a potrafisz to zrozumiec ze nie kazdy bedzie mogl/chcial isc na wszystkie 9 meczow????seba11122 pisze:Kupujcie karnety na mecze i będzie spokój... Kupując karnet dla 3-osobowej rodziny na 9 meczów jesiennych zapłacimy 270 zł za całą rodzinę (135 + 90 + 45 = 270), dzieląc to przez liczbę spotkań czyli 9 wychodzi 30zł na mecz na całą rodzinę, dzieląc te kwotę na członka rodziny czyli przez 3 wychodzi 10 zł na głowę... No nie przesadzajmy to znowu nie są aż tak duże pieniądze...
Tak ja to rozumiem kupiłem 3 karnety po 135 zł i też na pewno na wszystkich meczach będę no ale i tak mnie to mniej wyjdzie gdybym miał na każdy mecz kupić 3 bilety po 20 zł.Slawko pisze:a potrafisz to zrozumiec ze nie kazdy bedzie mogl/chcial isc na wszystkie 9 meczow????seba11122 pisze:Kupujcie karnety na mecze i będzie spokój... Kupując karnet dla 3-osobowej rodziny na 9 meczów jesiennych zapłacimy 270 zł za całą rodzinę (135 + 90 + 45 = 270), dzieląc to przez liczbę spotkań czyli 9 wychodzi 30zł na mecz na całą rodzinę, dzieląc te kwotę na członka rodziny czyli przez 3 wychodzi 10 zł na głowę... No nie przesadzajmy to znowu nie są aż tak duże pieniądze...
A potrafisz zrozumieć że zakup karnetu jest formą wsparcia finansowego dla "Kochanego klubu"???Slawko pisze:a potrafisz to zrozumiec ze nie kazdy bedzie mogl/chcial isc na wszystkie 9 meczow????
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], stillimatic82 i 56 gości