Działania zarządu i innych pracowników klubowych
-
- Kontakt:
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
czteropak ma to do siebie, że składa się z czterech piw 

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- jabolgo
- Kontakt:
Zgadzam się. Po to ogłosiłem konkurs. To teraz pytanie dodatkowe [za następny 4-pak] jak powiązać Kaprys po Litewsku i pana Klimka? Niestey gerhat ale wygląda że scaneRboy wygrał i otrzyma 4-pakagerhat pisze:
nazwy nigdy nie sa przypadkowe![]()

Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
- BOGUCICE
- Kontakt:
Już pisałem w innym wątku.NIE MA W Z A.I nigdy nie było w planie.Klimek kłamie co drugie zdanie.tommy tauzen pisze:swoja droga jest w końcu te WZA w poniedziałek czy nie ma??wie ktos?
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
"Litewsku", chyba Łotewsku
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
scaneRboy zarówno po łotewsku i litewsku znaczy to samo, to podobne języki

poza oczywistym skojarzeniem że dziaalność Klimka w Ruchu jest efektem kaprysu, tutaj sie poddaję, jedyne powiązanie jakie przychodzi mi na myśl to knajpa o tej nazwie w Bytomiu w czasach mojej i Klimka młodości, może tam przesiadywał obmyślając przyszłe biznesyTo teraz pytanie dodatkowe [za następny 4-pak] jak powiązać Kaprys po Litewsku i pana Klimka?

Ostatnio zmieniony 21 wrz 2010, o 12:08 przez gerhat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
zauważyłem, ale jak chcieć szukać odpowiedzi co łączy... warto wiedzieć dokładniegerhat pisze:scaneRboy zarówno po łotewsku i litewsku znaczy to samo, to podobne języki
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niedowno było takBOGUCICE pisze:Już pisałem w innym wątku.NIE MA W Z A.I nigdy nie było w planie.Klimek kłamie co drugie zdanie.tommy tauzen pisze:swoja droga jest w końcu te WZA w poniedziałek czy nie ma??wie ktos?
czyli co jedna wielko ściama abo straszak na Smagorowicza i Patiego... po lekku zaczyno to wszystko być to nie na moje nerwyBa, na moje żądanie zostało zwołane na 27 września walne zgromadzenie akcjonariuszy, mające na celu weryfikację starych i wybór nowych władz klubu. I to wszystkich szczebli! – taką informację przekazał nam wczoraj Mariusz Klimek, pełnomocnik przedstawicieli stołecznej firmy Varexpol, właścicieli 46 procent akcji Ruch Chorzów SA.
red - Co się stanie 27 września na Cichej?
MK - Na ten dzień, wspólnie z mniejszościowym akcjonariatem, zwołaliśmy walne zgromadzenie akcjonariuszy. Termin może się lekko przesunąć ze względów proceduralnych, ale nasze postanowienie już się nie zmieni.

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Ruch Chorzów FIRMA bez końca!
Sobstyl prezes bez końca!
Sobstyl prezes bez końca!

-
- Kontakt:
Pamiętacie, dawno temu był temat przeniesienia Ruchu do innego-niebieskiego miasta. Klimek powiedział wtedy, że kibice reagują bardzo emocjonalnie i "nie rozumieją jezyka biznesu".
ech...
ech...
-
hah pierwsze słysza... wiem że to nie realne i nikt tego nie chce ale z czystej ciekawości zapytom do jakiego??scaneRboy pisze:Pamiętacie, dawno temu był temat przeniesienia Ruchu do innego-niebieskiego miasta. Klimek powiedział wtedy, że kibice reagują bardzo emocjonalnie i "nie rozumieją jezyka biznesu".
ech...

-
- Kontakt:
Koras pisze:hah pierwsze słysza... wiem że to nie realne i nikt tego nie chce ale z czystej ciekawości zapytom do jakiego??scaneRboy pisze:Pamiętacie, dawno temu był temat przeniesienia Ruchu do innego-niebieskiego miasta. Klimek powiedział wtedy, że kibice reagują bardzo emocjonalnie i "nie rozumieją jezyka biznesu".
ech...
to jest bardzo stara sprawa, ja nie bedę jej odgrzewał bo było wałkowane. Nazwa miasta nie padła, chodziło o presje na Urząd Miasta. Bardziej mi chodzi o to, że było juz tak, że nikt Klimka nie rozumiał, a on miał jakiś konkretny zamiar. Innymi słowy już było tak, że wszyscy tutaj na niego jechali, a wyszło dobrze... Chyba tylko on sam wie, co kombinuje...
- jabolgo
- Kontakt:
Wtedy akurat sprawa była oczywista chodziło o presję na urzędników miasta Chorzów. Wynikało to bardzo dokładnie z całokształtu wypowiedzi.scaneRboy pisze:Pamiętacie, dawno temu był temat przeniesienia Ruchu do innego-niebieskiego miasta. Klimek powiedział wtedy, że kibice reagują bardzo emocjonalnie i "nie rozumieją jezyka biznesu". ech...
Zresztą kilku ludzi od razu pisało o tym na forum że chodzi o presję na miasto. [Mimo iż jestem zarejestrowany w 2009 czytałem już wtedy forum była taka możliwość jako gość bez konieczności rejestracji]Co Panowie powiedzą o kibicach? Takiej publiki nie było na Cichej od lat
J.P.: Dziękujemy im za niezwykły doping i frekwencję. To też jest cel naszej pracy - dawać ludziom radość. Staramy się, żeby na Cichej było sympatycznie. Stąd kawa i herbata dla kibiców, słodycze dla najmłodszych. Stadion jest miejski i nie ma co ukrywać, że wymaga remontu. Myślę, że dzięki tłumom na trybunach władzom miasta będzie łatwiej podjąć decyzję, że warto inwestować w ten obiekt. Żadna impreza masowa w Chorzowie nie przyciąga takich tłumów jak nasze mecze.
M.K.: Mało kto wie, że ostatnio dostałem propozycję, by przenieść Ruch do innego miasta...
???
M.K.: Tak, zgłosiła się do mnie grupa ludzi, którzy proponowali, by Ruch rozgrywał mecze w innym śląskim mieście. W zamian oferowali pomoc finansową i budowę nowego stadionu. Zaproszenie dotyczyło sezonu 2008/09. Na dziś nie wyobrażam sobie, bym mógł o takiej propozycji myśleć na poważnie. Mam też nadzieję, że okoliczności nigdy nie zmuszą mnie do takiego kroku.
Liczy Pan, że władze Chorzowa to docenią?
M.K.: Nie myślę w tych kategoriach. Ważne, żeby miasto doceniło nasz sukces. Nie ukrywam, że bardzo liczymy na pomoc władz miasta, bez tego nie ma co liczyć na awans, a potem grę w elicie. Wierzę, że miasto chce tego samego co i ja.
Więcej... http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... z10AUPcr4r" onclick="window.open(this.href);return false;
A w obecnej chwili nawet trudno zgadywać co chce zrobić pan Klimek. Musimy poczekać.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
-
- Kontakt:
A kto potwierdzi ze napewno nie zaprocentuje ? Tego nie wiemy,a próbować trzeba,zwłaszcza gdy sie jest najbiedniejszym w lidze. Oczywiscie ze nie moze to byc wyjazd na 3-dniowe wczasy[ o ktorych Pan wspominal] ale do ciezkiej i oby owocnej pracy.jabolgo pisze:Było oblegane bo rozdawali pamiątki za darmo i można było pogawędzić z panem Stanisławem Oślizło. Czy te spotkanie zaprocentowało jakimś nowym kontraktem?alek900 pisze:Może i Mazur narobił wiochy ale to nie przeszkodziło w tym, by stoisko Górnika było oblegane przez przedsiębiorców i biznesmenów pół dnia...
No ale nasi po ch..j tam mają jechać? Lepiej dzień spędzić w SCC..
Jesień,rok 1987,Ruch Chorzów- Gwardia W-wa 3-0. A dalej juz poleciało........
- jabolgo
- Kontakt:
Niestety na podstawie obecnych działań małketingu śmiem twierdzić że były by to trzy dniowe wczasy.
Dodatkowo zastanawia po jaką cholerę pojechał tam pan Mazur skoro jego klub ma bardzo silnego właściciela i zarazem sponsora. Zastanawiający jest także brak innych klubów piłkarskich. Więc albo prezes Górnika jest wizjonerem i dostrzega możliwość dużo wcześniej niż inni lub sam je kreuje albo wyjazd taki jest bezcelowy.
Dodatkowo zastanawia po jaką cholerę pojechał tam pan Mazur skoro jego klub ma bardzo silnego właściciela i zarazem sponsora. Zastanawiający jest także brak innych klubów piłkarskich. Więc albo prezes Górnika jest wizjonerem i dostrzega możliwość dużo wcześniej niż inni lub sam je kreuje albo wyjazd taki jest bezcelowy.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ich przyszłosc nie jest wcale taka jasna jak sie tu niektórym wydaje to raz, a nadmiar sponsorów bądz reklamodawców jeszcze nikomu nie zaszkodził.
Popatrzmy lepiej jakie osiągnięcia ma nasz zarząd z działem marketingu
Popatrzmy lepiej jakie osiągnięcia ma nasz zarząd z działem marketingu