Szczakowianka - Ruch SOBOTA 16:00
- L.G
- Kontakt:
Gerhat. Na logika bierąc tak wychodzi.
Może i jest predysponowany do gry w środku, ale z tego coch go widzioł w tym roku w akcji, to jest "niydysponowany" (czytej:bez formy).
Po za tym, jak Pulkowski zagro ofensywnego, to Kośmicki, Klaczka czy Bartnik z powodzyniem mogliby grać defensywnego.
Abo tyz tak jak żech napisoł, Zestawić dwójka napastników Łudziński-Markiewicz, ew Basta (ew. Mikulenas) i dodać im ofensywnego playmakera Śrutwy
ps. może by tyn mod-bohater raczoł wyjaśnić cóżem niegodny uczynił, że ostrzeżenie mi prziklejoł
Może i jest predysponowany do gry w środku, ale z tego coch go widzioł w tym roku w akcji, to jest "niydysponowany" (czytej:bez formy).
Po za tym, jak Pulkowski zagro ofensywnego, to Kośmicki, Klaczka czy Bartnik z powodzyniem mogliby grać defensywnego.
Abo tyz tak jak żech napisoł, Zestawić dwójka napastników Łudziński-Markiewicz, ew Basta (ew. Mikulenas) i dodać im ofensywnego playmakera Śrutwy
ps. może by tyn mod-bohater raczoł wyjaśnić cóżem niegodny uczynił, że ostrzeżenie mi prziklejoł
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ten wariant z Mariem ustawiionym ofensywnie w srodku za napastnikami juz był ćwiczony i przy słabym przeciwniku sie sprawdzał, ale wówczas graliśmy 3 obrońcami więc było to mozliwe, taraz gdy gramy 4 z tyłu aby to zastsować pomoc musiałaby grać w 3 co jest chyba niemozliwe, bo srodkowy musiałby byc zarazem defencywnym pomocnikiem jak i rozgrywającym, to chyba jest niezgodne z wszelkimi teoriami futbolu, oczywiście mozna by sobie wyobrazic wariant że Mario w parze z Pulkowskim tworza parę środkowych pomocników, ale chyba wszyscy są zgodni że Mario tego nie wytrzymo kondycyjnie.BAFista pisze:chodzi mi o to ze jedyny!!!!to wawrzynczok,ewentualnie rajman ale waidomo co z ni jest.mamy w kadrze 4 srodkowych pomocnikow.a az 7 napastnikow.łowca. z mariem na srodku tego nie widza.andre ma racje mamy tylko 3 sr.pomocnikow[/b]
Napewno o tym jakie będzie ustawienie zadecyduje trener bo nasze tutaj przewidywania nie uwaględniają jednego, a mianowicie jakim systemem i jakich zawodników ma Lechia, bo nie mozna sobie ustawiac sowjej drużyny nie bacząc na to jak ustawiony jest przeciwnik.
ps. odbieglismy od tematu albowiem ostatnie wpisy winny znaleźć się w temacie Ruch -Lechia a nie Szczakowa, jakis usłuzny mod mógłby je przenieść
- L.G
- Kontakt:
Bafista ja cie rozumia, że na papiorze momy trzech (+ kontuzjowany Rajman środkowych). Ale to jest teoria, a od tego jest tryner, by kombinowoł z tego co posiado, bo wystawić chopa jak sie mo ino jednego do wyboru to niy trza trenera.
to niy są jakies sporadyczne przipadki, że trenerzy z obronców robią pomocników, a z napastników obrońców i czynsto okazuje sie, że to była trafno decyzja
Gerhat !!! Niy do końca mi o tym wariant chodziyło (z Mariem jako quasi pomocniko-napastnikiem) ino Mariem jako playmakerem (choć podzielom pogląd, że kondycyjnie mogby niywitrzimać) ale jako napadzior tyz niy wytrzymuje wiync róznica mało.
Lecha z Widzewym grała 4-5-1, a Altreichem chyba 4-4-2, z nami przypuszczalnie zagro 4-5-1 z wysunientym Królem
to niy są jakies sporadyczne przipadki, że trenerzy z obronców robią pomocników, a z napastników obrońców i czynsto okazuje sie, że to była trafno decyzja
Gerhat !!! Niy do końca mi o tym wariant chodziyło (z Mariem jako quasi pomocniko-napastnikiem) ino Mariem jako playmakerem (choć podzielom pogląd, że kondycyjnie mogby niywitrzimać) ale jako napadzior tyz niy wytrzymuje wiync róznica mało.
Lecha z Widzewym grała 4-5-1, a Altreichem chyba 4-4-2, z nami przypuszczalnie zagro 4-5-1 z wysunientym Królem
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2006, o 14:02 przez L.G, łącznie zmieniany 2 razy.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
Tyż pamiętom pora takich szpili i o dziwo wtedy to się sprawdzało bo jednak Mariusz zastawić bal umi , 1 na 1 tyż mu nienajgorzyj wyłazi ino problemem byłaby kondycja .
A może brak Bonka to bydzie to ??? co z tego że walczy , że podaje w poprzek , bal powyżej 30 metrow podac na szczakowiance nie umioł a próbowoł pora razy , strzały tyż Panu Bogu w Okno , może z konieczności wyjdzie coś z tego , może zmiana ustawienia może Pulkowski bydzie mioł więc luzu. Wawrzyńczok albo stoi w miejscu albo jego kariera się cofo.
A może brak Bonka to bydzie to ??? co z tego że walczy , że podaje w poprzek , bal powyżej 30 metrow podac na szczakowiance nie umioł a próbowoł pora razy , strzały tyż Panu Bogu w Okno , może z konieczności wyjdzie coś z tego , może zmiana ustawienia może Pulkowski bydzie mioł więc luzu. Wawrzyńczok albo stoi w miejscu albo jego kariera się cofo.
-
- Kontakt:
za Lenczyka byl Mario w pomocy...kilka lat mlodszy w lepszej formie...Halemba2 pisze:Tyż pamiętom pora takich szpili i o dziwo wtedy to się sprawdzało bo jednak Mariusz zastawić bal umi , 1 na 1 tyż mu nienajgorzyj wyłazi ino problemem byłaby kondycja .
Rafal sie cofa w karierze, to samo co Pepe, Fosa...
tragedia bo dawno nie bylo takiego narybku..
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
To niech sie wezmie urlop A jak zdo matura to czym bedzie myslec?Halemba2 pisze:Co do Pepe dzisiej jaks napsiali ze w tym roku zdaje matura i chyba myslami jest własnie przy tym a niy na boisku........
Studia 5 lot myslenia , rodzina, inksze sprawy najmniej 50 lot myslenia...
Pilkarzyk qwa od siedmiu bolesci
Albo sie skupi na grze albo wypad. Innej opcji nie ma

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Andre jak mam być szczery to ja osobiście nie widze żeby Wawrzyńczok sie cofał w rozwoju. On stoi w miejscu odkąd wszedło do kadry. Ma potencjał? Czyli co? Jak bedzie ustawiony w środku 2 lini, zamiast na skrzydle, to stanie sie bardziej zwrotny? Mniej mułowaty? Lepszy technicznie? Bedzie wiecej biegał? Stanie sie bardziej ambitnym piłkarzem? Bedzie potrafił celnie podać? Potencjał to ma Cwielong, może Foszmańczyk, a nie ociężały Wawrzyńczok, od którego Nawrocki ( w obecnej formie ) jest pewnie szybszy.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Patton
- Kontakt:
Lowca - ja Ci dalem ostrzezenie. Widze, ze lubujesz sie w obrazaniu innych, nawet tych wieczorowych licencjatow ( to tez sa kibice Ruchu!! ), czy tez wyksztalconych w kierunku gospodarka sciekami ( czym sie rozni od np. ekonomisty? To zawod, to zawod... ). Do tego ciagle czepianie sie czy to Nu, czy to mlyna. Napisalem wyraznie - zasluzyles na bana, ale dostales tylko ostrzezenie. Zreszta nalezalo Ci sie juz od dawien dawna. Jezeli traktujesz ludzi w ten sposob, to wspolczuje Twoim dzieciom - oby wszystkie mialy tytul doktora zarzadzania i marketingu, bo w przeciwnym razie chyba je zostawisz... PozdRawiam ( jeszcze nie mam magistra, wiec wybacz mi ta daleko idaca bohaterskosc... ).
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kto dostał w Ruchu żółta kartkę: Bonk i Baran czy Myszor, bo są różne wersje (np. w necie że Baran, a w Sporcie, że Myszor)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt: