Polonia Waszawa- RUCH Chorzów 5.08.2006
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No i wygrana!!
Brawo!!
Mom nadzieja że juz sie zamkna ci wszyscy co do tej pory pluli na Wleciała i uważali że ta drużyna nie da sobie rady!! (wiadomo z jakiego powodu)
Sokołowski - bramka - profesura!
Brawo!!
Mom nadzieja że juz sie zamkna ci wszyscy co do tej pory pluli na Wleciała i uważali że ta drużyna nie da sobie rady!! (wiadomo z jakiego powodu)
Sokołowski - bramka - profesura!
Ostatnio zmieniony 5 sie 2006, o 19:52 przez jalboss, łącznie zmieniany 1 raz.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Ja też mam taką nadzieje i zbanowałbym niektórych debili,bo czytać tego nie można.kurczak1920 pisze:jalboss pisze:No i wygrana!!
Brawo!!
Brawo Ruch,Brawo Wleciałowski.
ja mam poglądy w miare stałe i nie zmienie ich po jednym meczu, bo też nie po jednym meczu czy wydarzeniu takowe sobie wyrobiłem. I nigdy nie pisałem, ze nie wierze w tą drużyne, natomiast wleciał to dla mnie inny temat i tak jak pisze zdanie wyrobione już dość dawno temu, I to tylko i wyłącznie sprawa prywatna, choć związana ze sprawami piłkarskimi.
Natomiast nie rozumie tych co to niby zarzucali, nie którym, ze po jednym meczu z Polkowicami, ktoś skreślał szanse na awans, a teraz ci sami oczekują, ze po jednym meczu ma ktoś się przekonać, dla mnie dziwne rozumowanie.
Druga sprawa, jak to niby ktoś nei umie zapomnieć o Śrutwe, ale jak widać to jednak Ty i tacy jak Ty w każdym temacie zaczynają dskusje, a potem się dizwią , że są odpowedzi na nie.
Wracając do meczu to przy dwóch bramkach zachowanie Paśnika błędne, wybronił też kilka ciekawych piłek, tyle, ze gra na przedpolu nie po prawiłą się nic, a nic.
No i druga sprawa to chyba, rzeczywiscie brak koncentracji albo coś, bo strzelają brame i zamiast uspokoić od razu tracą, broni Paśnik karny, a potem karygodny błąd przy wyjściu.
Na pewno też za dużo pozwolili stworzyć sytuacji Polonistom.
S. na zarzut że niby oczekiwałem inengo wyniku, to nie odpowiem, ale na serio trzeba mieć zrytą psychike, żeby tak myśleć, no cóż, mom nadzieja, ze na Odra cie wypuszczą na przepustka i będziesz mógł w ramach terapii przyjść na mecz. urazy z dzieciństwa musząboleć.
Natomiast nie rozumie tych co to niby zarzucali, nie którym, ze po jednym meczu z Polkowicami, ktoś skreślał szanse na awans, a teraz ci sami oczekują, ze po jednym meczu ma ktoś się przekonać, dla mnie dziwne rozumowanie.
Druga sprawa, jak to niby ktoś nei umie zapomnieć o Śrutwe, ale jak widać to jednak Ty i tacy jak Ty w każdym temacie zaczynają dskusje, a potem się dizwią , że są odpowedzi na nie.
Wracając do meczu to przy dwóch bramkach zachowanie Paśnika błędne, wybronił też kilka ciekawych piłek, tyle, ze gra na przedpolu nie po prawiłą się nic, a nic.
No i druga sprawa to chyba, rzeczywiscie brak koncentracji albo coś, bo strzelają brame i zamiast uspokoić od razu tracą, broni Paśnik karny, a potem karygodny błąd przy wyjściu.
Na pewno też za dużo pozwolili stworzyć sytuacji Polonistom.
S. na zarzut że niby oczekiwałem inengo wyniku, to nie odpowiem, ale na serio trzeba mieć zrytą psychike, żeby tak myśleć, no cóż, mom nadzieja, ze na Odra cie wypuszczą na przepustka i będziesz mógł w ramach terapii przyjść na mecz. urazy z dzieciństwa musząboleć.
-
- Kontakt:
piszesz z autopsji ? widać urazy z dzieciństwa skutkują agresją (słowną) wobec każdego kto ma czelność mieć inne zdanie.kurczak1920 pisze: S. na zarzut że niby oczekiwałem inengo wyniku, to nie odpowiem, ale na serio trzeba mieć zrytą psychike, żeby tak myśleć, no cóż, mom nadzieja, ze na Odra cie wypuszczą na przepustka i będziesz mógł w ramach terapii przyjść na mecz. urazy z dzieciństwa musząboleć.
-
- Kontakt:
1. Mamy mocną drużynę... ale grającą czasem zbyt chaotycznie... tak jakby oni wiedzieli, że awanasujemy do OE... (może byli u wróżki...).
2. Paśnik? po co on wychodzi 3/4 kroki do przodu (przy różnych) skoro od razu się cofa i ani nie piąstkuje, ani nie łapie piłki? :roll:
3. Troche chyba brakuje im motywacji... (nie wiem dlaczego)
2. Paśnik? po co on wychodzi 3/4 kroki do przodu (przy różnych) skoro od razu się cofa i ani nie piąstkuje, ani nie łapie piłki? :roll:
3. Troche chyba brakuje im motywacji... (nie wiem dlaczego)
Königshütte / Oberschlesien
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ZE STRZELONYCH BRAMEK NALEZY SIĘ CIESZYĆ I ZA TO UKŁONY. Z OBRONĄ JUŻ NIE BYŁO TAK DOBRZE A NAJBARDZIEJ BOLI BRAK KONCENTRACJI. PRZY LEPSZEJ DRUŻYNIE MOGLIŚMY POJECHAĆ NA WÓZKU... SZCZŚĆSIE ZE TAK SIĘ SKOŃCZYŁO. TO CO NAJBARDZIEJ RZUCIŁO MI SIĘ NA MINUS JEZELI CHODZI O ZAWODNIKÓW TO BRAMKARZ. GRA NA PRZEDPOLU NERWOWA I NIEPEWNA I OBYM NIE WYKRAKAŁ ZE PRZEZ TAKIE INTERWENCJE POTRACIMY PUNKTY....
POŻYJEMY ZOBACZYMY. GRATULACJE ZA 3 PUNKTY, AMBICJE I WOLĘ WALKI-TAK TRZYMAĆ CHŁOPAKI
PS. PAŚNIK BĘDZIE DOBRZE !
POŻYJEMY ZOBACZYMY. GRATULACJE ZA 3 PUNKTY, AMBICJE I WOLĘ WALKI-TAK TRZYMAĆ CHŁOPAKI
PS. PAŚNIK BĘDZIE DOBRZE !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Generalnie można powiedzieć, że na plus dla nas jest stwarzanie dużej liczby akcji bramkowych i dość dobra skuteczność i że sprzyja nam szczęście. Na minus bardzo niepewna obrona, brak koncentracji i proste błędy. Zbyt beztrosko oddajemy ciężko zapracowane prowadzenie.
Nie chce poruszać znowu drażliwego tematu Śrutwy (haja w temacie juz niestety jest), ale okazuje się, że nie jest prawdą jakoby on był demiurgiem zwycięstw w tamtym sezonie. Bez niego też strzelamy bramki i gramy zespołowo. Brawa dla Wleciała, że mimo niechęci i krytyki większości kibiców twardo stoji na swoim i robi dobrą robote.
Miałem wrażenie słuchając transmisji , że Mario nie był za bardzo ucieszony z wyniku, bo widział że drużyna i bez niego sobie radzi. Gdybyśmy nie strzelili bramek i przegrali to miałby pretekst żeby najeżdzać na Wleciała.
DZIĘKUJEMY NIEBIESCY I CZEKAMY NA KOLEJNE ZWYCIĘSTWA.
Nie chce poruszać znowu drażliwego tematu Śrutwy (haja w temacie juz niestety jest), ale okazuje się, że nie jest prawdą jakoby on był demiurgiem zwycięstw w tamtym sezonie. Bez niego też strzelamy bramki i gramy zespołowo. Brawa dla Wleciała, że mimo niechęci i krytyki większości kibiców twardo stoji na swoim i robi dobrą robote.
Miałem wrażenie słuchając transmisji , że Mario nie był za bardzo ucieszony z wyniku, bo widział że drużyna i bez niego sobie radzi. Gdybyśmy nie strzelili bramek i przegrali to miałby pretekst żeby najeżdzać na Wleciała.
DZIĘKUJEMY NIEBIESCY I CZEKAMY NA KOLEJNE ZWYCIĘSTWA.
Panie, zmiłuj się nad nami...
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widac bylo zaangazowanie, walke. Chopcy chicieli za wszelka cene wygrac ten szpil.
Co wazne przy wyniku 3-3 Wlecial sie nie broni tylko wpuszcza na boisko Cwielonga - brawo!
Nasi chyba weszli na stadion 30min przed koncem ale ze to bylo ich caly czas slychac
Teroz na Odra!
Co wazne przy wyniku 3-3 Wlecial sie nie broni tylko wpuszcza na boisko Cwielonga - brawo!
Nasi chyba weszli na stadion 30min przed koncem ale ze to bylo ich caly czas slychac

Teroz na Odra!
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.