Ruch - KSZO Celsa; jak obstawiasz?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#241 Post autor: L.G » 11 paź 2005, o 12:59

Kkubicki pisze:Nie bylem, nie widzialem, wiec nie wiem kto byl najslabszy i tym samym kto powinien opuscic plac gry. Bo na pewno bym nie zaryzykowal stwierdzenia ze zejsc powinni Bizacki i Srutwa, tylko dlatego ze maja najstarsze metryki...
Kto odpowiado w drużynie za zdobywanie bramek ?
(nioy pisz mi o Pepe, bo po piyrwsze żeby drużyna zaczęła grać na niego, to trzeba mu zrobić miejsce więc jesli go wpuszczać to albo zaB albo za Ś, a po drugie Pepe tyż od początku sezonu jest zagubiony jak diobli i niy on ta zmiana powinien dać - modych napastników momy nadmiar !)

"Dobre sytuacje zmarnowali wtedy jednak Krzysztof Bizacki i Mariusz Śrutwa, niewiele też brakowało, by z rzutu wolnego gola zdobył Marcin Klaczka." cytat z GW.

Kto jest temu winny ? pewnie Petasz ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#242 Post autor: gerhat » 11 paź 2005, o 13:02

trynera też cechuje brak ryzyka,
a krytyka trynera za tych panów nie odnosi się do tego jednego meczu, tylko do polityki personalnej w całej rundzie za to że są nietykalni, przez co Łudzińskie, Kozminskie, Janoszki i Markiewicze nie mogą zagrać

KK
Kontakt:

#243 Post autor: KK » 11 paź 2005, o 20:19

Pepe ponoc za***rdala na treningach za trzech i w porownaniu z poczatkiem sezonu zrobil duze postepy. Musi sie tylko przelamac.
Gadacie i gadacie o Ludzinskim, ale powiedzmy sobie szczerze jakos niczym specjalnym sie nie wykazal. Duze biega. Zdobyl jednego gola, ale to byl strzal do pustej bramki we Wroclawiu. Mi brakuje w jego poczynaniach jakiegos blysku, szukania pilki...
Jak to ktos na tym forum napisal, nie skreslalbym Bizaka i Srutwy, ale zmienial na 20-15 minut przed koncem meczu na czy to Ludzinskiego, czy to Pepka.

PS. Trenerzy Fornalak i Michalski sa zdania ze Ecikowi wiecej daje gra calych meczow w ŚLJ niz koncowych minut w II lidze. Mi sie trudno na ten temat wypowiadac, specjalista nie jestem...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#244 Post autor: gerhat » 11 paź 2005, o 20:40

Kkubicki pisze:Gadacie i gadacie o Ludzinskim, ale powiedzmy sobie szczerze jakos niczym specjalnym sie nie wykazal. Duze biega. Zdobyl jednego gola, ale to byl strzal do pustej bramki we Wroclawiu. Mi brakuje w jego poczynaniach jakiegos blysku, szukania pilki...
Jak to ktos na tym forum napisal, nie skreslalbym Bizaka i Srutwy, ale zmienial na 20-15 minut przed koncem meczu na czy to Ludzinskiego, czy to Pepka.
Kris, wg. mnie się wykazał, bo niewiele minut do tej pory sobie pograł, zdobył nie tylko tego gola, ale w meczu ze świtem druga bramka to 80% jego autorstwa, co prawda lob zakończył sie tym, że obrońca zdążył wybić piłkę, ale wykazał się niezwykła przytomnościa, nie rozpaczał tylko ponownie dopadł piłki i wyłożył ja na 5 metr Bizakowi, który dopełnił formalnosci.
A tak wogole nie wydaje Ci się, że nienormalną sytuacją jest to że, od conajmniej 8 lat nie było w tym klubie nowego napastnika, który wywalczył sobie miejsce w podstawowym składzie?
Czy to zła selekcja? czy też sa jakieś inne względy?

W tym czasie na pozycji, która jest co do zasady objeta monopolem mogliśmy wprowadzić nowych, lepszych bądź równie dobrych, bez obrazy dla nikogo, a mianowicie na pozycji bramkrza. Lech-Wierzchowski-Matuszek-Nowak. Nikt z nich nie ciepoł opaską, rękawicami bądź czymkolwiek. Jak widać nie ma ludzi nie do zastąpienia, są tylko trudni do odspawania.
Argumentów jest wiele, pytanie czy chce się czegos nowego czy tylko konserwować stare.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#245 Post autor: L.G » 11 paź 2005, o 20:53

Kkubicki pisze:Pepe ponoc za***rdala na treningach za trzech i w porownaniu z poczatkiem sezonu zrobil duze postepy. Musi sie tylko przelamac.
Fajnie, niych sie przełamuje, byle niy jak siatkarze w Belgradzie.

Gadacie i gadacie o Ludzinskim, ale powiedzmy sobie szczerze jakos niczym specjalnym sie nie wykazal. Duze biega. Zdobyl jednego gola, ale to byl strzal do pustej bramki we Wroclawiu. Mi brakuje w jego poczynaniach jakiegos blysku, szukania pilki...
kpisz ? pokoż mi w Ruchu pomocnika, który bydzie groł na Łudzińskiego, Pepka, Janoszki czy kogokolwiek innego, jak te dwie statuły spacerują po boisku.
dopóki niy zagro dłużej niż 30 minut para (jednocześnie) innych napastników, to o wiarygodny weryfikacji niy ma co godać. I niy przi stanie 0:3.
PS. Trenerzy Fornalak i Michalski sa zdania ze Ecikowi wiecej daje gra calych meczow w ŚLJ niz koncowych minut w II lidze. Mi sie trudno na ten temat wypowiadac, specjalista nie jestem...
Może. Tylko czemu wykorzystuje to pielegnowania kultu duetu SB. Bez Janoszki, momy jeszcze 4rech młodych napastników.

Gerhat, te 8 lot to niy jest nienormalne. To jest PATOLOGIA !
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#246 Post autor: jajo » 12 paź 2005, o 16:27

u Łudzinskiego podoba mi sie, to ze nie ma dla niego pilek straconych. Ruch swoj najlepszy mecz zagral wlasnie dzieki pressingowi i nieustepliwosci ze Switem.I Łudzinskiego zasluga była nie tylko druga bramka, ale tez styl, ktory nadal zespolowi
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#247 Post autor: Goscioo » 12 paź 2005, o 18:01

jajo pisze:u Łudzinskiego podoba mi sie, to ze nie ma dla niego pilek straconych. Ruch swoj najlepszy mecz zagral wlasnie dzieki pressingowi i nieustepliwosci ze Switem.I Łudzinskiego zasluga była nie tylko druga bramka, ale tez styl, ktory nadal zespolowi
dokładnie dlatego dziwi mnie czemu nie gra on regularnei w pierwszej 11 !
ale przeca momy lepszych jeden ino wywiero presja na innych a 2 jak straci bala to rozklado rece .....

ODPOWIEDZ