UNIA JANIKOWO-RUCH CHORZOW 2006-28-10 (15:00)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
kujawiak

#196 Post autor: kujawiak » 28 paź 2006, o 19:20

sebaro pisze:Jak jechałem do domu to szwagier napisał mi SMSa, że przegraliśy 4:0. Pierwsze co mi przyszło do głowy to : "Kto stoł w torze ? "
Proszę kogoś kto był na mecz o obiektywną ocenę gry Jarka.
A co do wyniku : porażka nie pierwsza i nie ostatnia. Najważniejszy jest awans :flaga:
Byłem na meczu i widziałem.Bramkarz nie był winien.Może ciut drugą,ale też nie.
To efekt gry całej ekipy.Ten w torze meczu nie wygro.
Mecz Ruchowi nie wyszedł,ale kibiców macie rewelacja!
Szacuneczek!!!
Mimo złego wyniku ciągnęli doping do ostatniego gwizdka...
Pozdro od kujawioka
Ruch byl i jest THE BEST

Mario_BATORY

#197 Post autor: Mario_BATORY » 28 paź 2006, o 19:22

No dlatego zech napisoł ze mom nadzieje ze zartuje heheeh jo je dobrej mysli ze to tylko chwilowe...

.....POZDRO.....

A-D-I
Kontakt:

#198 Post autor: A-D-I » 28 paź 2006, o 19:28

4-0, no trocha ch***** wynik ale trudno, lepiej roz przegrac konkretnie niz 4 razy po 1-0. niektorych wku****, ze z Janikowem ale moze lepiej z nimi niz z ... Mom nadzieja ze ten wynik nie wplynie negatywnie na pilkarzy tylko zmobilizuje ich do zdobycia kompletu pkt w ostatnich meczach i powalczenia z Wisla w PP.
NIC SIE NIE STALO NIEBIESCY NIC SIE NIE STALO!!!

szwajcu

#199 Post autor: szwajcu » 28 paź 2006, o 19:30

Taka gadka jacy kibice...

sebaro
Kontakt:

#200 Post autor: sebaro » 28 paź 2006, o 19:33

kujawiak piszesz, że może wina przy drugiej bramce, po za tym na Waszej stronie pisze 3 bramka po rzucie rożnym z bliskiej odległości co znaczyło by że Jarek znowu stał na linii i co ... :roll:
Poczekam może jeszcze na jakąś rzeczową informacje o "pracy" Jarka
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

rem34

#201 Post autor: rem34 » 28 paź 2006, o 19:40

jedno jest pewne o OE MOGYMY ZAPOMNIEC.
ale w piatek i tak trzeba isc.

Lukas89
Kontakt:

#202 Post autor: Lukas89 » 28 paź 2006, o 19:44

rem34 pisze:jedno jest pewne o OE MOGYMY ZAPOMNIEC.
Spokojnie..jeszcze jest duzo czasu..Hydrobudowa też przegrała a Jaga tylko zremisowała..ciągle mamy drugie miejsce..i mamy szanse na awans..chociaż to co dzisiaj było z Unią było conajmniej..dziwne..
Obrazek

KacoR
Kontakt:

#203 Post autor: KacoR » 28 paź 2006, o 19:50

rem34 pisze:jedno jest pewne o OE MOGYMY ZAPOMNIEC.
synek puknij sie w tyn leb i przeczytej jesce roz cos napisol :? to ze przegrali ze slabym janikowem to nie oznaczo juz ze nie awansujemy do OE :roll: ludzie pomyslcie zanim cos napiszecie glupiego...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#204 Post autor: 19r20 » 28 paź 2006, o 20:04

mam szczerą nadzieje że wszyscy którzy tak narzekają na tym forum nie przyjda na kolejny mecz z Lechią! nie przychodźcie, siedźcie w doma i pijcie piwo, szkoda waszych i naszych nerwów
ino czekać jak zaczniecie pi***olić o zmianie trenera, już ktoś piepszy że już nie będzie sponsora itd
żal mi was!

Admin: ostrzezenie
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

bajtel_R

#205 Post autor: bajtel_R » 28 paź 2006, o 20:04

Szkoda fajny NIEBIESCY mi zrobili prezet na urodziny. Truda cza teroz myslec o szpilu z Lechiom i tyn szpil muszymy wygrac

Lukas89
Kontakt:

#206 Post autor: Lukas89 » 28 paź 2006, o 20:06

_R_ohman pisze:Szkoda fajny NIEBIESCY mi zrobili prezet na urodziny. Truda cza teroz myslec o szpilu z Lechiom i tyn szpil muszymy wygrac
Mnie też zrobili prezent..Jutro mam urodziny..no ale cóż..każdy kiedyś musi przegrać..nie ma drużyn idealnych..

SeRcem i Duchem zawsze za Ruchem !
Obrazek

rem34

#207 Post autor: rem34 » 28 paź 2006, o 20:07

nie musza sie pukac w gowa bo wiem
co zech napisol, zreszta sami sie przekonocie w
piatek.
MOZNA PRZEGRAC KOZDY MECZ ALE NIE 0-4 Z JANIKOWEM
WSTYD NA CALO Polska I TYLA W TEMACIE

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#208 Post autor: Rejon » 28 paź 2006, o 20:12

osz ciup to sie pogromców snodli :shock:

nie rozumia wciepów na Paśnika, nie wiem jak groł ale jes do mie chorym myśleniem to, że ludzie kere w przeważający liczbie znajom ino wynik zaczynajom posta od bluzgów na tormana JP albo od wysłanio Trenera w kosmos :shock:
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

ruby z kaliny

#209 Post autor: ruby z kaliny » 28 paź 2006, o 20:22

ku*** som sam jacys moderatorzy????????
polowa tych wpisow bych zaro wyjebol i dol bana polowie tych debili co sam piszom :evil:
co to koniec swiata? pomyscie zanim co napiszecie
kozdo druzyna przegrywo kozdo mo wpada taki je fusbal jak fto tego nie rozumi abo nie dorosl do tego to wypad na bilard

Admin: Ostrzezenie

Godzilla
Kontakt:

#210 Post autor: Godzilla » 28 paź 2006, o 20:30

Jestem na foRum stałym uzytkownikiem od lat ale z roznych przyczyn bardzo rzadko zabieram glos .... ale dzisiaj czytajac wiele wypowiedzi tzw kibicow Niebieskich nie moge byc bierny .... to ze macie mozliwosc wolnej wypowiedzi to wieki dar ale tez wielka ospowiedzialnosc .... wypisywanie emocjonalnych lub tak po prostu bezmyslnych wypowiedzi w stylu - wszystko sie zawalilo, jest zaprzeczeniem tego prawa .... chodze na mecze od 30-lat i od dawna nie przezylem tak wspanialych chwil jak w meczu ze Slaskiem, Zawisza czy nawet Jaga gdzie zaprosilem kilka osob z tzw Polski ktorzy byli pod ogRomnym wrazeniem gry Ruchu, opRawy i zdrowego fanatyzmu Niebieskich Fanów .... Jestesmy na II miejscu w tabeli mamy stabilna sytuacje w klubie wyjatkowe w ostatnich latach perspektywy na wiosne wiec pRosze mniej emocji i dopasowywania sytuacji do wlasnej ideologii ( Lysy ) i wiecej wiaRy ... jak wytlumaczyc ta wspaniala radosc zawodnikow i kibicow po wygranym meczu z oskarzeniami o sprzedanie meczu ... przegralismy to fakt, jestesmy wku..... to fakt ale Jestesmy ludzmi ktorzy spiewaja na kazdym meczu "moja jedyna milosc to Niebiescy i my jestesmy z Toba Klubie, Klubie, Klubie Ty Nasz ..." uprzedzajac rozne wpisy odpowiadam nie jestem pracownikiem klubu .... a jakby co to kazdy mnie znajdzie jak co tydzien na gornej .... Nadejdzie wiosna i lepsze czasy ...

ODPOWIEDZ