Zimowe Transfery
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SIMONE
Chodzi o to, że Walka to zaplecze Górnika i przypuszczam, że są na meczach Walki i obserwują. A jak Wleciał nie będzie widział Janoszki w składzie, no to wyporzyczą go do Górnika (a w efekcie kupią za parę srebrników). I nic tu nie ma do rzeczy długość kontraktu. Każdy kontrakt można zmienić (oczywiście za porozumieniem). Mówię o tym, że szkoda by było, żeby strzelał gole dla Zabrza zamiast dla Ruchu. Mam nadzieje, że nasz sztab szkoleniowy obserwuje chłopców w Walce.
Chodzi o to, że Walka to zaplecze Górnika i przypuszczam, że są na meczach Walki i obserwują. A jak Wleciał nie będzie widział Janoszki w składzie, no to wyporzyczą go do Górnika (a w efekcie kupią za parę srebrników). I nic tu nie ma do rzeczy długość kontraktu. Każdy kontrakt można zmienić (oczywiście za porozumieniem). Mówię o tym, że szkoda by było, żeby strzelał gole dla Zabrza zamiast dla Ruchu. Mam nadzieje, że nasz sztab szkoleniowy obserwuje chłopców w Walce.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
BluR: na 100% sztab obserwuje naszych piłkarzy w Walce.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie wiem jak Drumlak ale mysle, ze Magiera majac wybor bedzie bral pod uwage zdanie Sokola. Ktos, tak kiedys cos przebakiwal o powrocie Surmy ale to chyba sience-fiction. Jest jeszcze Wos, ktorego osobiscie bym sobie nie zyczyl na Cichej, choc doceniam jego walory pilkarskie. Gdzies zniknal Grzybowski (ale nie Roman tylko Zbigniew). Ogolnie moze byc ciekawie. A mnie sie ciagle wydaje ze Arcio coś wie :-)Blue-White..... pisze:To karwan juz unos pogrol... a co do transferow magiery i drumlaka to mysla ze tez nie podpisza z nami kontraktow bo podkradna nom ich zapewne jakis Sosnowiec albo Jaga...wiec watpia ale pozyjemy zoboczymy ...pozdro
Ostatnio zmieniony 30 paź 2006, o 20:47 przez slavo, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chyba Mario Bros :lol:
Ciężko mi będzie ewentualnie polubić Drumlaka. Ten gościu zawsze mnie wkurzał jak grał. W kółko się przewracał i udawał, że jest faulowany, a sam po chamsku faulował (często były to faule, których sędzia nie widział).
Ciężko mi będzie ewentualnie polubić Drumlaka. Ten gościu zawsze mnie wkurzał jak grał. W kółko się przewracał i udawał, że jest faulowany, a sam po chamsku faulował (często były to faule, których sędzia nie widział).
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Kule tyn chop bydzie nos prześladowoł i po śmiyrci , pra Slavo & Co.W klubie czynią już pierwsze przymiarki transferowe. Z listy potencjalnych wzmocnień ubył Bartosz Karwan, który ma kontynuować karierę w Arce Gdynia. Z gry w Ruchu wciąż natomiast nie rezygnuje Mariusz Śrutwa, który latem pożegnał się z klubem w niezbyt przychylnej atmosferze. - Od tamtego czasu spotkałem się już kilka razu z Mariuszem. Ręce sobie podajemy - mówi Wleciałowski. Czy możliwy jest powrót doświadczonego piłkarza do kadry niebieskich? - Na dziś nie ma takiego tematu - podkreśla trener.
Sam Śrutwa zdradza nam, że będzie czynił takie starania. - Po zakończeniu sezonu na pewno będę rozmawiał w tej sprawie z Mariuszem Klimkiem [główny udziałowiec i sponsor klubu - przyp. red.] - mówi. - Chcę wrócić na boisko i chcę to zrobić w niebieskiej koszulce. A czy mi się to uda, to już zupełnie inna sprawa. Mam oferty z kilku klubów, także z ekstraklasy [prawdopodobnie z Widzewa Łódź - przyp. red.]. Ale nie wiem, czy to byłoby dobre rozwiązanie, żeby grać daleko od domu - dodaje. Śrutwa zaprzecza, jakoby miał kontynuować karierę w Polonii Bytom, której jest wychowankiem. - Trener Dariusz Fornalak to mój przyjaciel, ale zaręczam, że tego tematu jeszcze nie poruszaliśmy - mówi.