pozniej sie zdziwią jak na Jagielloni będzie 2500 widzówHmmm... pisze:@mulan więc wczoraj jeszcze mi działało lecz nie było możliwości wyboru rodzaju biletua teraz nie chce mnie już wogóle zalogować
U nas chyba nigdy nie będzie normalnie
tysz żechj sie zdziwił bo kupił żech dziś karnet a miało juz nie być, cena karnetu oczywiście jak za cały sezon a nie za 2 mecze mniej ale i tak wychodzi taniej niz miołbych kupować pojedyńczo bilety w przedprzedaży o kasach i kolejkach juz nie wpsominającMirek pisze:PS pisze, że sprzedano 3000 karnetów, ale jak fajnie to brzmi:
" Przed inauguracją ligi Ruch sprzedał 1400 stałych kart wstępu, ale teraz ta liczba wzrosła ponad dwukrotnie - do piątku do południa abonamenty nabyło 3000 osób. Sprzedaż wciąż trwa."
Ciekawe skąd wiedzą co będzie do południa bo jest godzina 10.08, a pisali to wczoraj
A dwa - ktoś kiedyś pisał, że już nie sprzedają karnetów? Prawda więc czy fałsz?
mulan pisze:chodzi Wam portal biletowy na oficjalnej?
musisz poczekac okolo 24 h i anuluja twoj bilet i kupisz nowy wszystko tam pisze w faq wystarczy poczytacFrozen pisze:Chciołech kupić bilet na Jage, ino jak dokonywoł płatności to mi net podł na chwila i teroz nie mom jak zapłacić za pieroński bilet. Wchodza kup bilet to limit biletów wykorzystany. Wchodza na lista transakcji i mom ta swoja wlazuja na to i ino mom napisane, że w "trakcie płatności". Ino jak mom teroz za to zapłacić? Jak mom wlyzc na ta strona?
Dziynki za pomoc :-)
mam tak samo, chciałem w przedsprzedaży kupić ale jak minie 24h to już beda tylko bilety w kasach... i zero oszczednosciBeRet pisze:musisz poczekac okolo 24 h i anuluja twoj bilet i kupisz nowy wszystko tam pisze w faq wystarczy poczytacFrozen pisze:Chciołech kupić bilet na Jage, ino jak dokonywoł płatności to mi net podł na chwila i teroz nie mom jak zapłacić za pieroński bilet. Wchodza kup bilet to limit biletów wykorzystany. Wchodza na lista transakcji i mom ta swoja wlazuja na to i ino mom napisane, że w "trakcie płatności". Ino jak mom teroz za to zapłacić? Jak mom wlyzc na ta strona?
Jak sie kupuje w ostatnij chwili to tak jest.yakamoz669 pisze:mam tak samo, chciałem w przedsprzedaży kupić ale jak minie 24h to już beda tylko bilety w kasach... i zero oszczednosciBeRet pisze:musisz poczekac okolo 24 h i anuluja twoj bilet i kupisz nowy wszystko tam pisze w faq wystarczy poczytacFrozen pisze:Chciołech kupić bilet na Jage, ino jak dokonywoł płatności to mi net podł na chwila i teroz nie mom jak zapłacić za pieroński bilet. Wchodza kup bilet to limit biletów wykorzystany. Wchodza na lista transakcji i mom ta swoja wlazuja na to i ino mom napisane, że w "trakcie płatności". Ino jak mom teroz za to zapłacić? Jak mom wlyzc na ta strona?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], slawekszpec i 69 gości