Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
-
- Kontakt:
Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?
jeszcze przepraszać 

- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela. Chcesz cos zrobic dobrego? Idz do sadu i zglos upadlosc klubu
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A w zamian mu plonek i szwestek nasują?
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Myślołech, że w tym kraju są jeszcze normalni. Ale po tym co pisze tyn idiota Wela już straciłech nadzieja. Pracownicy dostaną pieniądze za to, że se je odpracują w działaniach promocyjnych? Tyś sie kur... na łeb z kaczorem zamienił czy z kim??
Nie wierza, że takie jebce mają stopnie generałów, z Wami to Nos czechosłowacja rozjedzie
Nie wierza, że takie jebce mają stopnie generałów, z Wami to Nos czechosłowacja rozjedzie
- Kontakt:
ale on tym generałem ostoł tukej na forum a nie w wojsku 

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
WelaWela pisze: ↑27 sie 2019, o 00:04Rafał19R20,Rafał19R20 pisze: ↑26 sie 2019, o 22:39Wela Ty naprowdy mosz talent do podkurwiania kibicow....
My przezywamy kolejne upokorzenia a u Ciebie sielanka i zabawne filmiki...niech fiesta trwa...
Mozesz wymienic choc 1 rzecz ktora zrobiles dla Ruchu od czasu Twojej viceprezesury? ...
Ta splata zobowiazan dla pracownikow zas z pozyczki?
Jakie efekty tych niedzielnych rozmow?
Niy Stary, niy mom zamiaru "podkurwiać" Kibiców, bo robicie mi super robota!
Z drugi strony, Niybiesko Ferajna niy jes ze porcelany i niy idzie jom sczaskać![]()
Z inkszy zaś zajty, jo na Jeich miyjscu pojechołbych na Ślynza nawet we 30, choby tych ROWioków było i tausyn! A tak byli my z Niybieskimi na parkingu sami a jeich dwa autokary...
Wierza, że przidom te czasy zaś, kaj i na murawie i poza niom cołko Polska czuła respekt!
I wedle Twoi pytań...
Te upokorzynia przeżywom jak i Wy!
Dalij... To że sam momy kryzys, niy znaczy, że momy lotać z mamlatymi gymbami. To już niy idzie pożartować? Wy mogecie łobciepować Weli łoszkliwym pisaniym, a jo niy moga sie jednego wica pedzieć?
I łod kóńca...
Efekty ze niydzieli prziydom wedle czi, śtyry tygodni.
Spłata dlo Pracowników wedle zapracowanych przez Jeich działań promocyjnych ze Miasta, piyrszo transza 200k.
A co jo zrobioł...
Okazuja ludziom SZACUNEK, suchom Jeich pomysłów, podziwiom Jeich profeska i łoddani klubowi - niy spółce, yno Ruchowi!
Rychtuja grunt do rozmów. Mieli my pora precedynsów. Piyrszy, spotkani akcjonariuszy ze pracownikami. Drugi, spotkani akcjonariuszy ze pracownikami i Wami, Kibicami. Dalij... Rada Nadzorczo łostatnio ze pracownikami...
I taki ciula, kiery zamiast drzymać łozprawio ze Zocnymi Niybieskimi, kiere walczom ło Ruch bojkotym, miast walczyć działaniami - kere razym tyż dadzom miano precedynsu na skala 100 lot Ruchu...
Poza tym, spłacom wszystkich Pracowników, a dyć to je Wasz postulat!
A yno prziykludza sam sponsora, to niy byda juże na pasku akcjonariuszy, yno som Wom zadzwonia, że mogecie prziyść!
A jak yno chyca tego blank nojważniyjszego sponsora, to sam Wom gibisy poslatujom ale![]()
Wiyncy luzu we życiu i woli walki WE CIYNŻKICH CHWILACH!
Wiara Niybiescy czyni CUDA!
pyRsk, ida legnońć, bo ponoć po sznapsie niy moga pisać!
Dobry nocki Niybieskie Marudery![]()
Najpierw odpowiedz jako to ta" super robota Ci robiemy"?
Cieszysz sie ze bojkot jest czy jak?....
Co do przezywania..Nie , nie uwazom ze wiceprezes moze w obecnej sytuacji pozwolic sobie na zarty wiedzac jak powazna jest sytuacja...
Co do Twoich "dzialan"
- Splata zobowiazan z mieskich pieniedzy za antypromocje Chorzowa nazywasz sukcesem?!..
- szacunek? Na pewno nie do kibicow... Ciagle tylko robisz dobra mine do zlej gry , probujesz sie spoufalic z Nami robiac z siebie posmiewisko , zreszta z Nas tez bo mi osobiscie wstyd za takiego wiceprezesa....
- sponsorzy...Jak zalatwisz choc jednego osobiscie zwroce Ci honor ale szczerze nie wierze ze cokolwiek zalatwisz...
mozesz pomoc tylko na 2 sposoby :
- skladasz wniosek o upadlosc spolki do ktorej i tak dojdzie jezeli sie nic nie zmieni albo w koncu przekonasz akcjonariuszy by swoje deklaracje pokryli czynami!
Stan obecny przedluza nasza agonie i Ty sie w tym momencie do tego przykładasz nie robiac nic , skazujac Nas na ogladanie wpierdoleli od agrowiejskich klubow....
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Rozumiem, że pana poniosło.bo robicie mi super robota
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kiedyś się go śmiesznie czytało, teraz już się go przykro czyta.
Okażmy więcej profesjonalizmu niż ta banda amatorów w klubie i nie dyskutujmy z nimi w jakikolwiek sposób na forum czy innym mniej oficjalnym sposobie komunikacji.
Wszystkie kontakty z kibicami w tej chwili powinny przebiegać tylko i wyłącznie drogą oficjalną.
Przedstawiciel klubu jakim jest ten żałosny człowiek powinien być już dawno zignorowany i zbanowany.
Czemu ma służyć ta dyskusja ?
Użytkownicy forum wypisują na własną rękę pytania, które w większości się notorycznie powtarzają licząc (nie mam pojęcia dlaczego) na inny rezultat niż przez ostatnie 15 stron. Stek bzdur i żadnych konkretów.
Okażmy więcej wyczucia, niż druga strona
Ten człowiek jedyne co potrafi to błaznować i napisać pyrsk.
Nie dla amatorki w Ruchu.
Okażmy więcej profesjonalizmu niż ta banda amatorów w klubie i nie dyskutujmy z nimi w jakikolwiek sposób na forum czy innym mniej oficjalnym sposobie komunikacji.
Wszystkie kontakty z kibicami w tej chwili powinny przebiegać tylko i wyłącznie drogą oficjalną.
Przedstawiciel klubu jakim jest ten żałosny człowiek powinien być już dawno zignorowany i zbanowany.
Czemu ma służyć ta dyskusja ?
Użytkownicy forum wypisują na własną rękę pytania, które w większości się notorycznie powtarzają licząc (nie mam pojęcia dlaczego) na inny rezultat niż przez ostatnie 15 stron. Stek bzdur i żadnych konkretów.
Okażmy więcej wyczucia, niż druga strona

Ten człowiek jedyne co potrafi to błaznować i napisać pyrsk.
Nie dla amatorki w Ruchu.

-
- Kontakt:
Nie wierzę... W to że ten cały wela nie dostał jeszcze bana i w to że ktokolwiek podejmuje z nim jakiś wątek.
-
- Kontakt:
Robote można (łatwo) zmienić, a nazwisko ma się jedno. Niech sobie pisze. Lepsze to, niż ma się pojawić za 5 minut pod 50nowymi nickami.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiec co szkodzi weryfikacja czlonkow jak to bylo kiedys przy rejestracji no i zablokowanie tego tematu jak inne by nie byl ogolnodostepny?
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
-
- Kontakt:
po pierwsze nikt z adminów i modów nie zajmuje się forum zawodowo, mamy swoje obowiązki i dzielimy się robotą wg możliwości czasowych. Po drugie nijaki Wela nie łamie żadnego punktu regulaminu, po trzecie jest zweryfikowany - to na pewno jest obecny wiceprezes, po czwarte pisze we własnym imieniu, ponosi i będzie ponosił odpowiedzialność za swoją działalność, po piąte czytelnicy naszego forum są posiadaczami mózgów i potrafią wyciągać wnioski.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie musisz mi tak juz wyliczac. Aha to klamanie nie jest nagradzane banem? Hm prowadzicie bojkot mowicie zero rozmow a tymczasem pozwalacie mu tutaj klamac. Brawo wy. Widze najlepiej zignorowac calkowicie uzytkownika lub temat.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
- KevinMitnick
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela tyś je dupny... to co bieresz to odstaw albo bier po pół...
Dupisz jak Smagor + Paterman razem wzięci... Non stop starasz się snuć swoje wizje i bujasz w obłokach, jak to bydzie piknie, jak to to bydzie fantastycznie. Widać że statek tonie, przez burta przelewo się woda ale Ty dali godosz że to ino kto popuścił w galoty na pokładzie.
Ocknij się i zobacz ile przyrosło tylko za 1 kwartał długu !!!! za chwilę to poleci jak śnieżno kula

A Ty dupisz o sponsorach...

Akcjonariusze mają w du*** ten klub non stop pożyczki na % udzielają jeszcze bardziej go pogrążając a człowiek z zewnątrz przyjdzie i powie "proszę Wela mosz tu 2mln i rozpierdol go jak chcesz popłać pracowników, popłać układ i akcjonariuszy wystaw mi bandy z reklamą i na koszulkach na tych dzieciach co grają a to że kibice nie chodzą mom w du*** bo fajne piosenki piszesz i to mi styknie jak ułożysz jakoś rymowanka o mojej firmie."
No gratuluje podejścia... naprawdę... Jeździec bez głowy jesteś. Tylko prosza nie pierdziel mi tylko o Twojej wierze że wierzysz, że się uda i że Cie to napędzo do działania... Bo chyba wiem co miał p. Bik w tym momencie na myśli godając że nie trowi Twoich wypowiedzi. Bo dupisz jak Ci z Amway... tam może byś się sprawdził wciskając "jeleniom" swoje wizje...
Nie obrażej się że Cie neguja albo coś tylko to co robisz jest już nawet nie śmieszne tylko tragiczne co sam szkryflosz... I chca Ci pokozać że dopóki akcjonariusze nie zmienią podejścia do zarządzania, finansowania klubu to wszystko co zrobisz jest daremne a Twoja argumentacja i polemika idiotyczna.
Strasznie przypominosz Don Kichota z La Manchy... też mioł swój równoległy świat do rzeczywistości.
Chcesz coś dobrego zrobić?? Namów na przekonwertowanie długu akcjonariuszy, załatw sponsora i dopiero się wypowiadej bo tak ino wqwiosz ludzi tą samą gadką... co Ty nie załatwisz i prośbą o czas. Bo teraz to my nie brodzymy nawet w gównie ino nurkujmy na pełny głębokości w nim.