chciałem powiedzieć :-)