oglądając ten skrót widze że w obronie nie było wtedy marcelo....-nie powinno go dziś być wcale to pewnie skończyło by się inaczej bo marcelo też bramka strzelił ,ale teraz można gdybać...19aRtuR20 pisze:http://ekstraklasa.tv/eks...elan__1_0_.html
SebaPszów pisze: Co do meczu z Wisłą widać ze jesteśmy drużyną swojego boiska umiemy nawiązać rownorzędną walke z najlepszymi na swoim boisku
A ja myślę, że Wisła i przed Cupiałem nie była wcale śmiesznym klubikiem, jak to piszesz nic nigdy znaczącym z pojedynczymi przebłyskami. Tak to bym napisał może o Szombierkach, Odrach to tu to tam, Hutniku Kraków, Arce, no może Lechii, Śląsku Wrocław, ŁKSie Łódź (!), ale nie o Wiśle, a nawet Cracovii. Komuna nie każdemu pozwoliła utrzymać jej przedwojenny poziom mimo najlepszych ku temu predyspozycji. W ogóle to jeśli chodzi o historię to najbardziej szanuję te kluby, które cokolwiek znaczyły w najzdrowszym okresie dla polskiej piłki, międzywojennym. "Niekoniecznie" za "komuny"./R pisze:Jakby przegrali z kimkolwiek innym to ch** z tym, ale jakim cudem klub emerytów i nażelowanych pizd kosi całą ekstraklase? Wisla to jedyny klub w ekstraklasie, ktory dziala mi na nerwy jak malo kto. Nienawidze takich smiesznych klubików, ktore nigdy nic nie znaczyły oprócz pojedynczych przebłysków, a tu nagle rok za rokiem zdobywają mistrzostwa. My całe swoje istnienie walczyliśmy o te 14 gwiazdek, a oni z dupy w ciągu 10 lat zrobią tyle ile my przez 90. Za 1,5 roku sie z nami zrównają, za 2,5 nas wyprzedzą i przyjdzie jakiś laik, popatrzy na statystyki i powie "Ruch ma 14 mistrzów, Górnik też, ooo a taka Wisła ma 15, to musi byc za***isty klub". Tylko, że większość zrobili w ciągu 10 lat, taką mają zajebistą historię. Jak dla mnie to te mistrzostwa może zdobywać ktokolwiek, nawet Legia, a najlepiej Lech, bo mają mało, ale nie Wisła.
kattowitz pisze:P.S.
Cieszy ilość kibiców na stadionie ale niestety wśród nich są także złodzieje. Pisza to ku przestrodze dla innych bo dziesiej okradziono moja żona na szpilu - rozcięto jej kurtka i zapierdzielono kasa.
memp pisze:"znawcom", którzy wykrzykiwali na dziesionie po meczu "zero ambicji, Niebiescy zero ambicji"
Jeżech stela a fandzym Ruchowi.Víte, že samička koníčka mořského klade vajíčka do váčku samce?
Dostoł flasha kolejki za to19aRtuR20 pisze:http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _1_0_.html
miedzy 11 a 14 sekunda, zoboczcie, jak Niedzielan wysmiewo Skorże
jo ta brama juz poros kolejny ogladom, ino to dostołch na Mikołaja... miolech nadzieja, ze dłuży u mie posiedzi, i wyciagnie cos jeszcze... a tu ciul, poszedł po 7minutach i juz nie przyszedł..
nawet to tera w Liga+Extra zauwazyli, napewno przeczytali tego posta xD
wezs sie przymknij ... ci co ryczeli tworzyli ten "niby obecny klimat dziesiony" wtedy gdy ty srales na ruch bo bylo feee ... nie ich wina ze maja trocha wiecej lot i pamietajom wielki ruch i taki chca go widziec ... z wszystkich oponetow ktorzy sie nagle oburzyli miala do tego prawo jedna (SLOWNIE JEDNA OSOBA) i godom to z calym przekonaniem bo ta osoba byla zawsze nawet wtedy jak bylo nas na sektorze "z dziesiciu"... wiec nie smuc mi tu i kij ci w oko ze mom inne zdanie niz ty i uwazom ze stracenie 3 torow po ewidentnym cofnieciu sie przy prowadzeniu jest brakiem ambicji i sraniem pod siebie ...memp pisze:...a "znawcom", którzy wykrzykiwali na dziesionie po meczu "zero ambicji, Niebiescy zero ambicji" radzę zobaczyć sobie jeszcze raz mecz, w jakiś sposób rozładować napięcie emocjonalne (masturbacja, wysiłek, jedzenie, jest sporo sposobów) i zastanowić się czy jest z nimi wszystko w porządku...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], PiterCidry i 50 gości